• 08 mar 2019

  Drømmerejse til Fiji: 13 dage i Fiji og Los Angeles med 4* HILTON beachresort til kun 7.218 kr. inkl. alle fly!

  Jeg er egentligt ikke glad for at bruge ordet “drømmerejse”. Det er lidt klichéagtigt og bliver i forvejen brugt tankeløst om alt for mange rejser. Men når jeg ser på den rejse, jeg i dag har sat sammen, så er min allerførste tanke alligevel: sikke en drømmerejse! Hvordan beskriver man ellers en rejse til stillehavsparadiset Fiji, hvor du tilbringer otte dage på et hamrende lækkert 4* Hilton-resort?! Fiji er et af de få steder på jorden, der lige så godt kunne være faldet ned fra himlen. Østaten er nemlig et eksotisk himmerige af tropiske stillehavsøer med de mest billedskønne palmestrande, du kan forestille dig! At du på denne rejse også får 3 nætter i Los Angeles, må vel bare betegnes som en bonus. Så når alt kommer til alt, er det måske ikke helt forkert at inkludere “drømmerejse” i titlen! Især til prisen!

  Tropisk paradisferie på Fiji
  april - juni
  7.218 kr.
  København og Billund
  Fiji
  Billige fly til Fiji
  inkl. 23 kg bagage
  Billige fly til Los Angeles
  inkl. håndbagage
  1.688 kr.
  Fra København
  Fra Billund

  Fly til Fiji

  Fly til Fiji plejer at være en dyr fornøjelse. Som regel plejer man at flyve via Sydøstasien til Australien og derfra videre til Fiji. Det betyder, at billetter til Fiji plejer at koste lige så meget, som en billet til Australien plus 2-3.000 kr. Dvs. omkring 8 – 10.000 kr.

   

  Hvordan i alverden kan man så får hele rejsen inkl. fly og beachresort til lidt over 7.000 kr.?

   

  Det er fordi jeg har fundet en lille smutvej, som gør, at hele flyveturen til Fiji koster omkring 4.000 kr.

  Lige nu findes der nemlig utrolig billige direkte-fly med Fiji Airways fra Los Angeles til Fiji. Fra april til juni kan du finde billetter til omkring 2.500 – 3.500 kr. Og fordi fly til Los Angeles har de sidste par måneder været på det laveste nogensinde kan man kombinere de to billetter til en superbillig tur til Fiji.

   

  Men lad os tage den fra starten. Rejsen tager udgangspunkt i billige fly til Los Angeles. Og fly til Los Angeles er heldigvis rigtig billige lige for tiden. Tur/retur-billetter koster i skrivende stund under 2.000 kr. (og tit langt under) fra både Billund og København på mange datoer i løbet af foråret.

   

  Jeg har f.eks. fundet billetter hos Austrian og Swiss Air fra København fra den 04.04. til den 16.04. til kun 1.688 kr. Flyene indeholder en enkelt (kort) mellemlanding hver vej (i hhv. Wien og Zürich).

   

  Du kan også finde billige fly fra Billund, hvor Delta, Air France og/eller KLM  ofte udbyder de billigste billetter (også med en enkelt mellemlanding hver vej).

   

  Som det efterhånden er tilfældet med alle flybilletter til USA, indeholder billetterne som udgangspunkt kun håndbagage. Indchecket bagage vil typisk være billigst at tilvælge direkte på flyselskabets hjemmeside efterfølgende.

  På ruten mellem Los Angeles og Fiji har jeg f.eks. fundet en afgang fra den 06.04. til den 15.04. til kun 2.450 kr. inkl. 23 kg bagage.

   

  Når du flyver fra Los Angeles til Fiji, skal du være obs på, at du krydser den internationale datolinje. Så vær ekstra opmærksom på afgangs- og ankomstdatoerne og -tiderne!

   

  Eksempler på billige rejsedatoer (LA til Fiji)

  • 06.04. – 15.04.
  • 21.04. – 02.05.
  • 23.04. – 02.05.
  • 25.04. – 06.05.
  • 28.04. – 13.05.
  • 30.04. – 09.05.
  • Og flere

   

   

  Hotel på Fiji

  Hotel på Fiji
  f.eks. det luksuriøse DoubleTree Resort by Hilton Hotel Fiji - Sonaisali Island
  2.245 kr.
  OBS! Agoda er billigst, når du klikker dig videre!

  På Fiji har jeg fundet et rigtigt tropisk paradishotel.  Det superlækre 4* DoubleTree Resort by Hilton Hotel Fiji – Sonaisali Island (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence), der ligger små 20 km fra hovedstaden Nadi.

   

  Resortet hører til i den hotelkategori, hvor ét billede i den grad siger mere end 1.000 ord. Så gør dig selv den tjeneste at se billederne nederst i artiklen! Hvis jeg alligevel kort skal beskrive DoubleTree Resort by Hilton med ord, så kan du se frem til et luksuriøst beach resort med en fremragende beliggenhed på Coral Coast. Resortet er naturligvis forsynet med både barer, restauranter og tilbyder et udvalg af aktiviteter som ridning, paintball og spabehandlinger. Og så er der selvfølgelig også et superlækkert poolområde med lagunepool!

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et ophold på resortet fra den 08.04. til den 15.04. OBS! Vær her opmærksom på, at du som sagt letter fra LAX om aftenen den 6. april og først lander på Fiji om morgenen den 8. april på flyet. Derfor “sparer”/”mister” du 2 hotelovernatninger. Et værelse i 7 nætter på de førnævnte datoer koster kun 4.489 kr., hvilket svarer til en pris på 2.245 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

   

  Los Angeles

  Så har du selvfølgelig også brug for et hotel i LA på vejen til og tilbage fra Fiji. Det er sjældent, at hippe Los Angeles spiller andenviolin. Men lige med denne rejse er vestkystens nok mest ikoniske by altså kun en mellemstation på vejen mod rejsens egentlige mål – Fiji! Men derfor kan du jo sagtens nyde de dage, du får her – og i første omgang er det to dage. Ift. hoteller er Los Angeles virkelig dyr. Derfor har jeg i dette eksempel blot fundet et billigt gæstehus på airbnb.

   

  Jeg har fundet en lejlighed tæt på lufthavnen fra den 04.04. til den 06.04. til 1.115 kr. – dvs. 558 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Lejlighed i LA
  f.eks. det billige Surf stop by the airport and train station
  558 kr.

   

  Tilbage i LA mangler du blot en enkelt overnatning, før du vender snuden hjem mod Danmark. Igen har jeg på airbnb.dk fundet et billigt værelse til kun 554 kr. – dvs. 277 kr. pr. person.

  Overnatning i Los Angeles
  277 kr.

   

  Hermed er din rejse ved vejs ende! En komplet Fiji-rejse med 4* Hilton-resort, fly og lidt LA undervejs til omkring 7.000 kr. er vanvittigt billigt (hvis ikke du tror mig, kan du jo prøve at google “Fiji rejser”).

  Dette er selvfølgelig kun et eksempel og du kan sagtens have flere nætter i Fiji – eller skrue ned for hotelstandarden, hvis du vil have en endnu billigere tur.

   

   

  Pris

  • Fly tur/retur til Los Angeles: 1.688 kr.
  • Overnatning i Los Angeles: 558 kr.
  • Fly tur/retur til Fiji: 2.450 kr.
  • Hotel på Fiji: 2.245 kr.
  • Overnatning i Los Angeles: 277 kr.
  • I alt: 7.218 kr.

   

   

  Offentlig transport på Fiji

  Hovedøen Viti Levu har et meget fornuftigt offentlig transportnetværk. Der kører busser til stort set alle byer på øen. Og fra hovedstaden Nadi og Suva sejler der færger til de omkringliggende øer.

   

   

  DoubleTree Resort by Hilton Hotel Fiji

   

   

  Fiji-billeder

   

   

  Vaccinationer

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. I den forbindelse kan du kigge forbi sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  11 kommentarer til Drømmerejse til Fiji: 13 dage i Fiji og Los Angeles med 4* HILTON beachresort til kun 7.218 kr. inkl. alle fly!

  1. Michael says:

   Hej
   Hvordan vil et tilbud se ud hvis man vil afsted den 13. April – 22. April-2019

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Michael 🙂

    Med så lange og normalt meget dyre rejser som denne er man nødt til at tage udgangspunkt i de billige datoer der findes og så planlægge sin ferie derefter. Det vil være næsten umuligt at lave en billig rejse, hvis man på forhånd beslutter sig for nogle helt bestemte rejsedatoer. Så jeg vil anbefale dig at finde de billige afgange først (tag evt. udgangspunkt i de datoer, jeg angiver i artiklen), og planlæg så din ferie efter dem 😉

  2. Ida says:

   Hej! Når jeg følger linket med flybilletter fra LAX til NAN og vælger d 30 april – d 9 maj, står der at billetterne koster lidt over 5000kr, hvordan kan det passe?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Ida 🙂

    Nu har jeg selv lige prøvet at indtaste 30.04. – 09.05., og her finder jeg altså direkte billetter til kun 3.000 kr. 🙂

    Du kan se et screenshot her: https://ibb.co/WHnY3yy

    Finder du stadig kun billetter til 5.000 kr.?

  3. shila says:

   Hej,
   Virkelig lækker sammensat rejse.
   Jeg har først ferie fra den 27 marts, og skal være hjemme på job igen den 15 april.
   Kan du hjælpe mig med at finde en billet fra Billund af omkring den 27-28-29?
   Jeg skal afsted med min datter

  4. David Nielsen says:

   Jeg kigger også efter billetter i juni, gerne med afgang omkring 22-23-24 juni. Så vidt jeg kan se løber billetter op i cirka 10000 kr på dette tidspunkt

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej David 🙂

    Så sent i juni har jeg ikke kunnet finde billige billetter fra LAX til NAN. Priserne ligger dog ikke på 10.000 kr. – fra fx den 24.06. – 05.07. kan du finde billetter til ca. 5.000 kr. (med en enkelt kort mellemlanding i SFO den ene vej) 🙂

  5. Louise says:

   Jeg kan ikke finde nogle billige billetter til Fiji i Juni måned. Er det noget du kan hjælpe med?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Louise 🙂

    Billetterne i juni er generelt dyrere, og der er ikke lige så mange billige afgange, men du kan fx finde billetter fra den 01.06. – 10.06. til ca. 3.600 kr. 🙂 Herefter ligger priserne noget højere i skrivende stund.

  6. Lars christensen says:

   Hvad vil turen koste for 2 i august tidligst d 18 august
   Vh
   Lars

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Lars,
    Jeg har desværre ikke fundet billige rejsedatoer i august – men fra april til juni 🙂
    Du kan evt. selv prøve at lege lidt med datoerne og ellers kan du tro, at jeg nok skal holde godt øje med lignende tilbud og opdatere bloggen så snart jeg finder noget 🙂

    Du kan også overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker.

    Du kan downloade den her 🙂