Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.063 kr.
rsz_dansk_vestindien
Fly

Billige fly til Dansk Vestindien: Flybilletter til St. Thomas fra kun 3.063 kr. tur/retur

Fly |

Billige fly til Dansk Vestindien: Flybilletter til St. Thomas fra kun 3.063 kr. tur/retur

Oplev et stykke dansk historie med billige fly til Jomfruøerne! Disse paradisøer i Det Caribiske Hav var indtil 1917 en del af det danske kongerige under navnet Dansk Vestindien. Dengang blev de solgt for 25 mio. dollars til USA. Heldigvis findes der i dag stadig masser af levn fra den tid, De Vestindiske Øer stadig var danske. F.eks. kan du opleve bynavne som Christiansted og Fredriksted, du kan se huse opført i udpræget dansk arkitektur, og så bærer Jomfruøernes nuværende våbenskjold stadig et lille Dannebrog 🇩🇰🏝

Når du i dag rejser til de tidligere danske kolonier i Dansk Vestindien, finder du et fuldstændig unikt ferieparadis med vidunderlige smukke sandstrande, lækre dykker- og snorkelspots ved koralrevene, en imødekommende lokalbefolkning og et helt specielt stykke Danmarkshistorie, der ikke findes andre steder i verden!😎

Jomfruøerne

marts – maj

3.063 kr.

København ✈ St. Thomas

Billige fly til Dansk Vestindien

inkl. håndbagage

Jomfruøerne – fly til St. Thomas

Normalt koster flybilletter til Jomfruøerne omkring 5.000 – 7.000 kr. – så når der er afgange fra ca. 3.000 kr., er der mange penge at spare!

Som du måske allerede har bemærket, er der en “rejsetid” på ca. 29 timer på vejen derover – men ro på. Du sidder ikke i flyveren i 29 timer. Du har en lang mellemlanding i New York, hvor du lander kl. 16.35. Det betyder, at du har mulighed for at gå på opdagelse i byen, der aldrig sover. Du kan f.eks. opleve Brooklyn Bridge, Central Park, Empire State Building – eller hvad du nu har lyst til. Du har nemlig først afrejse klokken 8.10 morgenen efter, så mulighederne er mange.

Og uanset hvem du flyver med, og hvor mange penge du bruger på flybilletten, vil du næsten uundgåeligt ende med en lang mellemlanding i USA – her er det i det mindste et rigtig fedt sted med gode at mellemlande.

I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra København til St. Thomas fra onsdag den 26. april til fredag den 5. maj. På disse datoer koster billetterne kun 3.063 kr. tur/retur inkl. håndbagage.

Men når flybilletterne er så billige, ville jeg også selv sagtens kunne leve med en enkelt overnatning i New York. Her vil du selvfølgelig også skulle bruge hotel til natten, inden næste fly afgår – det kan du læse mere om længere nede i artiklen.

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 06.03. – 15.03.
 • 17.04. – 26.04.
 • 01.05. – 10.05.
 • 08.05. – 17.05.
 • 14.03. – 23.03.
 • 17.04. – 26.04.
 • 25.04. – 04.05.
 • 26.04. – 05.05.
 • 02.05. – 11.05.
 • 08.05. – 17.05.
 • 09.05. – 18.05.
 • Og flere

Jomfruøerne – hotel i New York

Som nævnt tidligere har du en lang mellemlanding i New York.  Så kan du også nå at udforske, hvad New York har at byde på.

Om du vil bo tæt på centrum eller tæt på lufthavnen, er helt op til dig selv. Jeg har f.eks. fundet et hotel tæt på lufthavnen herunder. Her kan du bo fra onsdag den 26. april til torsdag den 27. april for kun kun 621 kr. pr. person (ved en rejse for 2).

Hvis hotellet er udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i New York, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Hoteller New York

Jomfruøerne – hotel på Jomfruøerne

Til næste skridt på turen skal du selvfølgelig også have et sted at overnatte på Jomfruøerne.

Herunder har jeg fundet et eksempel på et hotel på Jomfruøerne, men du er selvfølgelig velkommen til selv at udforske nærmere.

Hoteller på Jomfruøerne

Jomfruøerne – Inspiration til aktiviteter

Hvis du vil bruge ferien på at udforske Jomfruøerne, kan du herunder få lidt inspiration til rejsen.

Attraktioner på Jomfruøerne

Corona og visum

USA er visumfrit i op til 90 dage.

Hvis du er færdigvaccineret, kan du rejse ind i USA med en gyldig ESTA og en Combined Passenger Disclosure and Attestation.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Dansk Vestindien: Flybilletter til St. Thomas fra kun 3.063 kr. tur/returBillige fly til Dansk Vestindien: Flybilletter til St. Thomas fra kun 3.063 kr. tur/retur

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud