• 25 sep 2016

  Bornholm: éndagstur til Solskinsøen til kun 298 kr. – eller 2-dages weekendtur til kun 633 kr. inkl. hotel, morgenmad og transport

  rsz_shutterstock_425649469

  Når du rejser til Bornholm, kan du opleve både historie og middelalderarkitektur samt unik natur. Solskinsøen byder på mange oplevelser, som er helt unikke for denne klippe-ø i Østersøen.

  I dag har jeg fundet et meget lækkert tilbud på en tur til Bornholm.

  DSB har lige nu et udsalg med billetter til Bornholm i forbindelse med deres ”DSB-døgnet-udsalg”. Her kan man på d. 8. oktober få billetter fra København til Bornholm til kun 149 kr. Men også på andre datoer findes der meget billige billetter – til kun 169 kr. Der findes 4 afgange dagligt og man kan allerede komme afsted kl. 6 om morgenen, så jeg tænkte, at det kunne være oplagt til en lille éndagstur til Solskinsøen. Hvis du tager det tidligste tog, står du allerede på Bornholm kl. lidt over 9 og det sidste tog tager tilbage igen kl. 18.30 – dermed har du lidt over 9 timer til at opleve øen og spise lækker mad. Men skynd dig – fordi man skal reservere pladsbilletter, kan jeg godt forestille mig at dette tilbud snart er udsolgt!

  2016-09-25-09_59_08-captureSE TILBUD HER

   

  2-dages weekendtur

  Hvis en éndagstur ikke er nok for dig, findes der, som skrevet, også afgange til Bornholm på andre dage til kun 169 kr. Hvis du f.eks. vil rejse fra d. 7. – 8. oktober koster en tur/retur-billet kun 318 kr.

  trivago.dk kan du få et overblik over alle hoteller på Bornholm. Jeg har f.eks. fundet det dejlige B&B Hotel Rønne (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 630 kr. Dvs. hver enkelt betaler kun 315 kr. ved en rejse for to. Sammen med de billige togbilletter, kan du så få en 2-dages-weekendtur til Bornholm til kun 633 kr.!

  2016-09-25-10_24_51-captureSE HOTEL-TILBUD HER

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *