• 06 apr 2016

  Caribien-drømmerejse: 9 dage gennem Curacao og Aruba til kun 4.694 kr. inkl. fremragende 3* hotel og fly

  rsz_lagoon-911963_1280Så er det igen tid til et lille caribisk paradis. Og denne gang går turen til Curaçao. Øen som tilhører De Nederlandske Antiller og ligger i et lækkert naboskab med Aruba og Bonaire, byder på et ægte caribisk ferieparadis, som med sikkerhed kan imponere enhver. Besøg hovedstaden Willemstad som er på UNESCO's Verdensarvsliste og oplev den hollandsk/caribiske af smuk arkitektur og ligeså smukke farver. Er du en vandhund er der alle muligheder for snorkling, dykning eller måske windsurfing. Og så kommer man jo heller ikke udenom alle de bjergtagende hvide sandstrande, som pryder den caribiske ø. Sidst men ikke mindst, så findes der en madkultur som har fat i alle verdenshjørner, alt lige fra afrikansk til italiensk.

  Og ja, mange af jer tænker sikkert – hvor har vi hørt det navn før. Den blå appelsinlikør Blue Curaçao stammer nemlig herfra, og kan nydes på alverdens diskoteker og barer på øen.

   

  Hotel

  Curacao

  trivago.dk har jeg fundet det fremragende 3* hotel Blenchi (4,5 ud af 5 på TripAdvisor ”Certificate of Excellence”) til kun 1.108 kr. pr. person ved en rejse for to (8 dage). Hotellet ligger i Sant Martha Bay med udsigt over det caribiske hav. Stranden ligger kun 50 meter derfra og der findes også en udendørs pool på hotellet.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-04-06 17_30_28-Capture

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Fly

  Skyscanner.dk kan du lige nu få meget billige fly til Curacao. Du flyver med KLM (inkl. 20 kg bagage) fra Hamborg til kun 3.407 kr. Der findes billetter til denne pris fra maj til juni og fra august til december (altid fra tirsdag til tirsdag).

  2016-04-06 17_33_41-Capture

  SE FLY-TILBUD HER

  På vejen tilbage har du en dag på Aruba, vil du ”slippe” for den, kan du flyve direkte hjem for kun 100 kr. ekstra.

  Eksempel uden stop på Aruba

  2016-04-06 18_07_23-Capture

   

  Hotellet på Aruba

  I Aruba har jeg fundet det dejlige Hooiberg House. Hotellet ligger i Arubas hovedstad Oranjested og kun 5 minutter fra den berømte Nikki Beach. Lufthavnen ligger kun 10 minutters kørsel derfra. På hotellet finder du en lille udendørs pool samt restauranter og barer tæt på.

  HOTEL PÅ ARUBA

   

  Fly

  3.407 kr.

  Hotel på Curacao

  1.108 kr.

  Hotel på Aruba

  179 kr.

  TOTAL (per person)

  4.694 kr.

   

  • Rejsedatoer: Fra maj – juni og august til december 2016
  • Fra: Hamborg
  • Flyselskab: KLM (inkl. 20 kg bagage)
  • Til: Curacao og Aruba
  • Hotel: 3* Benchi
  • Vurdering: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor
  • Gennemsnitstemperatur: 26⁰ C
  • Vandtemperatur: 27⁰ C

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *