• 23 nov 2018

  Black Friday-tilbud: spar 40% på en badeferie på et Landal resort – med priser fra 995 kr. I ALT

  Hvis du elsker hygge, vandland og et hav af spændende aktiviteter, så skal du tage et kig nærmere på dette tilbud! I anledningen af Black Friday, kører Landal GreenParks med hele 2 fantastiske tilbud – perfekt til dig, der er ved at planlægge den kommende familieferie eller komsammen med vennerne i det kommende år. Ved et ophold på et af Landal GreenParks resorts kommer du til at bo i naturskønne omgivelser med badeland og et væld af både indendørs og udendørsaktiviteter.

  Badeferie og afslapning i Danmark
  Hele 2019
  fra995 kr.
  Ophold på et af Landals resorts
  2-3 nætter for 4-6 personer i en hytte
  fra995 kr.

  Badeferie i Danmark

  I anledning af Black Friday kører Landal GreenParks som sagt med 2 tilbud – book din ferie i højsæsonen (skolernes ferie) og spar op til 40 % (dette tilbud gælder også på mandag – Cyber Monday), eller book en voucher og spar op til 40 %.

   

  Med det sidstnævnte tilbud behøver du ikke at binde dig på hverken tid eller sted i dag, men i stedet for kan du i ro og mag finde ud af, hvornår det bedst passer at tage af sted. Køb din voucher i dag og tag på et 2 eller 3-dages ophold i hele 2019.

   

  Der findes 3 forskellige vouchers:

  • 2 nætters weekendophold (fredag til søndag) – pris 1195 kr.
  • 3 nætters weekendophold (torsdag til søndag) – pris 1295 kr.
  • 3 nætters hverdagsophold (ankomst søndag) – pris 995 kr.

   

  Alle 3 vouchers gælder ferieboligtyperne Seawest 4-6B, Rønbjerg 4B, Søhøjlandet 4-6B, Grønhøj Strand 6B3 og Ebeltoft 4B2/4B4/4B3 – alle de mest populære ferieboliger til 4-6 personer.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Black Friday-tilbud: spar 40% på en badeferie på et Landal resort – med priser fra 995 kr. I ALT

  1. Kirsten jørgensen says:

   Kan man bestille tre tilbud. Svært når man ikke kan ringe op og få besked

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Kirsten,
    Det var igennem Landals hjemmeside (som der er link til i artiklen) du skulle booke og også dem du skulle/skal kontakte, hvis du har spørgsmål til tilbuddet. Nu er Black Friday desværre ovre og tilbuddet er ikke gældende mere. Hvis du stadig har spørgsmål vedr. et ophold på et af deres resorts, så er jeg sikker på, at de kan hjælpe dig 🙂

  2. Kirsten jørgensen says:

   Er det med adgang til aktiviteterne eller kommer det v s a ??
   Mvh Kirsten

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Kirsten,
    Inde på Landals hjemmeside kan du læse om de forskellige resorts og hvad der er med i prisen 🙂 Med vandland, legepladser/legeland osv. er som udgangspunkt med i prisen ved alle resorts 🙂

  Se tilbud her