• 29 nov 2018

  BLACK FRIDAY-TILBUD! Surprise-solferie i Sydeuropa fra kun 1.498 kr. inkl. direkte fly og hotel

  I dag har jeg fundet er lidt anderledes Black Friday-tilbud! Kort og godt går det ud på, at du får en varm og lækker solferie i Sydeuropa med både hotel og direkte fly. Den endelige destination og det endelige hotel får du dog først at vide et par uger før check-in! Din ferie går enten til Grækenland, Spanien, Tyrkiet, Kroatien, Cypern eller Albanien, så der er altså tale om et yderst konkurrencedygtigt felt af sydeuropæiske soldestinationer! Og til prisen er det i den grad værd at tage chancen, hvis du spørger mig!

  Surpriseferie til Sydeuropa
  april - juni + august - oktober
  fra1.498 kr.
  København eller Billund
  ???
  Surprise-solferie med Apollo
  inkl. direkte fly og hotel
  fra1.498 kr.

  Surprise-ferie med Apollo

  Ja, jeg har af gode grunde ikke så meget at sige om rejsemålet, hotellet eller flyene. Dog er der et par ting, som jeg med sikkerhed kan sige. Flybilletterne er direkte, og du vælger selv rejsedatoer (ud fra de mulige datoer inde på bookingsiden). Du vælger også selv afrejselufthavn – enten Billund eller København. Tilbuddet inkluderer som udgangspunkt 5 kg håndbagage, men du kan for bare 120 kr. tilkøbe 15-20 kg indchecket bagage. Herudover vil hotellet som minimum være et kategori 2-hotel på Apollos skala (“Budget. Enkle men funktionelle hoteller og lejligheder”).

   

  Du kan finde afgange fra april til juni og igen fra august til oktober. Så der er masser af afgange at vælge imellem. Priserne ligger mellem 1.498 kr. og 2.298 kr. pr. person.

   

   

  Pakken indeholder

  • Direkte fly fra København eller Billund til uspecificeret destination tur/retur
  • Et stk. håndbagage á 5 kg
  • 7 overnatninger på uspecificeret Apollo-hotel (minimum kategori 2 på Apollos skala)
  • Ophold i dobbeltværelse eller lejlighed afhængigt af destinationen

   

  OBS: På græske destinationer skal der betales en turistafgift på mellem 0,25 og 4,00 euro pr. værelse pr. nat. Afgiften betales til hotellet ved ind- eller udcheckning.

  OBS: På spanske destinationer skal der betales en turistafgift på mellem 2,20 og 4,40 euro pr. værelse pr. nat. Afgiften betales til hotellet ved ind- eller udcheckning.

  OBS: I tilfælde af, at I rejser flere personer sammen, som kræver flere værelser/lejligheder på samme destination, skal der betales et obligatorisk gebyr á 200 kr. pr. person pr. uge for europæiske destinationer. Gebyret skal betales til Apollo efter modtagelse af Apollos bekræftelse og endelig destination.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hvem ved, om du mon skal en tur til Sarandë i Albanien?

   

  Eller Parga i Grækenland?

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her