• 03 jun 2016

  Dejlig familieferie på Costa Brava: 1 uge i mobilhome til kun 943 kr. pr. person inkl. fly

  rsz_beach-853904_1280

  Er rejsebudgettet en anelse sparsomt i år, så synes jeg du skal kigge med her.

  Costa Brava, som ligger i en af Spaniens rigeste regioner Catalonien, er et dejligt rejsemål for alle aldre. Her er lækre lange hvide sandstrande, et perfekt klima, et dejligt spansk køkken og masser af historie og hyggelige havnebyer. Derudover har regionen også en af Europas absolut mest interessante og smukke storbyer, Barcelona. Der er altså alt hvad man skal bruge til den perfekte ferie, afslapning og solferie ved stranden, med et kulturelt indspark fra den smukke storby.

  Idag har jeg fundet et rigtig godt tilbud på en dejlig sommerferie på en af Spaniens smukkeste kyststrækninger.

   

  Mobilhome

  dincamping.dk har jeg fundet den dejlige og meget familievenlige 4* campingplads Camping Castell Montgri (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 505 kr. pr. person, hvis i rejser en familie på 2 voksne og 2 børn i en uge. Det er et mobilehome på 3 værelser med 2 soveværelser og et opholdsrum med stue og køkken. Stedet ligger lige udenfor L'Estartit. Der findes hele to vandparker, en med masser af vandrutsjebaner, den anden med en "grotte-swimmingpool" med vandfald. Her kan hele familien nyde livet og det gode vejr, samt en masse underholdning både i dag- og aftentimerne. Desuden er der også restaurant med underholdning om aftenen. Sidst men ikke mindst, kører der dagligt busser til den nærliggende L'Estartit Beach, så Middelhavet også kan få en plads i ferien.

  Læs mere om stedet og tilbuddet her

  rsz_campingbrava

  SE TILBUDDET HER

  Bemærk, at du skal et godt stykke ned af siden, for at finde netop dette tilbud og mobilhome.

  Mobilehome er blandt mange en lidt undervurderet måde at holde ferie på. For især børnefamilier er dette et oplagt valg, da du får rigtig meget for pengene. Du får gode soveværelser, et køkken hvor du kan tilberede din egen mad og du har plads foran, hvor du kan grille og nyde livet med familien. For ikke at snakke om de muligheder en campingplads tilbyder for børnene, med mange aktiviteter og diverse vandland.

   

  Fly

  Skyscanner.dk kan du lige nu finde rigtig billige fly fra Billund til Gerona, som ligger i Costa Brava. I dette eksempel flyver du d. 18 – 25. juni og prisen er kun 438 kr. inkl. 10 kg. håndbagage.

  flygerona

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Andre datoer

  Du kan finde flere billige afgange i samme prisleje, i specielt juni og august. Juli er en anelse dyrere, da dette er højsæson. Generelt er de billigste rejsedage tirsdag, torsdag og lørdag, så du kan kombinere turen som du har lyst. Jeg har lavet et par eksempler herunder som du kan finde i lavpriskalenderen:

  • 09.06. – 16.06.
  • 11.06. – 18.06.
  • 14.06. – 21.06.
  • 21.06. – 28.06.
  • 26.07. – 09.08.
  • 28.07. – 11.08.
  • 04.08. – 11.08.
  • og andre datoer

   

  Aalborg og København

  Vil du rejse fra Aalborg eller København, vil jeg anbefale at benytte Barcelona lufthavn i stedet, da flyafgange hertil er væsentlig billigere end til Gerona. Prislejet er en anelse højere, men du kan stadig komme afsted for rigtig fornuftige penge og stort set alle dage ligger i samme prisniveau, så der er frit valg.

  Tag et kig i lavpriskalenderne herunder:

  AALBORG – BARCELONA

  KØBENHAVN – BARCELONA

   

  Mobilhome (2 voksne og 2 børn)

  505 kr.

  Fly (Billund)

  438 kr.

  TOTAL (pr. person)

  943 kr.

   

  Lejebil

  Da du lander en smule sent vil jeg anbefale at leje en bil hvilket kan gøres rigtig billigt på rentalcars.com hvor du kan leje en bil til kun 418 kr. for en hel uge. Tilbuddet er med selvrisiko, som man kan frakøbe direkte hos rentalcars.com – dog anbefaler jeg altid at gøre det direkte hos udlejeren. Grunden er, at de fleste udlejningsfirmaer ikke accepterer andre forsikringer end deres egen, og samtidig er det, i de fleste tilfælde, billigere at gøre direkte hos dem.

  SE LEJEBIL HER

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *