• 29 nov 2019

  Black Friday-spa-tilbud: Spa-ophold på Marienlyst Strandhotel, Skansen, Ystad Saltsjöbad og Falkenberg Strandbad fra kun 296 kr.

  Black Friday er i gang, og det her er helt klart et af de bedre (rejse)-tilbud, jeg har set i dag! Hvis du leder efter gode tilbud i spa- og wellnesskategorien, så har jeg faktisk fundet en hel række gode tilbud! På DuGlemmerDetAldrig er der nemlig 25 % rabat på spaophold til en håndfuld af Nordens bedste wellnesshoteller – bl.a. Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad, Skansen og Marienlyst Strandhotel. Og det gør, at man kan komme afsted til faktisk meget gode priser!

  Black Friday - 25 % rabat på wellnessophold
  fra296 kr.
  Marienlyst
  296 kr.
  Du skal vælge "køb som oplevelse"
  og indtaste rabatkoden BF19
  Ystad Saltsjöbad
  inkl. overnatning, 3-retters middag, morgenmad og spa-adgang
  fra1.200 kr.
  Falkenberg Strandbad
  inkl. 3-retters middag, morgenmad, spa-adgang, mm.
  fra1.042 kr.
  Hotel Skansen
  inkl. 3-retters middag, spa-adgang og morgenmad
  fra713 kr.

   

  DuGlemmerDetAldrig giver i dag 25 % rabat på alle oplevelser. Også deres spaoplevelser. For at få de de 25 % rabat, skal du dog være opmærksom på et par ting: 1) Du skal købe tilbuddet som oplevelse (og ikke som gave). 2) På checkout-siden skal du indtaste rabatkoden BF19.

  Der findes en del tilbud til bl.a. Ystad, Falkenberg, Marienlyst, Skansen og mange andre. Og i Jylland og Tyskland, hvor man kan komme afsted til f.eks. Alter Meierhof eller Himmerland Golf og Spa-resort.

  Når man booker turen som “oplevelse” booker man datoen efterfølgende hos udbyderen af opholdet (dvs. hotellet). Og det er også der man først får at vide, hvornår der er ledige datoer. Det gode er dog, at DuGlemmerDetAldrig tilbyder fuld returret indtil d. 31.01.2020 og desuden er opholdet gyldigt i 2 år fra købsdatoen. Så mon ikke man kan finde en dato på et eller andet tidspunkt – og ellers kan man jo bare få sine penge retur!

  Som med alle tilbud på siden er de priser jeg skriver om pr. person. Med nogle tilbud er det muligt at rejse alene (f.eks. Marienlyst), dog gælder tilbuddet ved de fleste for en rejse for 2 personer.

  Du kan se alle tilbud ved at klikke på linket nedenfor.

   

  Se alle spa-tilbud

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Ystad Saltsjöbad

   

  Skansen

   

  Falkenberg Strandbad

   

  Marienlyst Strandhotel

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Black Friday-spa-tilbud: Spa-ophold på Marienlyst Strandhotel, Skansen, Ystad Saltsjöbad og Falkenberg Strandbad fra kun 296 kr.

  1. Mathias says:

   Hej.

   Hvordan kan du se priser fra bl.a. 1200 på Ystad, når man kigger på du glemmer det aldrig ligger den laveste pris på 3.199 kr.?

   Med venlig hilsen Mathias

   • Rejsespejder says:

    Hej Mathias,
    som nævnt i artiklen er aller priser jeg skriver om pr. person. 3.199 – 25 procent er 2.400 kr. Dvs. 1.200 kr. pr. person.

  2. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  Se tilbud her