12 dec 2015

Billige fly til Taiwan: tur/retur til Taipei til kun 2.642 kr. inkl. bagage

rsz_sunset-670559_1280

Er Mallorca for kedeligt og Dubai for ”mainstream” for dig? Så har jeg i dag fundet noget til dig! Taipei er Taiwans livlige hovedstad, fuld af moderne indkøbscentre, gamle templer, overdådige paladser og nattemarkeder. Og med en gennemsnitstemperatur af 25 grader om vinteren er Taiwan det perfekte rejsemål til en lille vintertur.

Skyscanner.dk kan du lige nu finde meget billige fly til Taiwan. Du flyver fra København med Xiamen Airlines (en del af SkyTeam) inkl. 20 kg. bagage. Jeg har f.eks. fundet fly fra d. 18. til d. 24. januar til kun 2.642 kr.

Taiwan

SE FLY-TILBUD HER

 

Hotellet

På trivago.dk kan du finde masser af billige hoteller i Taiwan og Taipei. F.eks. det dejlige Smile Hostel som er en del af det 4* ”Imperial Hotel Taipei” til kun 137 kr. pr. nat.

taiwan2

 

Eller det f.eks. det 3* 9ine Hotel til kun 158 kr. pr. person pr. nat ved en rejse for 2.

taiwan4

 

Et andet sted jeg kan anbefaler er Kenting Nationalpark, hvor du kan finde vidunderlige smukke strande. Her kan du f.eks. overnatte på et deluxe-værelse med eget bad på det 3* ”Fu Bin Hostel li”, som ligger 10 minutters gang fra stranden til kun 130 kr. pr. person ved en rejse for 2.

taiwan5

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *