• 26 feb 2019

  Billige fly til Tanzania: tur/retur til Kilimanjaro til kun 2.633 kr. inkl. bagage

  Er du eventyrlysten, og elsker du anderledes rejsedestinationer? Så har jeg i dag fundet et tilbud, der kan få dig til at klappe i hænderne af glæde! Jeg har nemlig fundet billige flybilletter til Kilimanjaro – så har du planer om at rejse i dette område af Tanzania eller bestige Afrikas højeste bjerg, så er det nu, du skal slå til! Tanzania er også et enestående safari-land. Og så har det også de mest eksotiske sandstrande, du kan forestille dig! Tanzania er med andre ord Afrika fra sin allerbedste side!

  Afrikansk eventyr i Tanzania
  marts - maj
  2.633 kr.
  Billund, København og Aalborg
  Kilimanjaro
  Billige fly til Kilimanjaro
  inkl. 23 kg bagage
  Fra Billund
  Fra København
  Fra Aalborg

  Billige fly til Kilimanjaro

  Har du længe haft drømmen om at bestige Kilimanjaro, så har jeg i dag fundet de rette flybilletter til at realisere den drøm! KLM udbyder nemlig superbillige tur/retur-billetter fra især Billund og København men også Aalborg til Kilimanjaro i Tanzania. Du kan finde de billige billetter i marts, april og maj, hvor rigtig mange afgange ligger under 3.000 kr.

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang fra Billund fra den 18.03. til den 27.03. til kun 2.633 kr. Hos KLM får du både 23 kg indchecket bagage og forplejning med i billetten (bookingsiden forsøger stadig at sælge dig mad ombord på flyet, men det kan du roligt takke nej til).

   

  Både fra Aalborg, Billund og København har du én kort mellemlanding hver vej (nogle billetter har to mellemlandinger den ene vej, men flytiderne forbliver nogenlunde de samme).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 12.03. – 20.03.
  • 16.03. – 28.03.
  • 18.03. – 27.03.
  • 25.03. – 03.04.
  • 27.03. – 09.04.
  • 01.04. – 10.04.
  • 03.04. – 13.04.
  • 03.05. – 13.05.
  • 06.05. – 15.05.
  • 15.05. – 28.05.
  • Og mange flere

   

   

  Hoteller

  Du får selvfølgelig også brug for hoteller. Hvilke(t) hotel(ler) du ender med at booke, afhænger dog meget af, hvad du vil med din ferie. Som jeg fortalte i introen, og som du kan læse mere om nedenfor, så byder Tanzania på lidt af hvert. Herunder kan du lede efter hoteller omkring Kilimanjaro, hvor du nok gerne vil tilbringe i hvert fald den første nat.

  Hoteller ved Kilimanjaro
  kr.

   

   

  Rejseinspiration

  Tanzania kan som sagt lidt af hvert. Så her får du tre vidt forskellige bud på, hvad ferie i Tanzania kan byde på!

   

  Kilimanjaro

   

  At bestige afrikas højeste bjerg er på mange rejse-entusiasters bucket list. En af grundene er sikkert, at den ikke kræver noget som helst teknisk klatre-erfaring. For at bestige Kili skal man blot komme med god fitness og være klar til, hvad der kan kaldes for en rigtig lang vandretur.

  Der findes 6 forskellige ruter op af bjerget, som plejer at tage alt mellem 5 og 9 dage.

   

  Sidste år var der over 30.000 besøgende, som forsøgt sig på at nå toppen af afrika. Så ja, Kilimanjaro er efterhånden blevet til en kæmpe turistattraktion – og det har sine sædvanlige bivirkninger. Bl.a. en del turistfælder og udlæggelse af naturen. Så det kan virkelig anbefales at undersøge denne destination grundigt inden man tager afsted!

  Kilimanjaro ligger i Kilimanjaro National Park i Tanzania ved grænsen til Kenya. De fleste ruter op af bjerget (untagen 1) tager dog udgangspunkt i Tanzania. Det som alle ruter har fælles er, at man skal bruge en licenseret guide.

   

  Marangu-ruten er den nemmeste og mest turistede rute – og er derfor også kendt som Coca Cola ruten – det er den eneste, som ikke kræver at bo i telt på vejen op af bjerget. Den bedre alternativ er Machame ruten, som er den flottere, lidt hårde “turist-rute”. Men uanset, hvilken rute du vælger, det vigtigste er, at man har en god guide. Jeg har læst om mange horror-historier, så den er alt afgørende og det kan godt betale sig at bruge lidt ekstra penge på de guides, som har fået gode anmeldelser. Climbingkilimanjaro.com er et godt udgangspunkt at læse sig frem til de forskellige ruter og guides – og så findes der RIGTIG mange andre blogs, som giver gode tips. Kilimanjaro kan bestiges året rundt men den bedste periode er fra januar til marts og igen fra juni til oktober.

   

  Til sidst skal man selvfølgelig snakke penge. Hvad koster sådan en tur op af Kilimanjaro.

  Udover flyet er den første udgift National Park-afgiften. Som ligger på 20 dollars (130 kr.) for at komme ind. Og yderlige 70 Dollars (460 kr.) for hver dag man tilbringer i parken. Så du skal regne med at give omkring 3.500 – 4.000 kr. bare for det.

  Og en god guide (inkl. kokke, osv.) kommer til at koste dig mindst 2.000 – 3.000 Dollars (13.000 – 20.000 kr.) – og det er hvis du tager afsted i en gruppe af 10-15 personer. Hvis du vil afsted på en privat tur (med f.eks. 3 personer) skal du regne med at give mindst 4.500 Dollars (ca. 30.000 kr.).

  Som sagt, findes der billigere udbydere. Jeg har set en hjemmeside, hvor de tilbyder en tur op af Maranga-ruten til 1.200 Dollars (ca. 8.000 kr.) – men igen, man får også, hvad man betaler for!

  Så ja, det er på ingen måde en billigt at komme op af Kilimanjaro! Men jeg har jo heldigvis fundet billige billetter derned 😂.

   

   

   

   

  Safari

   

  Hvis du vil booke en safari fra Danmark, kan det hurtigt komme til at koste over 30.000 kr. Men safariture behøver faktisk slet ikke at være så dyre. På safaribookings.com kan du sammenligne tilbud fra mere end 1.700 safariudbydere. Og du kan selv bestemme, om det skal være en kort 2-dages tur eller en længere og mere omfattende safari-ekspedition.

   

   

  Strand

   

  Tanzania har en helt igennem fantastisk palmeklædt kyststrækning med de smukkeste hvide sandstrande. Det bedste eksempel er nok den tanzaniske ø Zanzibar, som de fleste nok kender eller har hørt om. Så har du i hvert fald en idé om, hvad du kan forvente! Er du hverken til bjergvandring eller safariture på savannen, så kan Tanzania altså stadig lokke med eksotisk strandferie med masser af sol og varme!

   

  Du kan med andre ord skræddersy rejsen, lige som du har lyst – uanset om du er mest til bjerge, vilde dyr eller palmestrande (eller en kombination)! 😉

   

   

  Pas og visum

  Der er visumpligt i Tanzania, og du kan få et turistvisum i lufthavnen ved indrejsen. Dog anbefaler udenrigsministeriet, at man søger visum inden rejsen. Dit pas skal herudover være gyldigt 6 måneder ud over opholdets varighed.

   

   

  Vaccination

  Hvis du vil opdateres ift. vaccinationer og Tanzania, så kig forbi siden sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Billige fly til Tanzania: tur/retur til Kilimanjaro til kun 2.633 kr. inkl. bagage

  1. Arne E says:

   En bustur i Tanzania er forbundet med direkte livsfare . Elendige veje , og busserne har alle set langt bedre dage . Kombiner det med hasarderet kørsel og man forstår at der sker ret mange dødsulykker med busser .
   Smid hellere en sjat oveni og flyv sikkert fra Kili til Zanzibar .

  2. Betül says:

   Hejsa,

   Hvordan kan man billigst komme fra Kilimanjaro til Zanzibar? 🙂

   • Marianne D.Baden says:

    Man kan tage en bus til Dar es Salaam (busser der er helt i orden) og derfra sejle med flyvebåd til Zanzibar ialt ca 500kr

  Se fly-tilbud her