• 03 mar 2016

  Canada: Billige fly tur/retur til Toronto til kun 2.616 kr.

  rsz_boat-828929_1280

  Storslået natur, smukke landskaber og Rocky Mountains må være blandt de ting der beskriver Canada bedst. Lej en autocamper og kør ud på eventyr i nationalparker, fisk efter laks i de store floder, tag en dukkert i de turkisblå søer eller se om du kan spotte noget af det spændende dyreliv, dette land har at byde på. Kombinér det med et besøg i den pulserende storby Toronto hvor du kan foretage dig alt fra klatring på toppen af verdens anden højeste bygning, CN Tower, til shopping i undergrunden eller en tur på en af byens mange strande.

  Jeg har idag fundet nogle rigtig billige flybilletter til USA's nabo mod nord.

   

  Fly

  Skyscanner.dk kan du lige nu få billetter fra København til Toronto i juni til kun 2.616 tur/retur med en mellemlanding på Island. Du flyver med Icelandair og må derfor medbringe 2 x 23 kg bagage samt 10 kg håndbagage. Datoerne for denne flyvning er fra d. 1 – 12. juni, men dette er bare et eksempel – der findes ret mange afgange omkring samme prisleje (på nær juli, som er lidt dyrere).

  Tag et kig på Skyscanners lavpriskalender og find ud af, hvilke datoer som passer dig bedst. Flybilletter fra Billund er væsentlig dyrere, så jeg vil anbefale, at tage turen til København.

  flycanada

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det super hyggelige The Rex Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor) hvor du kan bo for 257 kr. pr person pr nat, ved en rejse for to. The Rex ligger helt centralt i hjertet af Toronto og er en Bed & Breakfast med tilhørende Jazz og Blues-bar og live-musik om aftenen. Hotellet ligger 3 minutters gang fra nærmeste metro, så det er let at komme rundt i byen. Tidligere gæster roser især stedet for sin rigtig gode placering, venlige personale og god værdi for pengene.

  Se mere om hotellet her

  torontohotel

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priser på trivago og deres partnere er pr. værelse.

   

  Derudover kan du herunder se en liste af hoteller i Toronto

  HOTELLER TORONTO

   

   

  Autocamper/Lejebil

  Jeg har tidligere skrevet et indslag om leje af autocampere. Canada er et stort land og mange vælger ofte at bruge denne løsning, da det er en billig og sjov måde at opleve landet på. Derudover er der rigtig mange nationalparker og campingpladser hvor man kan overnatte.

   

  Alternativt kan man overveje at leje en bil hos holidaycars.dk.

  LEJEBILER CANADA

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *