• 01 maj 2017

  Billige fly til Tanzania: tur/retur til Kilimajaro til kun 3.340 kr. inkl. bagage

  Er du eventyrlysten og elsker du anderledes rejsedestinationer? Så har jeg i dag fundet et tilbud, der kan få dig til at klappe i hænderne af glæde! Jeg har fundet billige flybilletter til Kilimanjaro – så har du planer om at rejse i dette område af Tanzania eller bestige Afrikas højeste bjerg, så er det nu du skal slå til!

   

  Fly

  Jeg har fundet billige fly til Kilimanjaro på momondo.dk. Du rejser fra Hamborg (se nedenfor, hvordan du nemt kommer dertil) med Turkish Airlines (Europas bedste flyselskab for 5. år i træk) og de billige billetter findes fra november – februar. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 09.11. – 26.11. til kun 3.340 kr. inkl. 23 kg. bagage.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hvis du alligevel har tænkt dig at se lidt af Tanzania, så kan du også booke en rundrejse, hvor du flyver fra Hamborg til Kilimanjaro og så flyver du hjem fra Zanzibar til Hamborg for kun lidt flere penge, til kun 3.676 kr. inkl. 23 kg. bagage.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 02.11. – 19.11.
  • 16.11. – 26.11.
  • 23.11. – 03.12.
  • 30.11. – 17.12.
  • 07.12. – 17.12.
  • 11.01. – 21.01.
  • 18.01. – 28.01.
  • 25.01. – 04.02.
  • 08.02. – 18.02.
  • Og flere

   

  Rejse-inspiration

   

  Kilimanjaro

  Turen op på Mount Kilimanjaro er en drøm mange rejseelskere har. Jeg anbefaler, at du kigger forbi hjemmesiden climbingkilimanjaro.com, som har masser af god information om de forskellige ruter. Hvis du vil booke hotel i området, så kan du kigge forbi trivago.dk.

   

  Safari

  Hvis du vil booke en safari fra Danmark, kan det hurtigt komme til at koste over 30.000 kr. Men jeg har et rigtig godt rejsetip til dig. Safaribookings.com sammenligner over 1.800 forskellige safari-udbydere i Afrika, som du så kan sortere efter pris, antal dage osv.

   

  Strand

  Hvis du har tænkt dig at tage på rundrejsen, så er Zanzibar et oplagt sted at tilbringe nogle dage ved stranden med total afslapning. For hoteller på Zanzibar, se her.

   

  Hvordan kommer jeg til Hamborg?

  Den måske nemmeste måde er at køre – fra grænsen tager det ca. 1,5 time indtil du står midt i Hamborg. Alternativt kan du f.eks. tage af sted med flixbus, hvor du til billige penge kan komme både frem og tilbage.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige fly til Tanzania: tur/retur til Kilimajaro til kun 3.340 kr. inkl. bagage

  1. Betül says:

   Hejsa,

   Hvordan kan man billigst komme fra Kilimanjaro til Zanzibar? 🙂

   • Marianne D.Baden says:

    Man kan tage en bus til Dar es Salaam (busser der er helt i orden) og derfra sejle med flyvebåd til Zanzibar ialt ca 500kr