• 14 aug 2015

  Billige fly til Dansk Vestindien (Jomfruøerne): med British Airways til kun 3.518 kr.

  rsz_virg

  Oplev et stykke dansk historie med en tur til De Danskvestindiske Øer. Disse paradisøer i Det Caribiske Hav har indtil 1917 været en del af kongeriget under navnet Dansk Vestindien, da de blev solgt for 25 mio. dollars til USA. Men der findes stadig masser af levn fra den tid, hvor øerne var danske. Bynavne som Christiansted og Fredriksted, huse i dansk arkitekturstil og i Jomfruøernes nuværende våbenskjold findes der stadig et lille Dannebrog.

  Når du i dag rejser til de tidligere danske kolonier i Dansk Vestindien finder du et unikt ferieparadis med vidunderligt smukke sandstrande, lækre dykker- og snorkelmuligheder ved koralrevene, en imødekommende lokalbefolkning, et spændende køkken – og for danskere et helt specielt stykke Danmarkshistorie, hvis lige ikke findes andre steder i verden.

  Skyscanner.dk har jeg fundet nogle meget billige fly til Jomfruøerne. Du flyver fra København med British Airways til Jomfruøernes hovestad Charlotte Amalie (opkaldt efter danske Dronning Charlotte Amalie) på øen Saint Thomas til kun 3.525 kr.

  Du kan finde fly til denne pris fra november 2015 indtil marts 2016 (undtaget jul og nytår). Leg selv lidt med datoerne, som passer dig bedst på Skyscanner.dk. Jeg har f.eks. fundet fly fra d. 08. november til d. 15 november. For at rejse til 3.525 skal du rejse fra København på en søndag eller torsdag. ** OPDATERING ** Der findes nu fly til kun 3.518 kr.

  virg

  Fra St. Thomas sejler der færger til de andre øer og også til den britiske del af Jomfruøerne. Der findes også fly til de andre øer, bl.a. et af verdens korteste rutefly fra St. Thomas til St. Croix, hvor du kun er knap 15 minutter i luften.

   

  HER KAN DU BOOKE FLYET

   

  Hoteller

  Der findes utallige luksushoteller på øerne, som koster flere tusind kroner per nat. Men man kan også bo billigere. På trivago.dk har jeg f.eks. fundet et meget lækre "Bunker Hill" hotel i Dansk Vestindiens hovedstad Charlotte Amalie og kun 500 meter fra stranden til kun 2.422 kr. pr.person (1 uge) inkl. morgenmad.

  virg2

  Et andet lækkert hotel, jeg har fundet, er resorthotellet ”Hotel on the Cay” til 2.202 kr. pr. person (1 uge), som ligger på sin egen lille ø ud for kysten af St. Croix.

  virg3

  Ellers kan du kigge forbi AirBnb, hvor du kan finde indkvarteringer til kun 1.400 kr. pr. uge.

  Som du kan se, kan man sagtens opleve Jomfruøerne uden at være millionær.

  HER KAN DU BOOKE HOTELLER

   

  • Rejsedatoer: fra november 2015 til marts 2016
  • Fra: København
  • Flyselskab: British Airways (1 stk bagage med 23 kg gratis)
  • Til: Charlotte Amalie, Dansk Vestindien (Jomfruøerne), USA
  • Gennemsnitstemperatur: 26 grader
  • Vandtemperatur: 26 grader

  Hotel: F.eks. det Bunker Hill eller Hotel on the Cay, eller kig forbi AirBnb

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *