• 30 jan 2019

  Charterrejse til græsk klassiker: 1 uge på et lækkert 4* resort på Kreta fra kun 2.934 kr. inkl. fly og transport

  Grækenlands største ø – Kreta – er ikke til at komme udenom som en af Sydeuropas absolut mest populære feriedestinationer. Den store middelhavsø er en sand sværvægter i kategorien afslappende sol- og strandferier. Og det er der intet at sige til. For græsk ø-charme og en rig historie kombineret med et usædvanligt lækkert middelhavsklima, smuk natur og en perlerække af indbydende strande er vel det nærmeste man kommer en fail-safe ferieopskrift! I dag har jeg endda fundet en lækker pakkerejse til et anmelderrost 4* resort. Og så er der endda også superbillige afgange i skolernes sommerferie!

  Solferie på græske Kreta
  maj - oktober
  fra2.934 kr.
  København, Billund og Aalborg (kun juli)
  Kreta
  1 uges ferie på Kreta
  inkl. 4* resort, fly og transport
  fra2.934 kr.

  Pakkerejse til Kreta

  Drømmer du om sol og sommer i Grækenland, så skal du helt sikkert kigge nærmere på det tilbud, jeg har fundet. Hos Sunweb kan du nemlig booke det anmelderroste 4* Asterias Village Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) til en god pris.

   

  Resortet ligger i Koutouloufari, hvorfra du har en strålende udsigt over feriebyen Hersonissos og det smukke Middelhav. Som det hører sig til på et 4* resort er der naturligvis også et indbydende poolområde med liggestole og parasoller. Stranden ligger ca. 20 minutters gang væk, men Asterias Village tilbyder gratis shuttlebus dertil. Resortet er også blevet anmeldt af danskere, der deler store roser ud på TripAdvisor. Alt lige fra udsigten og personalet til de rummelige lejligheder bliver beskrevet i meget positive vendinger.

   

  Hvad så med priserne? Som du kan se ovenfor, kan man få en hel uge fra lørdag den 18.05. til lørdag den 25.05. til kun 2.934 kr. pr. person ved en rejse for 2. Det fede ved netop denne rejse er dog, at priserne i skolernes sommerferie i juli og august i skrivende stund er superbillige! Her koster rejsen nemlig kun mellem 4.000 kr. og 4.900 kr. pr. person! At det tilmed er muligt at finde afgange fra både København, Billund og Aalborg (kun i juli) er blot endnu en lækker bonus. København er generelt billigst, men ikke meget billigere.

   

  De gode nyheder stopper dog ikke her. Tilbuddet egner sig nemlig også rigtig godt til familier. Asterias Village Resort tilbyder lejligheder med plads til 4 personer. Og priserne på 4-personersværelser er også superbillige i skolernes sommerferie. I juli kan du faktisk finde rejsen helt ned til 3.783 kr. pr. person for en rejse til 4 (31.07.)!

   

  Som med ethvert andet rejsetilbud fra Sunweb inkluderer disse priser både fly, hotel og transport til og fra lufthavnen.

   

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det under “Priser & bestilling”. Som udgangspunkt viser siden nok kun tilbud for 2 personer. Hvis du gerne vil bestille et større værelse, skal du først ændre antallet af rejsende.

   

   

   

  Asterias Village Resort

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her