• 07 maj 2018

  Luksus-ferie på Rhodos: 1 uge på et superlækkert 4,5* hotel til kun 2.099 kr. inkl. fly

  Her får du en af den slags rejser, hvor tilbuddet simpelthen er for godt til ikke at dele – også selvom der kun er en enkelt rigtig billig dato. Du kan nemlig få en hel uge på et usædvanligt lækkert hotel af den luksuriøse slags til lige omkring 2.000 kr. (inkl. fly)! Rhodos er lidt af et solparadis, og har du endnu ikke besøgt den største ø i Dodekaneserne, så har du alletiders chance nu!

  Luksuscharter til Rhodos
  20.05. - 27.05.
  2.099 kr.
  København
  Rhodos
  1 uge på Rhodos
  inkl. 4,5* hotel og fly
  2.099 kr.

  På prissammenligningssiden travelmarket.dk har jeg netop fundet et tilbud til Rhodos, der nok skal få dig op af stolen. Det er et tilbud, hvor du i lige så høj grad kan glæde dig til hotellet som selve destinationen!

  Du kan nemlig se frem til en uge på det megalækre og meget anmelderroste 4,5* Sunprime Miramare Beach (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) på Rhodos.

  Hotelområdet strækker sig over hele 70.000 m2 og ligger direkte ved havet. Alle hotellets værelser er udstyret med aircondition og har egen balkon eller terrasse (mange endda med havudsigt).

  Sunprime Miramare Beach har desuden et superindbydende poolområde med liggestole og parasoller. Og vil du virkelig forkæle dig selv, kan du mod gebyr få en behandling i hotellets Sunprime Spa. 

  Som sagt i introduktionen er det desværre kun muligt at finde denne superbillige rejse i maj fra den 20.05. til den 27.05. – til en pris på bare 2.099 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Dog kan du stadig finde en række andre rigtig fine tilbud til Rhodos i både maj og juni – du kan få et overblik her.

  OBS! Vær opmærksom på, at Sunprime Miramare Beach har en aldersgrænse på 16 år.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger ca. 8 km fra lufthavnen. Du kan enten tage en bussen fra lufthavnen til Ixia eller nuppe en taxi.

   

  Hotel-indtryk

  😍

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her