• 20 sep 2016

  Caribisk drømme-ø: tur/retur til San Andrés til kun 4.229 kr. inkl. bagage

  rsz_shutterstock_125122250

  I dag har jeg fundet noget til dem, som gerne vil tage til steder, hvor ikke mange andre har været før. Turen går til den caribiske ø San Andrés. Øen ligger midt i Det Caribiske Hav ca. 770 km fra den columbianske kyst og byder på vidunderlige bounty-strande dækket af kokospalmer, vidunderlig natur, krystalklart vand og rundt omkring findes der andre små øer med kridhvide sandstrande – kort sagt: et ægte ferieparadis!

  Øen er en del af Colombia og har også meget lavere priser end mange andre caribiske øer.

   

  Fly

  Billetpriser på over 4.000 kr. plejer ikke at være en store nyhed på Rejsespejder, men når man overvejer at priserne på fly til denne ø normalt koster mellem 6-10.000 kr. så er det alligevel et meget lækkert tilbud.

  momondo.dk kan du lige nu få fly til San Andrés til kun 4.229 kr. Du flyver med det spanske nationalselskab Iberia fra Hamborg. Der findes fly til denne pris fra october til juni 2017 (undtagen jul/nytår). Altid med afrejse på en mandag, onsdag, fredag eller søndag og hjemkomst på en tirsdag.

  2016-09-20-21_28_03-captureSE FLY-TILBUD HER

   

  Hoteller

  Hoteller på øen kan du finde på trivago.dk. På San Andrés findes der alt – fra lækre all-inclusive-resorts til enkelte guesthouses.

  2016-09-20-21_25_18-captureHOTELLER PÅ SAN ANDRÉS

   

  Pas og visum

  • Visumfri op til 90 dage.
  • Passet skal være gyldigt i 3 måneder ud over opholdets varighed.
  • Danske provisoriske pas samt EU-nødpas anerkendes ved udrejse.

   

  Hvordan kommer man til Hamborg

  Fra Danmarks grænse tager det mindre end to timer i bil. Alternativt kan man tage bussen, fra Aarhus kan du få billetterne fra 300 kr. tur/retur og fra København kan du rejse med FlixBus til kun 237 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *