• 29 aug 2017

  Drømmeferie i Filippinerne: oplev Boracay på et lækkert 3* hotel til kun 4.803 kr. inkl. alle fly og morgenmad

  Hvis du forestiller dig en eksotisk destination med kridhvide bountystrande, palmer og det mest krystalklare vand når jeg siger drømmerejse, så har jeg fundet det helt perfekte til dig i dag – endda til en pris, hvor næsten alle kan være med. Turen går nemlig til Boracay i Filippinerne. Boracay er en 7 km lang og 3 km bred ø – så dette er et lille ferieparadis, der byder på alt fra snorkling, dykning, jetski og andet vandsport til afslapning ved strand, pool eller måske i en hængekøje spændt ud mellem palmetræerne mens du nyder en kold drink. Er du til strand, så skal du helt klart besøge ”White Beach” – det er et syn du ikke lige glemmer med det samme!

  Ferie i Filippinerne
  november - marts
  4.803 kr.
  København (og Billund)
  Manila
  Hoteller på Boracay
  f.eks. 3* Holiday Resort
  853 kr.
  Du skal selv indtaste rejsedatoerne d. 22.11. - 29.11.
  Du skal selv indtaste rejsedatoerne d. 22.11. - 29.11.
  Fly til Manila
  inkl. 23 kg bagage
  3.492 kr.
  Hotel
  992 kr.
  Fly
  3.811 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  4.803 kr.

  Hotel

  Selvom Boracay er en lille ø, så er der mange hoteller at vælge imellem. På tripadvisor.dk har jeg fundet det 3* Boracay Holiday Resort (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Du har 5 minutters gang fra hotellet til du kan dyppe fødderne i det klare vand ved stranden. Hotellet har et dejligt poolområde, spa og fitness. Et dobbeltværelse i 7 nætter inkl. morgenmad koster 1.705 kr., dvs. 853 kr. pr. person ved en rejse for 2. Når du booker via tripadvisor, så skal du selv indtaste rejsedatoerne, der i dette eksempel er d. 22.11. – 29.11. Hvis du vil se andre hoteller på Boracay, så kan du se mere her.

  På grund af flytiderne i dette eksempel har du brug for en overnatning i Manila når du lander og inden du flyver hjem fra drømmeferien. På tripadvisor.dk har jeg fundet det 3* Go Hotels Otis (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Dette hotel ligger både tæt på Manila by og lidt over 11 km fra lufthavnen. Den første overnatning (d. 21.11. – 22.11.) koster 144 kr. for et dobbeltværelse, dvs. 72 kr. pr. person ved en rejse for 2 – du ankommer til Manila kl. 00:55, så det er måske en god idé at informere dit overnatningssted om dette. Overnatningen den sidste dag (d. 29.11. – 30.11.) koster 133 kr., dvs. 67 kr. pr. person ved en rejse for 2. For andre hoteller i Manila, se her.

   

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet billige flybilletter til Manila fra november – marts. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København d. 20.11. – 30.11. til kun 3.492 kr. inkl. 23 kg bagage. Du skal ikke lade dig skræmme af en fly-tid på 26 og 20 timer, da der er inkluderet 2 stop, hvor du får mulighed for at strække benene lidt. På vejen derned har du endda et 10 timers stop i Beijing fra kl. 09:40 – 20:00, hvilket giver dig mulighed for at se en lille smule af byen (Beijing er 72-timers visumfri i forbindelse med transit). Det er også muligt for dig at flyve fra Billund – her er prisen dog lidt højere (4.198 – 4.500 kr.) og der findes billige rejsedatoer fra september – november og fra februar – marts.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 20.11. – 30.11. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 06.11. – 20.11.
  • 13.11. – 23.11.
  • 27.11. – 08.12.
  • 01.12. – 15.12.
  • 15.01. – 29.01.
  • 05.02. – 19.02.
  • 19.02. – 06.03.
  • 05.03. – 19.03.
  • Og flere

   

  Fra Manila to Boracay

  Efter du er landet i Manila skal du videre til Boracay. Det er meget billigt at flyve indenrigs i Filippinerne, hvilket også giver dig mulighed for at planlægge lige præcis den tur du vil. PrJeg har fundet billetter fra Manila til Caticlan (Boracay) på momondo.dk – jeg har f.eks. fundet billetter til kun 319 kr. d. 22.11. – 29.11. Du kan også vælge at flyve til Kalibo f.eks. d. 22.11. – 29.11. til kun 334 kr. med Air Asia (20 kg. bagage koster 45 kr. oveni).

   

  Transport

  Når du lander i Kalibo skal du videre til Boracay. Du kan enten købe en pakkeløsning eller du kan tage en bus fra lufthavnen til Caticlan Jetty – dette tager ca. 2 timer og koster ca. 200 PHP (ca. 28 kr.). Herfra kan du enten tage en færge eller båd – det tager ca. 15 min. Tager du den offentlige færge koster det ca. 200 PHP inkl. færge- og miljøgebyr. Så turen vil i alt koste omkring 56 kr.

  Hvis du flyver fra Manila til Caticlan er du meget tættere på selve Boracay og slipper derfor for køreturen. Det tager ca. 5 minutter at blive kørt fra lufthavnen til Caticlan Jetty og koster ca. 50 PHP (7 kr.) efter det kan du tage samme færge- eller bådtur som tidligere nævnt.

   

  Rejsetips

  Med dette eksempel har jeg taget udgangspunkt i, at du rejser mod Boracay nærmest med det samme du lander i Manila. Men der er mange muligheder for, hvad du kan lave i Filippinerne.

  El Nido

  El Nido er et lille samfund i den nordlige del af Palawan-øen og er et ægte paradis, der er utroligt populært blandt turister på grund af de smukke strande og smukke natur. Den nemmeste måde at komme hertil på er med fly, men det kan også være dyrt. Du kan også flyve til Puerto Princesa på Palawan og derefter tage en minibus, der tager cirka 6 timer.

   

  Bohol

  Bohol er den 10. største ø på Filippinerne. Øen har meget at byde på, især naturen er utrolig smuk og her er måske lidt mere roligere end på nogle af de andre øer. Besøg ”Chocolate Hills” ved solopgangen for en uforglemmelig smuk udsigt. Her kan du også prøve dykke og snorkle.

   

  Cebu

  På denne ø finder du alt, hvad du kunne ønske dig – strande, shopping, historie og eventyrs oplevelser i naturen. Cebu er en af ​​de mest moderne dele af landet, og du kan flyve hertil fra Danmark (priser fra 4.070 kr.). Jeg anbefaler, at du prøver “river trekking” eller “canyoning”, en fantastisk tur gennem regnskoven, hvor du kommer gennem floder, hopper ned fra klipper og svømmer gennem huler. Besøg også ”Tumalog Falls” eller ”Kawasan Falls”, vandfald i junglen, der slutter i en lagune, hvor du kan svømme.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Drømmeferie i Filippinerne: oplev Boracay på et lækkert 3* hotel til kun 4.803 kr. inkl. alle fly og morgenmad

  1. Ane says:

   Hej,
   du skriver, at der er direkte fly til Cebu fra Danmark – hvilket selskab flyver, og ved du, om det er muligt at komme af sted med et direkte fly i januar-februar?
   Tak! 🙂

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Ane,
    Jeg har nok udtrykt mig lidt forkert i teksten vedr. Cebu – det jeg mente var, at man kan flyve “direkte” fra Danmark til Cebu, i stedet for først at tage til Manila og så videre derfra. Det beklager jeg! Men du kan f.eks. komme fra Danmark til Cebu d. 08.02. – 25.02. til 4.068 kr. med stop i London og Hong Kong med Cathay Pacific Airways – du kan se billetten her. Igen, så beklager jeg forvirringen! 🙂

    • Ane says:

     Helt i orden – jeg mente heller ikke, at der var direkte fly til så fjern en destination 😉 tusind tak for svar og for de mange gode tips!