• 06 sep 2019

  Champions League-fodboldrejse til Liverpool: fly, hotel og kampbilletter til LIVERPOOL – RB SALZBURG fra kun 2.562 kr.

  Champions League 19/20 skydes i gang her til efteråret – og du kan måske allerede høre hymnen spille! Én af favoritterne til at gå hele vejen i år er naturligvis de forsvarende mestre fra Liverpool. Og faktisk ville det være lidt sjovt, hvis de nåede finalen. Årets finale skal nemlig spilles på Atatürk Olimpiyat Stadı i Istanbul – det selv samme stadion fra den legendariske finale i 2005! Dengang leverede Liverpool Miraklet i Istanbul ved at vende Milans 3-0-pauseføring til 3-3 for til sidst at sikre sejren efter straffe. Kunne noget lignende mon ske igen? Liverpool-fans har vel lov at drømme. Men først skal gruppespillet overstås. Og her venter bl.a. RB Salzburg, der gæster Anfield onsdag den 2. oktober. Skal du over og opleve Klopps drenge i aktion og skråle med på “You’ll Never Walk Alone”, så har du muligheden nu!

  Liverpool - RB Salzburg
  2. oktober - 3. oktober
  2.562 kr.
  Hamborg og København
  Manchester
  Billige fly til Manchester
  567 kr.
  Fra Hamborg
  Fra København
  Kampbilletter + hotel i Liverpool
  1.995 kr.
  Hotel
  0 kr.
  Fly
  567 kr.
  Hotel + kampbillet
  1.995 kr.
  Total (pr.person)
  2.562 kr.

  Billige fly til Manchester

  Tag det helt rolig. Jeg er med på, at Anfield ligger i Liverpool, og at jeg her har fundet fly til Manchester. Men dette er faktisk et rigtig godt trick til alle Liverpool-fans, der gerne vil til Liverpool for at se fodbold. Man vil nemlig tit opleve, at priserne på fly til Liverpool ifm. hjemmekampe er skyhøje. Andre gange – som f.eks. med Champions League – passer flyafgangene dårligt til hverdagskampe (man kan kun flyve direkte på fredage og mandage). Derfor kan du i stedet flyve til Manchester, hvor der går en bus direkte fra lufthaven til Liverpool centrum. Smart!

   

  Kampen mellem Liverpool og RB Salzburg spilles onsdag den 2. oktober, og derfor har jeg fundet billetter fra den 2. oktober til den 3. oktober. På disse datoer kan du finde nogenlunde billige fly fra Hamborg og København. Direkte fly hos Ryanair fra Hamborg til Manchester koster kun 567 kr., mens du fra København kan finde billetter hos Brussels Air og easyJet til 950 kr. Det eneste du skal sikre dig er, at du ankommer tidligt nok til at nå kampen 😉

   

  OBS: På grund af de tidlige returflyvninger ovenfor, vil du stort set ikke nå at sove på hotellet. Vil du derfor gerne undgå den tidlige returflyvning, kan du fra begge lufthavne også finde billetter med sene returflyvninger til kun ca. 50 kr. og 300 kr. ekstra.

   

  Hamborg 

   

   

  København

   

  Hotel og Champions League-kampbilletter

  De officielle kampbilletter til Liverpool – RB Salzburg har jeg fundet på siden fantravel.dk (tidligere rejsefidus.dk), der specialiserer sig i fodboldrejser. Tilbuddet inkluderer både hotelophold (02.10. – 03.10.) og kampbilletter.

   

  Hotellet er som udgangspunkt det 3* Cocoon @ International Inn (eller tilsvarende), som er et ganske fint valg til et budgetvenligt hotel. Det ligger ganske centralt, og det gode ved Liverpool er bl.a., at byens ret kompakte centrum kan udforskes til fods. Der er også mulighed for at opgradere til andre hoteller, hvis du skulle have lyst til det.

   

  Så er der kampbilletterne. Her har du flere valgmuligheder. Først skal du vælge mellem almindelige billetter og hospitality-billetter (+400 kr.). Med hospitality-billetter får du adgang til The Sandon, hvor der vil være lidt mad og drikke før kampen. Du kan også vælge mellem forskellige tribuner. Tilbuddet til 1.995 kr. pr. person inkluderer billetter til en uspecificeret tribune, som Fantravel på nuværende tidspunkt ikke kender – det kan både blive Anfield Road End, Main Stand Upper eller The Kop. Vil du gerne være sikker på at få pladser på The Kop eller en langside, kan du tilkøbe det.

   

  Prisen for for 1 nat på hotel og 2 officielle kampbilletter til Anfield (uspecificeret tribune) er i alt 3.990 kr. Således bliver prisen kun 1.995 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

   

  OBS: Der vil være sammenhængende pladser for op til 4 personer. Almindelige billetter vil som oftest være sæsonkort (kan være papirbilletter). Enten skal de afhentes på The Royal Pub (10 minutters gang fra Anfield), eller så bliver de leveret til hotellet.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Transporten mellem Manchester Airport og Liverpool kan klares nemt, hurtigt og billigt. Du kan nemlig booke busbilletter hos National Express, så du kører direkte fra lufthavnen i Manchester til Liverpool centrum. Billetterne koster kun 2-3 pund hver vej, og turen tager kun 1 time.

   

  Hvis du vælger flybilletterne med en tidlig returflyvning, skal du faktisk køre allerede kl. 02.00 om natten. Orker du ikke det, vil jeg som sagt anbefale dig at booke flybilletter med en senere returflyvning.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel