Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.326 kr.
Tanzania-banner-2
Fly

Billige fly til Tanzania: Flybilletter til Kilimanjaro fra kun 2.326 kr. tur/retur

Fly |

Billige fly til Tanzania: Flybilletter til Kilimanjaro fra kun 2.326 kr. tur/retur

Er du eventyrlysten, og elsker du anderledes rejsedestinationer? Så har jeg i dag fundet et tilbud, der kan få dig til at klappe i hænderne af glæde! Jeg har nemlig fundet billige fly til Kilimanjaro – så har du planer om at rejse i dette område af Tanzania eller bestige Afrikas højeste bjerg, så er det nu, du skal slå til! Tanzania er også et enestående safariland. Og så har det også de mest eksotiske sandstrande, du kan forestille dig! Tanzania er med andre ord Østafrika fra sin allerbedste side! 

Afrikansk eventyr i Tanzania

april – juni

fra

2.326 kr.

Billund og København ✈ Kilimanjaro

Billige fly til Kilimanjaro

København

Fly til Kilimanjaro

Har du længe haft drømmen om at bestige Kilimanjaro eller tage på safari i Afrika, så har jeg i dag fundet de rette flybilletter til at realisere den drøm.

Fra Danmark kan du flyve til Kilimanjaro fra både København og Billund.

Og fra begge lufthavne gælder det, at du i øjeblikket finder de klart billigste flybilletter hos Lufthansa.

Fra april og helt frem til og med juni kan du på rigtig mange torsdag-til-fredag-kombinationer og lørdagtil-søndag-kombinationer finde returbilletter til priser under 2.500 kr.!

Ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra Billund fra torsdag den 2. maj til fredag den 10. maj til kun 2.326 kr.

Lufthansa-billetterne er som udgangspunkt economy light-billetter, der både indeholder 8 kg håndbagage og forplejning.

Eksempler på billige fly til Kilimanjaro

  • Rigtig mange torsdage til fredage og lørdage til søndage (april – juni)

Hoteller

Du får selvfølgelig også brug for hoteller. Hvilke(t) hotel(ler) du ender med at booke, afhænger meget af, hvad du vil med din ferie. Som jeg fortalte i introen, og som du kan læse mere om nedenfor, så byder Tanzania på lidt af hvert.

Herunder kan du lede efter hoteller omkring Kilimanjaro, hvor du nok gerne vil tilbringe i hvert fald den første nat. Her er prisniveauet meget svingende alt efter, hvad du søger.

Hoteller ved Kilimanjaro

Fly til Kilimanjaro – INSPIRATION

Tanzania kan som sagt lidt af hvert. Så her får du tre vidt forskellige bud på, hvad ferie i Tanzania kan byde på!

Kilimanjaro

Fly til Kilimanjaro

At bestige Afrikas højeste bjerg er på mange rejse-entusiasters bucket list. En af grundene er sikkert, at den ikke kræver noget som helst teknisk klatre-erfaring. For at bestige ‘Kili’ skal du blot være i rimelig god form – og være klar på noget, der roligt kan kaldes for en rigtig lang vandretur.

Der findes seks forskellige ruter op ad bjerget, som plejer at tage alt mellem 5 og 9 dage.

Hvert år er der mange tusinde besøgende, som forsøger at nå toppen af Afrika. Så ja, Kilimanjaro er efterhånden blevet til en kæmpe turistattraktion – og det har sine sædvanlige ‘bivirkninger’. Bl.a. en del turistfælder og ødelæggelse af naturen. Så jeg vil virkelig anbefale, at du undersøger denne destination grundigt, før du tager afsted!

Kilimanjaro ligger i Kilimanjaro National Park i Tanzania ved grænsen til Kenya. De fleste ruter op ad bjerget (undtagen én) tager dog udgangspunkt i Tanzania. De fleste af ruterne har det til fælles, at man skal bruge en licenseret guide.

Marangu-ruten er den nemmeste og mest turistede rute – og er derfor også kendt som Coca Cola-ruten. Dette er den eneste, som ikke kræver teltovernatninger på vej op ad bjerget. Et bedre alternativ er Machame-ruten, som er en flottere og lidt hårdere “turist-rute”.

Uanset hvilken rute du vælger, er det vigtigste dog, at du har en god guide med – jeg har selv læst om en del horror-historier. Så det kan godt betale sig at bruge lidt ekstra penge på en guide, der har fået gode anmeldelser. Climbingkilimanjaro.com er et godt sted at læse sig frem til de forskellige ruter og guides – og så findes der RIGTIG mange andre blogs, som giver gode tips.

Kilimanjaro kan bestiges året rundt, men den bedste periode er fra januar til marts og igen fra juni til oktober.

Udover flybilletterne er der en del udgifter forbundet med et ophold i nationalparken, så det skal man være opmærksom på. Herudover kommer en god guide (inkl. kokke osv.) til at koste dig en hel del. Her snakker vi altså flere tusinde kroner.

Som sagt findes der billigere udbydere. Jeg har f.eks. set en hjemmeside, hvor de tilbyder en tur op ad Maranga-ruten til 1.200 dollars (ca. 8.000 kr.) – men igen, man får, hvad man betaler for!

Det er altså på ingen måde billigt at bestige Kilimanjaro! Men nu jeg har jo heldigvis fundet billige flybilletter derned

Fly til Kilimanjaro Fly til Kilimanjaro

Safari

Fly til Kilimanjaro

Hvis du vil booke en safari fra Danmark, kan det hurtigt komme til at koste over 30.000 kr. Men safariture behøver faktisk slet ikke at være så dyre. På safaribookings.com kan du sammenligne safari-tilbud fra mere end 1.700 safariudbydere. Og du kan selv bestemme, om det skal være en kort 2-dages tur eller en længere og mere omfattende safari-ekspedition.

Strand

Fly til Kilimanjaro

Tanzania har en helt igennem fantastisk palmeklædt kyststrækning med de smukkeste hvide sandstrande. Det bedste eksempel er nok den tanzaniske ø Zanzibar, som de fleste nok kender eller har hørt om. Så har du i hvert fald en idé om, hvad du kan forvente!

Er du hverken til bjergvandring eller safariture på savannen, så kan Tanzania altså stadig lokke med eksotisk strandferie med masser af sol og varme!

Du kan med andre ord skræddersy rejsen, lige som du har lyst – uanset om du er mest til bjerge, vilde dyr eller palmestrande (eller en kombination)! Og så findes der også et hav af spændende ture og aktiviteter på f.eks. Getyourguide 😉

Pas, visum og corona

Der er visumpligt i Tanzania, og du kan få et turistvisum i lufthavnen ved indrejsen. Dog anbefaler udenrigsministeriet, at man søger visum inden rejsen. Dit pas skal herudover være gyldigt 6 måneder ud over opholdets varighed.

Udenrigsministeriet anbefaler fortsat, at rejsende medbringer dokumentation for COVID-19 vaccination på trods af, at der ikke længere er krav om dokumentation for COVID-19 vaccine ved indrejse i Tanzania.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Tanzania: Flybilletter til Kilimanjaro fra kun 2.326 kr. tur/retur

Billige fly til Tanzania: Flybilletter til Kilimanjaro fra kun 2.326 kr. tur/retur

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud