• 01 sep 2017

  Budgetvenlig getaway til historiske Krakow: 2 nætter på et centralt 3* hotel til kun 557 kr. inkl. fly

  Krakow lyder måske ikke som en by, der står øverst på din liste over foretrukne rejsedestinationer i Europa. Men det burde den måske! Særligt hvis du er typen, der elsker charmerende byer, der emmer af historie og er spækket med pragtfuld arkitektur. Krakows gamle bydel er faktisk så imponerende, at den er optaget som et UNESCO World Heritage Site. Derudover kan det jødiske kvarter Kazimierz klart anbefales. Har du set Steven Spielbergs prisvindende film Schindler’s List, vil du nemlig kende Oscar Schindlers fabrik fra filmen. Krakow kan desuden prale af at have en af Europas største markedstorve fra Middelalderen – helt sikkert også et besøg værd. I det hele taget er Krakow en fantastisk smuk og charmerende by, der bare venter på at blive opdaget! Du vil ikke blive skuffet!

  2-dages ferie i Krakow
  september - november
  557 kr.
  København
  Krakow
  Hotel i Krakow
  f.eks. Sodispar Serviced Apartments
  191 kr.
  Billige fly til Krakow
  inkl. 10 kg håndbagage
  366 kr.
  Hotel
  191 kr.
  Fly
  366 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  557 kr.

  Hotel

  Til din tur til Krakow har jeg gjort lidt af et fund ift. overnatning. På trivago.dk har jeg nemlig fundet det særdeles anmelderroste Sodispar Serviced Apartments (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “2017 Travellers’ Choice“). Stedet har opnået imponerende flotte anmeldelser og en Travellers’ Choice Award, fordi det tilbyder nydelige lejligheder til budgetvenlige priser. Lejlighederne ligger centralt i Krakow. F.eks. kan du på under 20 minutter gå til Krakows historiske bydel. Lejlighederne har bl.a. strygejern, mikrobølgeovn, hårtørrer, kaffemaskine m.m.  Og selvom der godt nok er delekøkken, har du dit eget badeværelse. Prisen for et dobbeltværelse i 2 nætter ligger på 381 kr. – dvs. 191 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Kan du godt lide selv at søge efter hoteller, skal du være velkommen til at finde dit eget favorithotel her. Og vil du gerne alene til fantastiske Krakow finder du en oversigt over hoteller med enkeltværelser her.

   

  Fly

  På momondo.dk har jeg fundet superbillige billetter fra København til Krakow til kun 366 kr. med 10 kg håndbagage inkluderet i prisen. Jeg har været i stand til at finde billige billetter fra slutningen af september til starten af november, så der er virkelig lagt op til hyggetur i efteråret! Desværre er priserne markant dyrere i uge 42 – men sådan er det jo næsten altid.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 23.10. – 25.10. – men her får du eksempler på andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 25.09. – 27.09.
  • 26.09.  – 28.09.
  • 09.10. – 11.10.
  • 10.10. – 12.10.
  • 22.10. – 24.10.
  • 24.10. – 26.10.
  • 05.11. – 07.11.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra Krakow Lufthavn kan du tage toget til Krakow Lobzow. Det koster under 20 kr. og tager 12 minutter. Herfra har du 20 minutters gang til Sodispar Serviced Apartments. Skal du helt ind til centrum, kan du tage det samme tog til stationen Krakow Glowny. Det tager 17 minutter. Vær dog opmærksom på, at toget kun kører 4 gange dagligt. Alternativt kan du tage en taxi, da der kun er 12 km fra lufthavnen til centrum. Det vil ca. koste 80 kr. og tage 18 minutter.

   

  Rejsetip

  Krakow ligger også kun 1,5 time i bus fra en af verdenshistoriens allermørkeste steder. Koncentrationslejren Auschwitz var den største af nazisternes lejre. I alt 1,1 millioner mennesker mistede livet på denne grusomme koncentrationslejr mellem 1940 og 1945. I dag kan du få guidede ture gennem koncentrationslejren. Sådan en tur koster 45 zloty (ca. 80 kr.) og varer ca. 3,5 timer – og den kan klart anbefales! Oplevelsen er meget rørende og lidt af en øjenåbner. Fra Krakow kører der busser til Auschwitz flere gange om dagen fra busstationen ved banegården. Turen koster 12 zloty (ca. 20 kr.) og tager ca. 1,5 timer.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Budgetvenlig getaway til historiske Krakow: 2 nætter på et centralt 3* hotel til kun 557 kr. inkl. fly

  1. Dorthe says:

   Jeg kan kun finde den billige pris når jeg bruger dit link. Hvis jeg går på momondo appen og taster 2 voksne og 2 børn får jeg ikke de billige priser

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej Dorthe,
    jeg har netop selv tjekket priserne for 4 personer (23.10. – 25.10.), og billetterne koster stadig kun 366 kr. pr. person.

    Måske er ‘problemet’, at momondo-appen på mobiltelefoner kun viser den samlede pris. Så hvis du får prisen 1.464 kr., så har du faktisk den rigtige pris! 366 x 4 giver nemlig 1.464 🙂

  se fly se hotel