Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.420 kr.
Canada-Vancouver
Fly

Billige fly til Canadas vestkyst: Flybilletter til Vancouver fra kun 2.420 kr. tur/retur

Fly |

Billige fly til Canadas vestkyst: Flybilletter til Vancouver fra kun 2.420 kr. tur/retur

Canada – verdens næststørste land – fortjener i virkeligheden lidt mere opmærksomhed fra rejsefolket, end hvad tilfældet er. Den manglende hype omkring Canada skyldes nok især, at landet som rejsedestination står i skyggen af sin nordamerikanske nabo – USA. Canada er dog en forrygende rejsedestination med både moderne storbyer og vildt imponerende naturoplevelser. Flybilletter til den vestlige stillehavskyst er dog næsten altid urimeligt dyre. Især i de populære måneder. Heldigvis kender du en dygtig rejsespejder! Og jeg har i dag fundet billige flybilletter til storbyen Vancouver. Vancouver byder i øvrigt på en spændende kombination af verdensklasse hiking-terræn og ægte storbyferie, så du kan godt glæde dig! ✈

Opdag Canadas stillehavskyst

januar – marts

fra

2.420 kr.

København ✈ Vancouver

Billige fly til Vancouver

inkl. 8 kg håndbagage

Fly til Vancouver

Fly til den canadiske vestkyst er som sagt næsten altid virkelig dyre.

Men i dag har jeg fundet superbillige flybilletter fra København til Vancouver i januar, februar og marts!

Helt konkret er det Finnair og British Airways, der lige nu tilbyder særpriser på fly til Vancouver – endda med rigtig gode flytider!

Januar, februar og marts er helt fantastiske måneder at besøge Vancouver og British Columbia. Elsker du ski, er Whistler også en verdenskendt skidestination med skøn puddersne!

I januar, februar og marts koster returbilletterne mellem 2.400 – 2.500 kr. (hvilket er væsentligt billigere end normalprisen).

Ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra torsdag den 18. januar til fredag den 2. februar. På disse datoer koster flybilletterne kun 2.420 kr. inkl. 8 kg håndbagage.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • 21.01. – 02.02/05.02.
  • 23.01. – 02.02./07.02.
  • 24.01. – 03.02/05.02.
  • 28.01. – 07.02/09.02/12.02.
  • 30.01. – 09.02.
  • 02.02. – 19.02.
  • 06.02. – 21.01.
  • 13.02. – 25.02.
  • 20.02. – 01.03/03.03.
  • Og flere

Vancouver – hoteller

Canada er et stort land, og det kan være, at du vil ud at se dig lidt omkring. Du styrer selvfølgelig helt selv, hvordan du planlægger din Canada-rejse. Herunder kan du lede efter hoteller i Vancouver til den første nat.

Hoteller i Vancouver

Lejebil

Vil du gerne udforske mere af den skønne vestkyst, får du brug for en lejebil. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Canada (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Vancouver – oplevelser

Du kan gennem Getyourguide finde utroligt fede ture rundt omkring i området. Du kan finde inspiration i linket nedenfor.

Rejseinspiration

Hiking – Vancouver er lidt af et paradis for hikere. Næsten uden at skulle forlade byen har du fantastiske vandreruter flere steder. Særligt Stanley Park er et nærliggende valg. Jeg vil dog understrege, at der udover Stanley Park er et utal af lækre vandreruter i området omkring byen!

Lynn Canyon Park

Vancouver

Capilano Suspension Bridge Park – uden tvivl en af Vancouvers mest berømte attraktioner. Her kan du komme på tur i trætoppene og gå over den 137 meter lange hængebro, der har begejstret besøgende siden 1889. Fra broen ned til Capilano River er der 70 meter. Så folk med højdeskræk vil måske helst være fri (sådan er det vel ofte med højdeskræk og hængebroer ).

Vancouver

Vancouver

Science World – den kugleformede bygning, der straks skiller sig ud i bybilledet, er et fascinerende videnskabscenter. Her kan du gå på opdagelse i videnskabens vidunderlige verden (og samtidig lære noget).

Vancouver

Skiferie i bl.a. Whistler – Du kan også bruge Vancouver som afsæt til en ægte canadisk skiferie. Canada er nemlig kendt som en af verdens bedste skidestinationer med lækker puddersne. Du kan tage til det kendte Whistler, som er kåret til Nordamerikas bedste skisportsområde. Her kan du suse ned af 200 pister – megavildt!

Prisen på overnatning i Whistler kan dog også godt være lidt til den dyre side. Alternativt kan jeg anbefale skisportsstederne Sun Peaks, Silverstar, Revelstoke og Kimberley, som også er helt fantastiske skisportssteder i et mere budgetvenligt prisleje – for skiferie i Canada vel at mærke.

Vancouver

Pas og visum

Canada er visumfrit i op til 6 måneder. Dit pas skal være gyldigt udover opholdets varighed. Og ligesom med rejser til USA skal man udfylde et online-skema (eTA), inden man rejser. Det kan du gøre på www.canada.ca.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Canadas vestkyst: Flybilletter til Vancouver fra kun 2.420 kr. tur/returBillige fly til Canadas vestkyst: Flybilletter til Vancouver fra kun 2.420 kr. tur/retur

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud