• 09 jul 2016

  Curacao: 8 dage på et lækkert 3* hotel til kun 4.296 inkl. fly

  rsz_shutterstock_379261105

  I dag går turen til Curaçao. Øen som tilhører De Nederlandske Antiller og ligger i et lækkert naboskab med Aruba og Bonaire, byder på et ægte caribisk ferieparadis, som med sikkerhed kan imponere enhver. Besøg hovedstaden Willemstad som er på UNESCO's Verdensarvsliste og oplev den hollandsk/caribiske af smuk arkitektur og ligeså smukke farver . Er du en vandhund er der alle muligheder for snorkling, dykning eller måske windsurfing. Og så kommer man jo heller ikke udenom alle de bjergtagende hvide sandstrande, som pryder den caribiske ø. Sidst men ikke mindst, så findes der en madkultur som har fat i alle verdenshjørner, alt lige fra afrikansk til italiensk.

  Og ja, mange af jer tænker sikkert – hvor har vi hørt det navn før. Den blå appelsinlikør Blue Curaçao stammer nemlig herfra, og kan nydes på alverdens diskoteker og barer på øen.

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det lækre 3* hotel ”West Hill Bungalows” (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Her bor man i sin egen bungalow i ”cabana-stil” med eget køkken. Hotellet byder på en udendørspool og ligger kun 3 minutters gang fra Playa Forti Beach. Lige nu kan du få en bungalow i 8 dage til kun 885 kr. pr. person ved en rejse for 4. Hvis man kun er to personer koster det 1.770 kr. pr. person.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-07-09 11_22_28-Capture

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Vil du selv kigger efter hoteller på Curacao kan du få et overblik her

  HOTELLER PÅ CURACAO

   

  Fly

  momondo.dk kan du lige nu få meget billige fly med KLM (inkl. 20 kg bagage) fra Hamborg til Curacao. F.eks. fra d. 6. til d. 13. september til kun 3.411 kr. Men der findes mange andre datoer til denne pris (3.300 i november og december). Du kan finde billige billetter fra slutning af august til april 2017 (dog ikke hen over jul/nytår).

  2016-07-09 11_22_50-Capture

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel

  885 kr.

  Fly

  3.411 kr.

  TOTAL (pr. person)

  4.296 kr.

   

  • Rejsedatoer: Fra august – april 2017
  • Fra: Hamborg
  • Flyselskab: KLM (inkl. 20 kg bagage)
  • Til: Curacao
  • Hotel: 3* West Hill Bungalow
  • Vurdering: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor
  • Gennemsnitstemperatur: 26⁰ C
  • Vandtemperatur: 27⁰ C

   

  Hvordan kommer man til Hamborg?

  Med bil: fra grænsen er der ca. 1,5 timer til Hamborg. Billig parkering ved lufthavnen finder du her

  Med bus fra Kbh.: Du kan tage bussen til Hamborg med Flixbus. Rejsen tage lidt over 5 timer og koster 283 kr tur/retur.

  Billetter fra Kbh. til Hamborg

  Med bus fra Aarhus:

  Book bus fra Aarhus til Hamborg

   

  Pas og visum

  Selvom Curacao er en del af det hollandske kongeriget (lidt som Færøerne med Danmark, bare varmere) skal man have pas med og man har kun 30 dages (kan forlønges til 90 dage) opholdstilladelse uden visum.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Curacao: 8 dage på et lækkert 3* hotel til kun 4.296 inkl. fly

  1. SJ says:

   Tak for en rigtig god hjemmeside. Jeg synes ikke jeg kan se så mange rejser som af afgang i midten af august, mest sent i august. Tror du der kommer nogle gode muligheder når man kommer længere frem, som er mere oversøisk end blot Mallorca fx? 🙂 

   Jeg er nemlig så uheldig kun at have ferie omkring uge 32! 

   Tusind tak 

  2. Tina says:

   Hej

   Jeg har prøvet at finde andre dato'er på Momondo, men når jeg søger direkte fra deres app, findes der ingen afgange mellem Hamborg og Curacao – heller ikke hvis jeg søger på dit eksempel, som ellers sagtens kan findes hvis jeg følger dit link – hvad gør jeg galt? 

   På forhånd tak – og tak for en super inspirerede side

   • Rejsespejder says:

    Hej Tina,

    det er momondo, som er lidt dum ift. små ø-stater. De forstår nemlig ikke, at lufthavnen hedder det samme som landet. Prøv at skrive “CUR” og så vælge det, som hedder “Curacao (CUR), Curacao” (vistnok anden mulighed på listen). Håber det giver mening.