• 03 feb 2016

  Billigt fly til Florida: Til Fort Lauderdale/Miami med Norwegian til kun 2.827 kr.

   

  Vil du være helt sikker på varme, så kunne du i marts skifte de sydeuropæiske destinationer ud med en tur til Miami, Florida. Her er nemlig mulighed for alt hvad eventyrlysten sukker efter i disse vinterdage. En alligator-tur på floderne i nationalparken Everglades , på rumsjov i Kennedy Space Center, de gigantiske forlystelsesparker i Orlando, Miami’s vilde dag- og natteliv eller måske bare en rigtig afslapningstur til smukke Key West. Florida har det hele!

   

  Fly

  Skyscanner.dk har jeg fundet en afgang med Norwegian fra d. 5-12 marts (inkl. håndbagage) til Fort Lauderdale, Florida.

  2016-02-03 15_34_14-Capture

  SE FLY-TILBUD HER

  Som altid med Norwegian er der kun håndbagage inkluderet i prisen, emn du kan tilkøbe 20 kg bagage til kun 220 kr oveni.

   

  Hotel

  trivago.dk kan du finde masser af hoteller til Florida, alt efter hvilket område du har lyst til at bo i. Tag et kig på en del af udvalget her.

  HOTELLER I FLORIDA

   

  Alternativt, kan du tage et kig på Airbnb.dk, her er masser af gode muligheder for at bo godt.

   

  Billeje

  USA er et stort land, og Florida er ikke nogen undtagelse. Derfor kan du med fordel leje en bil, så du har friheden til at tage på de eventyr du har lyst til. På holidaycars.com kan du finde lejebiler for ned til 1.100 kr. for en uge.

  BOOK LEJEBIL HER

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *