• 28 okt 2019

  Billige fly til Trinidad og Tobago: tur/retur fra kun 2.988 kr. inkl. bagage – f.eks. 7 nætter på et 4* strandresort fra kun 4.895 kr.

  Østaten Trinidad og Tabago er stadig en forholdsvis ukendt rejsedestination. Men det har faktisk sine fordele. Fordi her i det sydlige caribiske hav kan du stadig opleve den caribiske stemning og flair, som for længst er forsvundet fra de mere kendte caribiske øer. Her finder du stadig uberørt natur, regnskove, fantastiske dykker-spots, farverigt liv under vandet, sol og kridhvide palmestrande. På øen emmer det af god stemning, og én ting er i hvert fald helt sikkert – du kommer ikke til at kede dig. For om du jagter sol, surf- og dykkermuligheder eller smukke solnedgange, så kan du det hele på Tobago. Og alt dette kan du jagte med det tilbud, jeg har fundet til dig. Du kan nemlig booke billige fly til Tobago inklusive bagage til under 3.000 kr.!

   

  Og jeg sagde det jo; det er svært ikke at blive fristet 😉

  Billige fly Trinidad og Tobago
  november og december
  fra2.988 kr.
  København
  Tobago
  Billige fly til Tobago
  inkl. bagage

  Billige fly til Tobago

  Det er faktisk første gang, jeg skriver om billige fly til Tobago. Og det er der altså en god grund til. Normalt er det nemlig temmelig dyrt at flyve til den sydcaribiske ø. Men i dag er jeg faldet over et supergodt tilbud til netop Tobago! Lige nu kan du nemlig booke enkelte superbillige flybilletter hos det tyske flyselskab Condor til under eller omkring 3.000 kr. Der er i skrivende stund billige afgange på tirsdage i november og december.

   

  Ovenfor har jeg f.eks. fundet en billig afgang fra København fra tirsdag den 3. december til tirsdag den 10. december til kun 2.988 kr. Billetterne er endda inklusive 20 kg indchecket bagage og ganske pæne flytider. På turen derover har du kun en enkelt kort mellemlanding i Frankfurt, mens du på hjemturen skal et kort smut forbi Bridgetown (Barbados) og Frankfurt.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer (afgange på tirsdage)

  • 12.11. – 19.11.
  • 19.11. – 26.11.
  • 26.11. – 03.12.
  • 03.12. – 10.12.
  • 10.12. – 24.12.

   

   

  Hoteller på Tobago

  På hotelfronten byder Tobago ind med et ganske nydeligt udvalg af overnatningsmuligheder. I den budgetvenlige afdeling har du mulighed for at booke ophold på diverse guesthouses. I den anden ende af skalaen finder du naturligvis de større, 4- og 5-stjernede beach resorter. Jeg har herunder fundet et rigtig godt bud på et hotel, der hører til i den lidt mere luksuriøse ende, men som kan bookes til en yderst fornuftig pris.

   

  Det drejer sig om det 4* Bacolet Beach Club (4 ud af 5 på TripAdvisor). Her får du en skøn, stilfulde oase med en skøn beliggenhed ned til stranden. Foruden den strandnære beliggenhed har hotellet også et flot, lille poolområde med en lille infinity-pool, der har en fabelagtig udsigt over Det Caribiske Hav.

   

  Et 7-nætters ophold fra tirsdag den 3. december til tirsdag den 10. december koster kun 3.813 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.907 kr. pr. person. Lægger man dette beløb sammen med prisen for fly, ender man med en samlet pris for fly og hotel på kun 4.895 kr. pr. person. Ikke dårligt!

  Hoteller på Tobago
  f.eks. det 4* Bacolet Beach Club
  1.907 kr.

   

   

  Pas og visum i Trinidad og Tobago

  Trinidad og Tobago er visumfrit i op til 90 dage. Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst 6 måneder ud over opholdet. Vil du gerne opdateres yderligere om reglerne i forhold til pas og visum, kan du læse mere på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. I den forbindelse kan du kigge forbi sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige fly til Trinidad og Tobago: tur/retur fra kun 2.988 kr. inkl. bagage – f.eks. 7 nætter på et 4* strandresort fra kun 4.895 kr.

  1. René says:

   Følger med på Rejsespejder og har tit benyttet mig af gode tilbud med mere. Jeg har dog tit tænkt om det ikke var muligt at tilføje et link eller lign til klima oversigt og gennemsnit temperature.

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej René 🙂

    Tusind tak for din kommentar. Den sætter jeg meget pris på!

    Jeg kan godt forstå, du godt kunne tænke dig sådan en oversigt, og det er faktisk også noget, jeg arbejder på. Jeg håber, den kan være klar inden for nærmeste fremtid 🙂

  Se fly-tilbud her