• 27 maj 2016

  Den Dominikanske Republik: 8 dage på et fremragende 3* hotel til kun 3.571 kr. inkl. fly (4* all-inclusive til kun 5.044 kr. inkl. fly)

  rsz_shutterstock_270486656

  En rejse til Den Dominikanske Republik er en rejse til et paradis med ufatteligt skønne strande, rig og frodig natur, lækkerier til maven og en venlig og smilende befolkning. Landet er et utroligt populært rejsemål og er af Lonely Planet blevet kåret som et af verdens bedste ferielande.

   

  Idag har jeg fundet et super tilbud på en rejse til dette dejlige ferieland!

   

  Hotel

  trivago.dk fundet det fremragende 3* Karibo Punta Cana – Karibo Suites (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") til kun 1.117kr. pr. person, ved en rejse for 2 i en uge. Det dejlige hotel ligger lige ved golfbanen White Sands og har swimmingpool samt gratis transport til stranden som kun ligger 900 meter derfra. Der er restaurant tilknyttet hotellet, samt en bar og på værelset har man sit eget køkken hvis man selv vil begive sig ud i kogekunsten. Hotellet ligger kun 10 minutters kørsel fra den smukke naturpark Manati Park, hvor du også kan svømme med delfiner. Tidligere gæster roser især stedet for den gode service, at du får rigtig meget for pengene og så er hotellet rigtig godt hvis du vil give dig i kast med forskellige vandaktiviteter som hotellet kan hjælpe dig med.

  Læs mere om hotellet her

  rsz_hoteldominik2

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  4* All-inclusive

  trivago.dk har jeg fundet det lækre 4* Tropical Princess Beach Resort & Spa (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") til kun 2.590 kr. pr. person, ved en rejse for 2, med all-inclusive. Dette lækre resort ligger på stranden, og kun 500 m. fra nærmeste golfbane. Punta Cana centrum ligger endvidere kun 10 km. fra resortet, hvor du kan tage ind og shoppe. Resortet har som navnet antyder masser af spa-faciliteter som du kan nyde efter en hård dag på stranden eller ved poolen. Der er 2 swimmingpools, aftenunderholdning, natklub, fitnesscenter og sauna tilknyttet. På resortet er der 3 restauranter samt 7 barer. Derudover har resortet egen tennisbane og cykler, samt mulighed for at arrangere vandsportsaktiviteter.

  Læs mere om hotellet her

  rsz_dominikhotel1

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

   

  Hvis du selv vil kigge lidt efter hoteller på i Den Dominikanske Republik kan du kigge herinde, der findes rigtig mange lækre 4* og 5* hoteller til gode priser.

  HOTEL DOMINIKANSKE REPUBLIK

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Fly

  Lige nu kan du på Skyscanner.dk finde super billige fly til Punta Cana med den belgiske del af TUI Jetairfly (Startour i Danmark) med afgang fra Bruxelles. I dette eksempel flyver du fra d. 8 – 15 juni (lander d. 16. juni) og flyet er direkte. Prisen er kun 2.454 kr. og inkluderer 20 kg. bagage hver vej.

  flydominik

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Blot til sammenligning koster et fly fra København over 5.700 kr. med to omstigninger i USA, så der er altså virkelig penge at spare her.

  De billigste billetter findes i det meste af juni, og de billigste rejsedage er mandag, onsdag og lørdag. Derfor kan du faktisk kombinere længden som du har lyst. Jeg har lavet et par datoeksempler som du kan se her:

  • 01.06. – 11.06.
  • 04.06. – 15.06.
  • 06.06. – 15.06.
  • 11.06. – 18.06.
  • 18.06. – 25.06.
  • og mange andre

   

  Tag et kig i lavpriskalenderen, og find de datoer som passer dig.

   

  Hotel

  1.117 kr.

  Fly fra Bruxelles

  2.454 kr.

  TOTAL (pr. person)

  3.571 kr.

   

  Hvordan kommer jeg til Bruxelles

  Fra grænsen er det en ca. 7 timers køretur til Bruxelles.

  Med Busselskabet Flixbus kan du få en tur/retur-billet til Bruxelles til ca. 500 kr. fra Flensborg og ca. 660 kr. fra København.

  Den måske hurtigste og nemmeste måde at komme til Bruxelles er at flyve. Fra København kan du få meget billige fly til Bruxelles med Ryanair. Jeg vil anbefale at flyve dagen før, så du er sikker på at nå flyet fra Bruxelles. Her kan du finde overnatning fra kun 126 kr. pr. person, ved en rejse for 2.

  Jeg har fundet et fly der passer med ovenstående og datoerne er med udrejse d. 7. juni og hjemrejse sidst på dagen d. 16. juni. Prisen er kun 118 kr. inkl. 10 kg. håndbagage (+ 640 kr. for 20 kg. bagage).

  cphbru

  SE FLY-TILBUD HER

  OBS VIGTIGT!: Husk at vælge den rigtige afgang, så tidspunkterne passer med næste fly. Jeg vil anbefale at flyve dagen før, så du er sikker på at nå flyet.

   

  Lejebil

  Vil du leje en bil, kan dette gøres for 1.511 kr. for en hel uge hos Rentalcars.com.

   

  Transport til hotellet

  Du kan booke transport til/fra hotellet hos Hoppa.com. Og husk at bruge Rejsespejders eksklusive rabatkode "Rejse18" for at spare 18% oveni.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *