• 24 feb 2016

  Cypern: 1 uge på lækkert 3* hotel i Ayia Napa til kun 1.934 kr. inkl. fly

  rsz_cyprus-1203196_960_720

  Velkommen til solskinsøen Cypern. Denne spændende ø med masser af historie, bjergtagende natur, fantastisk mad og ikke mindst lækre strande, er meget forståelig et velbesøgt feriemål. Her er en af de bedste solgarantier i Europa og aktiviteter for enhver smag. Tag på vandretur i Troodosbjergene, på udflugt til øens tredjestørste by Larnaca eller slæng dig på de lækre strande, fx i Fig Tree Bay.

   

  Hotellet

  trivago.dk kan du lige nu få en uges ferie på det lækre 3* lejlighedshotel Cosmelenia Hotel Apartments (4 ud af 5 på TripAdvisor) for kun 736 kr. pr. person ved en rejse for 2. Hotellet tilbyder endda både morgenmad, halvpension eller all-inclusive for et ekstra beløb.

  Med den gode placering i Ayia Napa er du tæt på alt, bl.a. Nissi Strand og fem minutters gang til Water World Ayia Napa. Hotellet har udendørs pool og børnepool, samt en restaurant og bar/lounge. Værelserne har alle balkon og er udstyret med et køkken.

  Der er også mulighed at tilkøbe morgenmad til kun 181 kr. oveni for hele opholdet, halvpension (557 kr.) eller all-inclusive (1.295 kr.).

  hotelcypern

  SE HOTEL-TILBUD

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Et lidt dyrere alternativ kunne være det 4* Callisto Holiday Village (4 ud af 5 på TripAdvisor) hvor du kan få en uge til 1.274 kr. pr person ved en rejse for 2.

  hotel3cypern

  SE HOTEL-TILBUD

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Er du til endnu mere luksus kan jeg anbefale det 3* Napa Plaza Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Travellers Choice 2016"), hvor du kan få en uge for 1.962 kr. pr person inkl. morgenmad, ved en rejse for 2.

  hotel2cypern

  SE HOTEL-TILBUD

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Fly

  Startour.dk kan du lige nu få en rigtig billig flybillet fra København til Larnaca, Cypern fra d. 6 – 13 maj til kun 1.198 kr. pr. person. Hvis du vil have bagage udover håndbagagen med, koster dette 300 kr. i alt for 20 kg.

  flycypern

  SE FLY-TILBUD

   

  Hotel

  736 kr.

  Fly

  1.198 kr.

  TOTAL (per person)

  1.934 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedato: d. 5 – 13 maj 2016
  • Rejselængde: 8 dage (1 uge)
  • Flyselskab: TUI Nordic (inkl. 5 kg håndbagage)
  • Til: Ayia Napa, Cypern
  • Hotel: 3* Cosmelenia Hotel Apartments
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor

   

  Lejebil

  holidaycars.com kan du leje en bil i en uge for 558 kr. inkl. selvrisiko.

  rsz_lejebilcypern

   

  Transport fra lufthavnen

  Har du ikke mod på at leje bil og køre i venstre side, som de gør på Cypern, kan du på hoppa.com bestille transfer fra/til lufthavnen (Larnaca Airport til Ayia Napa). Husk at bruge Rejsespejders esklusive rabatkode "Rejse18" for at spare 18%.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *