• 09 mar 2020

  Solferie på Kreta: 1 uge på et lækkert 4* hotel på Kreta fra kun 2.700 kr. inkl. fly

  Grækenlands største ø – Kreta – er ikke til at komme udenom som en af Sydeuropas absolut mest populære feriedestinationer. Og det er der intet at sige til. For græsk ø-charme og en rig historie kombineret med et usædvanligt lækkert middelhavsklima, smuk natur og en perlerække af indbydende strande er vel det nærmeste man kommer en fail-safe ferieopskrift! Men selvom du rejser til en stor og populær ferieø, kan du stadig finde små, idylliske hotelperler langt væk fra masseturismen – f.eks. det skønne, lille 4* hotel, som stadig byder på masser af den ægte græske charme!

  Solferie på græske Kreta
  maj - oktober
  fra2.700 kr.
  Billund, København og Aalborg
  Kreta
  1 uges ferie på Kreta
  inkl. 4* resort og fly
  fra2.700 kr.

  Pakkerejse til Kreta

  Drømmer du om sol og sommer i Grækenland – og går du efter et charmerende hotel væk fra de mere turistede steder – så skal du helt sikkert kigge nærmere på det tilbud, jeg har fundet. Hos Sunweb kan du nemlig booke et pakketilbud til det anmelderroste 4* hotel Irida (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

   

  Irida er et af Sunwebs såkaldte “secret-hoteller”. Med secret-kategorien har Sunweb udvalgt en række små, charmerende hoteller, der ligger væk fra tætbefolkede turistområder. Og når man kigger på Irida, er det lige præcis, hvad du får!

   

  Hotellet ligger i Agia Pelagia, lidt vest for Heraklion, på en bakketop med den skønneste udsigt over en bugt og det azurblå Middelhav. Både stranden og Agia Pelagia centrum er inden for gåafstand, så beliggenheden er altså mere end godkendt.

   

  Hotellet har et elegant poolområde, der her til 2020-sæsonen er blevet udvidet, så der nu er to swimmingpools. Solsenge og parasoller er desuden til fri afbenyttelse, og ved hotellets poolbar kan du vælge mellem en masse lækre og iskolde drinks.

   

  Agia Pelagia centrum ligger som sagt en kort gåtur væk, og der du finder du både barer, caféer og restauranter. Vil du hellere blive på hotellet, kan du også vælge at spise på hotellets egen a la carte-restaurant, hvor du også kan købe morgenmad.

   

  Lejlighederne er alle ganske moderne og udstyret med et lille tekøkken, eget badeværelse, gratis wi-fi og aircondition. Du kan både vælge mellem en studiolejlighed (17-20 kvm.) eller en topersoners lejlighed med enten pool- eller havudsigt (30-35 kvm. – med plads til maks. 2 voksne og 2 børn).

   

   

  Priser

  Hvad så med priserne? Som du kan se ovenfor, kan du få en hel uge med afrejse fra lørdag den 23. maj til lørdag den 30. maj til kun 2.700 kr. pr. person ved en rejse for 2. Det er muligt at finde afgange fra både København, Billund og Aalborg (dog kun i juli). Priserne fra både København og Billund ligger generelt ganske tæt på hinanden.

   

  Tilbuddet inkluderer som udgangspunkt 8 kg gratis håndbagage. 15 kg indtjekket bagage kan tilkøbes for 120 kr. pr. person pr. vej. Herudover kan du også tilkøbe en transfer til/fra lufthavnen for kun 230 kr. (dvs. 115 kr. pr. person).

   

  OBS: Det billigste tilbud til 2.700 kr. pr. person er med afrejse fra København og returrejse til Billund. Du kan dog billigt ændre billetternes ankomst- eller afrejselufthavn.

   

  OBS: Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det under “Priser & bestilling”. Som udgangspunkt viser siden nok kun tilbud for 2 personer. Hvis du gerne vil bestille et større værelse, skal du først ændre antallet af rejsende.

   

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Prisoversigt

  • Maj: fra 2.700 kr. pr. person
  • Juni: fra 2.900 kr. pr. person
  • Juli: fra 5.269 kr. pr. person
  • August: fra 3.240 kr. pr. person
  • September: fra 3.499 kr. pr. person
  • Oktober: fra 2.859 kr. pr. person

   

   

  Billeder fra Irida Hotel Apartments på Kreta

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her