• 30 sep 2019

  Billige rundrejsefly til Mexico: fly til Mexico City og retur fra Cancún fra kun 2.995 kr.

  Er du klar til at opleve fortryllende Mexico? Så har jeg i dag fundet billige flybilletter (tak for tippet, Mads!) til en uforglemmelig rundrejse i Mexico henover vinteren, hvor den står på sol og 29 grader! Dit Mexico-eventyr starter i hovedstaden Mexico City. Herfra har du rig mulighed for at rejse rundt i Mexico, før du rejser hjem fra Cancún ved Mexicos paradisiske sydøstkyst – med bagagen fyldt af utallige fantastiske ferieminder. Herfra er der kun at sige – god tur!

  Oplev Mexico i højsæsonen
  november - juni
  fra2.995 kr.
  København
  Mexico City og Cancún
  Billige fly til Mexico
  inkl. 23 kg bagage
  fra2.995 kr.

  Billige fly til Mexico

  Mexico er en superdyr rejsedestination hele året rundt, og selvfølgelig især i højsæsonen. Men lige nu kan du finde virkelig billige rundrejsebilletter fra København til Mexico i højsæsonen. Det er Finnair og British Airways, der fra november til juni udbyder billetter til mellem ca. 2.700 kr. og 3.400 kr.

   

  Fordi der er tale om rundrejsebilletter, flyver du ikke til og fra den samme by. I stedet flyver du fra København til Mexico City og retur fra Cancún tilbage til København. Jeg har i dette eksempel f.eks. fundet en afgang fra København til Mexico City lørdag den 18. januar og afrejse fra Cancún til København lørdag den 1. februar til kun 2.995 kr.

   

  Billetterne indeholder to mellemlandinger i hhv. Helsinki og Miami på udrejsen samt Charlotte og London på hjemrejsen. På afgangen ovenfor er flytiderne fine i forhold til, at turen går til Mexico. Hos Finnair og British Airways er 23 kg bagage og forplejning desuden inkluderet i billetten.

   

  Hvis ovenstående datoer ikke passer dig, så kan du finde andre billige afgange på en del lørdag-til-lørdag-rejser fra november til juni.

   

  Eksempler til andre billige rejsedatoer

  • 09.11. – 23.11.
  • 16.11. – 30.11.
  • 23.11. – 07.12.
  • 30.11. – 14.12.
  • 18.01. – 01.02.
  • 01.02. – 15.02.
  • 22.02. – 07.03.
  • 29.02. – 14.03.
  • 07.03. – 21.03.
  • 14.03. – 28.03.
  • 21.03. – 04.04.
  • 11.04. – 25.04.
  • 25.04. – 09.05.
  • 02.05. – 16.05.
  • 16.05. – 30.05.
  • 30.05. – 13.06.
  • 06.06. – 20.06.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller i Mexico

  Med disse flybiletter er der virkelig lagt i ovnen til en mexicansk rundrejse. Hvordan du skræddersyr rundrejsen, er helt op til dig. Dog ankommer du til Mexico City ret sen og vil derfor måske gerne tilbringe den første nat i hovedstanden. Jeg har herunder lavet en søgning på hoteller i Mexico City, som du efterfølgende frit kan tilpasse alt efter dine behov og ønsker.

  Hoteller i Mexico City
  kr.

   

  Mexico-oplevelser

  En seværdighed, som er værd at besøge i Mexico City, er Iztaccíhuatl, som er en af de højeste vulkaner i Mellemamerika. Bestig den aktive vulkan og nyd udsigten udover Mexicos fantastiske dal.

   

   

  En af Mexicos helt store trækplastre er uden tvivl de spektakulære Maya-pyramider. En tur forbi den berømte Kukulkan-pyramide ved Chich’en Itza er således en must-see, når du tager til Mexico!

   

   

   

  Når man er et sted, hvor der både er meget sol og meget varmt, så er en strandtur altså en ganske nærliggende tanke! Og heldigvis har Mexico både lækre strande på vestkysten og østkysten. Et af de lækreste steder at tilbringe en strandferie er Cancún på Yucatan-halvøen ved Det Caribiske Hav!

   

   

   

  En lidt anderledes svømmeoplevelse finder du til gengæld ved Ik Kil, der bedst kan beskrives som et ferskvandshul (som også kaldes cenote). Her får du en helt speciel naturoplevelse og nogle superfede feriebilleder!

   

   

  Hvis du ønsker yderligere inspiration til oplevelser på din rundrejse i Mexico, så tag på opdagelse i getyourguides store udvalg af oplevelser.

  Ture og aktiviteter i Mexico
  kr.

   

  Vaccination til Mexico

  Vil du gerne være sikker på, at du har alle de anbefalede vaccinationer til en rejse til Mexico, så vil jeg råde, at du kigger forbi sikkervaccination.dk.

   

   

  Pas og visum

  Mexico er visumfrit i 180 dage for turister. Dog skal du udfylde en indrejseformular (FMM), før du ankommer i Mexico. Denne formular kan du nemt udfylde online på www.mexicotouristcard.com. Som regel kan du også få en fysisk formular i lufthavnen eller på flyet, men ikke alle flyselskaber deler disse ud længere. Derfor vil jeg anbefale dig at udfylde din indrejseformular i forvejen.

   

  Du kan læse mere om indrejse i Mexico på udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Billige rundrejsefly til Mexico: fly til Mexico City og retur fra Cancún fra kun 2.995 kr.

  1. Caroline says:

   Tusind tak for dejlig inspiration. Har du nogen anbefalinger til hvordan man kommer rundt i Mexico? Vi vil rigtig gerne lande i Mexico City og bruge nogle dage dér og derefter tage mod kysten til Cancún.
   Mange hilsner
   Caroline

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Caroline 🙂

    Tak for din kommentar og rosende ord 🙂

    Det kommer selvfølgelig lidt an på, hvilken slags rundrejse I ønsker. Hvis I ønsker første del af rejsen i Mexico City og anden del i Cancún, synes jeg dog, at I bør overveje at købe en enkeltflybillet fra MEX til CUN. Det er klart det hurtigste og nemmeste. Flyveturen tager lidt over 2 timer og koster fra omkring 300 kr. 🙂 Man kan dog også finde busser, men de er ikke nødvendigvis billigere.

  2. Christian K.S. says:

   Tak for en fantastisk hjemmeside, app og ondt-konto . Den bliver flittigt brugt herhjemme. Hvis du støder på nogetlækkert og varmt henover jul og nytår, så link gerne (gerne noget eksotisk og lidt lækkert

   Mvh. CKS

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej CKS 🙂

    Tak for roserne 😉

    Du kan tro, at jeg holder øje med netop jul og nytår. Problemet er bare, at jule- og nytårsperioden er en af årets absolut travleste og derfor også dyreste rejseperioder. Især hvis man vil afsted til de lidt mere eksotiske destinationer med sol og varme i dec./jan. Men som sagt leder jeg med lys og lygte. Og hvis jeg finder noget, skriver jeg om det på bloggen 🙂

  Se fly-tilbud her