• 23 nov 2018

  BLACK FRIDAY: Her er dagens bedste tilbud

  Black Friday er skudt i gang! Det betyder, at butikkerne i dag bugner med nedsatte varer, og du kan få nogle vanvittig gode tilbud. Men også rejse- og flyselskaber er kommet med nogle meget lækre tilbud! Jeg har lavet en lille oversigt over de bedste Black Friday-tilbud. Jeg prøver at opdatere siden, når jeg falder over andre tilbud i løbet af dagen!

   

  Hotelspecials

  På Hotelspecials kører de med et tilbud, der hedder HotelWeek. Her får du muligheden for at booke et skønt ophold på udvalgte luksushoteller. Udsalget starter officielt d. 27.11., men hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev, så har du allerede mulighed for at booke fra i dag! Der er mange forskellige slags tilbud blandt andet til Malmø, Helsingborg, Berlin og Hamborg. Priserne er på mellem 362-600 kr. pr. værelse pr. nat, så det er nu, du har chancen for at booke et hotelophold til dig selv og en du har nær til en supergod pris!

  Hotelspecials
  kr.

  Landal GreenParks

  I anledning af Black Friday kører Landal GreenParks med 2 tilbud – book din ferie i højsæsonen (skolernes ferie) og spar op til 40 % (dette tilbud gælder også på mandag – Cyber Monday), eller køb en voucher og spar op til 40 % på ophold i hele 2019!

  Landal GreenParks
  kr.

  Takeoffer

  Takeoffer og Apollo har lige nu et surprise-tilbud, hvor du får en uges solferie i Sydeuropa (Grækenland, Spanien, Tyrkiet, Kroatien, Cypern eller Albanien) for bare 1.598 kr. pr. person.

  Takeoffer
  1.598 kr.

  Norwegian

  Norwegian har et ret godt Black Friday-tilbud, hvor du sparer op til 30% på deres kortdistanceflyvninger og 15% på langdistanceflyvninger. Tilbuddet gælder faktisk helt til mandag d. 26.11. 2018 kl. 23:59. Det gælder fly, hvor du rejser mellem d. 03.12. 2018 til 31.03. 2019 (bortset fra d. 17.12. – 06.01. 2019). Du skal anvende kampagnekoden EVERYROUTE18.

  Norwegian
  kr.

  Ryanair

  Ved Ryanair kan du få op til 25% på 1 million billetter. Tilbuddet gælder kun i dag d. 23.11. 2018 og gælder på rejser fra d. 01.01. – 30.04. 2019.

  Expedia

  På Expedia findes der forskellige tilbud i anledningen af Black Friday – f.eks. 50% på udvalgte hoteller!

  Expedia
  kr.

  Sunweb

  På sunweb kører de også med Black Friday-tilbud – her kan du spare 500 kr. på en ferie – både på ferier til sydens varme og på skiferier. Ved begge slags ferier skal du benytte dig af koden ”ekstrarabat”, og tilbuddet gælder frem til d. 25.11. 2018.

  Sunweb - solferier
  kr.
  Sunweb - skiferier
  kr.

  Primo Tours

  På Primo Tours kan du finde et supergodt Black Friday-tilbud, hvis du søger en rejse henover jul eller nytår. Her sparer du nemlig helt op til 4.000 kr. pr. person på en rejse til Tenerife med all-inclusive. Tilbuddet udløber søndag d. 25.11. 2018.

  Primo Tours
  kr.

  SunCharter

  På SunCharter kan du få gode tilbud på udvalgte rejser – så hvis du leder efter en billig ferie, så er det med at slå til. Rabatten gælder udvalgte hoteller på Gran Canaria, Fuerteventura og Madeira, og du skal booke din rejse senest i dag (23.11.) kl. 23:59.

  SunCharter
  kr.

  SnowTrex

  Hvis du skal på skiferie, så er der virkelig noget at spare på SnowTrex – de kører dog White Friday 😉 Her er der rabatter helt op til 775 kr., så det er bare med at tage et kig på deres side og finde en rejse, der passer til dig.

  Vacanceselect

  På Vacanceselect kører de i anledningen af Black Friday ”Black Friday Weekend”, hvor du hele weekenden (fra d. 23.11. – 26.11. 2018) har mulighed for at booke din ferie med høje rabatter (op til 50%!), så du kan komme afsted på en billig sommerferie.

  Vacanceselect

   

   

  Jeg prøver at opdatere denne side løbende, hvis jeg falder over flere tilbud i dag. Har du set et vildt Black Friday-rejsetilbud, så del det med os andre ved at skrive en kommentar nedenunder!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til BLACK FRIDAY: Her er dagens bedste tilbud

  1. Rasmus Poulsen says:

   Dejligt med rabat og rabatkoder der virker. Mon snart I opdaterer jeres side igen:-) Vil gerne en tur sydpå for dette danske sommervejr er helt til hundene. Hvis jeg kan få en billig tur så bliver jeg glad. Har lige læst en artikel på mit-rabatkort.dk om at det ikke kan svare sig at have sin penge stående, når renter i banken er 0 %. Så har lige besluttet at bruge dem på en ferie i stedet for…haha 🙂

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Rasmus 🙂
    Artiklen er en Black Friday-artikel fra sidste år. Rabatkoderne er kun gældende i forbindelse med Black Friday, så en lignende artikel må du vente på til slutningen af november 🙂
    Hvis du er på udkig efter en billig sommerrejse, så kan jeg anbefale dig at kigge her. Her samler jeg de bedste afbudsrejser jeg kan finde 🙂

  2. Per Larsen says:

   Hej
   Rejsespejder
   Kan man finde billige rejser til hong kong
   Mvh
   Per

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Per,
    Det kan du tro, at jeg nok lige skal holde øje med og opdatere bloggen så snart jeg finder noget! 🙂

    Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker.
    Du kan downloade den her 🙂

  3. Caroline says:

   KLM har også Black Friday tilbud