• 02 maj 2017

  Europas skjulte perle: 4 dags rundrejse i Bosnien-Hercegovina til kun 888 kr. inkl. fly, alle hoteller og lejebil

  Hvis du er vild med at rejse lidt anderledes steder hen, så er jeg sikker på, at du vil være vild med den her rejse til Bosnien-Hercegovina. Landet er utrolig gæstfrit og meget smukt. Naturen er noget helt for sig, så hvis du elsker at vandre, rafte eller opleve smuk natur med bl.a. vandfald og gamle ruiner, så er det her stedet for dig! Du kan besøge hyggelige markedspladser med økologisk frugt og grønt og hvis du elsker kød, så kan du kaste dig ud i nogle af lokalretterne så som gullasch eller fyldt kalvekød. Nedenfor kommer jeg med lidt rejseinspiration, som tager dig igennem nogle af Bosnien-Hercegovinas smukkeste byer og områder. Dette er blot et inspirations-eksempel og det er helt op til dig, hvordan du sammensætter din rejse.

  Og det bedste er, at det er utrolig billigt at rejse i Bosnien og Herzigovina, så du kan komme på en meget spænende tur til næsten ingen penge!

   

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet billige flybilletter til Tuzla. Du kan finde de billige billetter fra maj til juni, og i juli kan du rejse fra 839 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra Billund d. 22.05. – 26.05. til kun 135 kr. Du kan desværre ikke flyve fra København, men alternativt kan du tage med fra Malmø (se hvordan du nemt og billigt kommer til Malmø lufthavn nedenfor) – tag f.eks. afsted d. 29.05. – 02.06. til kun 272 kr.

  SE FLY-TILBUD HER

  FLY FRA MALMØ

   

  Lejebil

  Du lander i Tuzla lufthavn kl. 12:00 og herfra kan du leje en bil. Du kan finde et stort udvalg af lejebiler på rentalcars.com. F.eks. kan du finde en bil i hele perioden til kun 762 kr., dvs. 381 kr. pr. person ved en rejse for 2 med ubegrænset kilometer og forsikring (med selvrisiko – tjek din rejseforsikring om den dækker den). Husk, de fleste biludlejningsfirmaer generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  SE LEJEBIL-TILBUD HER

   

  Hoteller

  Dette er som sagt bare et eksempel på, hvordan du kan sammensætte din rundrejse. Jeg har lavet en rute, hvor du kommer igennem nogle af Bosnien-Hercegovinas flotteste byer og seværdigheder. Som en lille bonus-info er det meget billigt at leve her – du kan spise et måltid mad for så lidt som 14 kr.

   

  Sarajevo

  Efter du ankommer til Tuzla lufthavn henter du din lejebil og sætter kursen mod Sarajevo. Sarajevo er hovedstaden og her kan du opleve en smuk og spændende by med flot arkitektur og god stemning. Du kan blandt andet besøge et af de mange hyggelige markeder, hvor du kan købe alt fra frugt og grønt, prøve smage lokale specialiteter og købe souvenirs med hjem. Du kan eventuelt gøre et lille stop i Visoko – her skulle der eftersigende befinde sig verdens største pyramide ”Visocica Hill”.

  I Sarajevo kan du overnatte på det skønne Mahala til kun 149 kr. for et dobbeltværelse, dvs. 75 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  HOTELLER I SARAJEVO

   

  Highlights i Sarajevo

  • Gallery 11/07/95 (meget rørende udstilling om borgerkrigen)
  • Bascarsija (meget smuk del af den gamle bydel)
  • Sarajevo War Tunnel
  • Latin Bridge

   

   

   

  Mostar

  Efter en dag i Sarajevo går turen til Mostar. Denne by er super smuk og midt i byen findes der den flotteste bro. Det er også fra denne bro, at der hver sommer bliver afholdt verdens længste ”bridge-diving” konkurrence – et meget spændende syn og oplevelse. Ellers byder byen på utrolig flot arkitektur. Hvis du er til naturoplevelser kan du tage til Blagaj – her kan du blandt andet rafte i floden Buna.

  Overnatningsmulighederne i Mostar er mange, men jeg har fundet det dejlige Ejla Hostel – her koster et dobbeltværelse 126 kr., dvs. 63 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  HOTELLER I MOSTAR

   

  Highlights i Mostar

  • Udflugt til Blagaj
  • Koski Mehmed-Pasha's moske
  • Karadoz-Bey Moschee
  • Sejl i kano på Neretva-floden
  • Den gamle bydel og Stari Most (den gamle bro)

   

  Jajce

  I Jajce finder du super flot natur med blandt andet smukke vandfald – besøg f.eks. Pliva Waterfall. Du kan også tage ud og opleve de gamle borge ”Jajce Castle” og ”Tesanj Castle”, som kunne minde om noget fra Game of Thrones.

  I Jajce har jeg fundet det dejlige Jajce Hostel, hvor et dobbeltværelse koster 171 kr., dvs. 86 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  HOTELLER I JAJCE

   

  Tuzla

  Så er det på tide at vende snuden mod Tuzla, hvor du flyver fra tidligt næste dag. Her har jeg fundet det 2* Pansion Centar til kun 297 kr. for et dobbeltværelse med morgenmad, dvs. 148 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  HOTELLER I TUZLA

  Fly

  135 kr.

  Lejebil

  381 kr.

  Hotel (Sarajevo)

  75 kr.

  Hotel (Mostar)

  63 kr.

  Hotel (Jajce)

  86 kr.

  Hotel (Tuzla)

  148 kr.

  TOTAL (per person)

  888 kr.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 22.05. – 26.05. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Billund

  • 15.05. – 19.05.
  • 22.05. – 29.05.
  • 29.05. – 02.06.
  • 05.06. – 09.06.
  • 19.06. – 26.06.
  • 03.07. – 07.07.
  • 03.07. – 10.07.
  • 17.07. – 24.07.
  • Og flere

   

  Fra Malmø

  • 15.05. – 19.05.
  • 26.05. – 31.05.
  • 29.05. – 02.06.
  • 05.06. – 09.06.
  • 12.06. – 16.06.
  • 22.06. – 28.06.
  • 29.06. – 06.07.
  • Og flere

   

  Transport fra København til Malmø

  Den letteste og klart billigste måde at komme til Malmø lufthavn på, er med busselskabet Neptun som kører fra DGI-byen i København direkte til lufthavnen. Billetter koster 100 kr. og deres busser er planlagt, så de passer med flyet til Tuzla.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  9 kommentarer til Europas skjulte perle: 4 dags rundrejse i Bosnien-Hercegovina til kun 888 kr. inkl. fly, alle hoteller og lejebil

  1. Halida Kovac says:

   Hej Har d

   u bilig rejser  i september  .Vi er 4 personer 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Halida,

    Det skal jeg nok holde øje med og poste noget, så snart jeg finder noget godt 🙂

  2. Karina says:

   Hej

   hvordan gør man så man får de priser og ting Er ret ny i at rejse

    

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Karina,

    Jeg har lige tjekket flyprisen, og jeg kan se billetterne er steget siden jeg skrev artiklen 🙁 Men ellers så klikker du bare på de links der er lagt op i artiklen (via tekstlinks, ved at klikke på billederne eller ved at klikke på de lilla knapper med teksten “Se hotel/fly-tilbud her”) – så bliver du taget videre til bookingsiderne, hvor du booker hotel og fly selv 🙂 Du må endelig sige til, hvis du har nogle spørgsmål!

  3. Jan Petersen says:

   Fint tip! Men hva pokker er "fyldt kalvekød"?

   Hilsen Jan

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Jan,

    Det er en traditionel ret – kalvekød, der er fyldt med et slags grøntsagsfyld 🙂

  4. Jan Petersen says:

   Fint tip! Men hva pokker er "fyldt kalvekød"?

   Hilsen Jan

  5. Lejla says:

   Man kan flyve til Sarajevo fra København med Norwegian i juli-august 🙂 Lidt dyrere, men praktisk for nogle.