• 19 apr 2018

  Vildt tilbud på fly til Dansk Vestindien: tur/retur til St. Thomas til kun 2.016 kr. inkl. bagage

  Oplev et stykke dansk historie med en tur til De Vestindiske Øer! Disse paradisøer i Det Caribiske Hav var indtil 1917 en del af det danske kongerige under navnet Dansk Vestindien. Dengang blev de solgt for 25 mio. dollars til USA. Heldigvis findes der i dag stadig masser af levn fra den tid, hvor øerne var danske. F.eks. kan du opleve bynavne som Christiansted og Fredriksted, du kan se huse opført i udpræget dansk arkitektur, og så bærer Jomfruøernes nuværende våbenskjold stadig et lille Dannebrog.

  Når du i dag rejser til de tidligere danske kolonier i Dansk Vestindien, finder du et fuldstændig unikt ferieparadis med vidunderlige smukke sandstrande, lækre dykker- og snorkelspots ved koralrevene, en imødekommende lokalbefolkning og et helt specielt stykke Danmarkshistorie, der ikke findes andre steder i verden!

  Jomfruøerne i højsæsonen
  januar - marts
  2.016 kr.
  Amsterdam
  St. Thomas
  Billige fly til Dansk Vestindien
  inkl. 23 kg bagage
  Eksempel med kort mellemlanding

  Fly

  momondo.dk har jeg i dag fundet et hamrendegodt tilbud på flybilletter til Jomfruøerne! (Et af den slags, hvor man bare tænker OMG!). Selvom flybilletterne er med afgang fra Amsterdam, så er prisen på godt 2.000 kr. altså stadig så usædvanligt lav, at det er et vildt tilbud! Og så er det endda i højsæsonen. Samme billetter koster omkring 5 – 6.000 kr. med afrejse fra Danmark – så der er mange penge at spare!

  I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra Amsterdam til St. Thomas fra den 30.01. – 06.02. til kun 2.016 kr. inkl. 23 kg bagage hos United Airlines! Begge veje har du en enkelt mellemlanding i New York, hvor du får brug for en overnatning. Men set fra den lyse side – så får du også lige et par dage med storbyferie i en af de fedeste byer i verden! Og to nætter på et lufthavnshotel i NY kan klares rimeligt billigt.

  Desuden kan også finde billetter, hvor du endda nøjes med en enkelt meget kort mellemlanding i Washington D.C. på hjemvejen.

  Du kan finde de billige billetter i højsæsonen fra januar til marts. Jeg har haft held med at finde de billige billetter på rejser fra onsdag til onsdag.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 23.01. – 30.01.
  • 23.01. – 06.02.
  • 30.01. – 06.02.
  • 30.01. – 13.02.
  • 05.02. – 15.02.
  • 06.02. – 13.02.
  • 20.02. – 27.02.
  • 27.02. – 06.03.
  • 06.03. – 13.03.
  • Og flere

   

  Hotel

  skyscanner.dk kan du få et godt overblik over alle hotellerne på Jomfruøerne. Du skal dog være meget opmærksom på, hvilken ø dit hotel ligger på. Transport mellem de forskellige øer kan nemlig være dyr.

  Hoteller på Jomfruøerne

  Hvis du rejser på et mindre budget, kan du også overveje at finde overnatning gennem f.eks. AirBnB.

   

  Hvordan kommer jeg til Amsterdam?

  Der er mange muligheder for at komme til Amsterdam. Fra den dansk/tyske-grænse tager det ca. 6 timer at køre til Amsterdam Lufthavn, Schiphol.

  Det er også billigt at flyve til Amsterdam. Hvis du flyver fra København eller Hamborg, ligger priserne omkring 600 kr. med Norwegian eller Eurowings. Det er lidt dyrere, hvis du rejser fra Billund eller Aalborg – her ligger priserne fra ca. 1.000 kr.

   

  Pas og visum

  Jomfruøerne er visumfri i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Vildt tilbud på fly til Dansk Vestindien: tur/retur til St. Thomas til kun 2.016 kr. inkl. bagage

  1. Søren Clausen says:

   Hej
   Er stor fan af Rejsespejder, som jeg følger med stor interesse. Jeg kan se at United Airlines har en god kampagne til Dansk Vestindien – har du et lignende tilbud/kampagne i sigte til Costa Rica? Tak for en god side.

   Mvh

   Søren

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Søren 🙂

    Tak for din kommentar!

    Du kan i hvert fald tro, at jeg vil holde godt øje med tilbud til Costa Rica 😉 Og hvis jeg finder nogle billige flybilletter, skriver jeg om dem på bloggen med det samme 🙂

    Du kan derfor overveje downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  Se fly-tilbud her