Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.794 kr.
Sydkorea-banner
Fly

Billige fly til Sydkorea: Fly til Seoul fra kun 3.794 kr. tur/retur

Fly |

Billige fly til Sydkorea: Fly til Seoul fra kun 3.794 kr. tur/retur

Pilen peger østpå mod en af verdens største byer målt på indbyggertal – Seoul! Denne enorme metropol er ikke kun Sydkoreas højteknologiske hovedstad, men også et af Asiens mest betydningsfulde omdrejningspunkter for kultur, underholdning og forskning. Hvis du gerne vil besøge en af de mest fremadstormende og moderne metropoler i verden, så får du muligheden nu – jeg har nemlig fundet billige returbilletter til Seoul! Men også resten af Sydkorea byder på rigtig meget og er lidt af en overset perle – med smukke vulkanøer, bjergområder og en superspændende kultur! 

Opdag sydkoreanske Seoul

februar – april

fra

3.794 kr.

København ✈ Seoul

Billige fly til Seoul

inkl. håndbagage

Billige fly til Sydkorea

Jeg har en god nyhed til dig i dag. Jeg har nemlig fundet en håndfuld billige flybilletter fra København til Sydkoreas hovedstad, Seoul!

Afgangene ligger i februar, marts og april og koster mellem ca. 3.700 og 4.100 kr. Typisk koster flybilletter fra København til Seoul fra ca. 5.000 kr. – så det er virkelig et scoop!

Men du skal være hurtig. Det er nemlig LOT, der tilbyder de billige billetter i forbindelse med en kampagne, der kun varer tre dage endnu.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – linket til flybilletter fra København fra fredag den 5. april til fredag den 19. april. På disse datoer koster billetterne kun 3.794 kr.

Som du kan se i flyboksen ovenfor, er flytiderne rigtig gode. Du har kun en enkelt mellemlanding i Warszawa hver vej.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

  • 21.02. – 29.02./05.03.
  • 06.03. – 14.03.
  • 03.04. – 14.04./16.04.
  • 04.04. – 14.04./16.04./18.04./19.04.
  • 05.04. – 14.04./16.04./18.04./19.04.

Hoteller i Sydkorea

Seoul er som sagt en kæmpestor metropol, så du har naturligvis et bredt udvalg af hoteller at vælge imellem. Nedenfor kan du finde det helt rette hotel til din tur til Seoul og Sydkorea.

Hoteller i Seoul

Billeder fra Sydkorea

Billige fly til Sydkorea: Fly til Seoul fra kun 3.794 kr. tur/retur

Namsan Seoul Tower

Billige fly til Sydkorea: Fly til Seoul fra kun 3.794 kr. tur/retur

Gyeongbokgung Palace

Billige fly til Sydkorea: Fly til Seoul fra kun 3.794 kr. tur/retur

Bukhansan National Park

Oplevelser i Seoul

Seoul tilbyder et væld af oplevelser, og på getyourguide.dk får du et godt overblik over en masse spændende aktiviteter, du kan give dig i kast med under dit ophold.

Seværdigheder og oplevelser i Seoul

Pas og visum

Sydkorea er visumfrit i op til 90 dage. Udenrigsministeriet oplyser, at Danmark indtil videre er undtaget den sædvanlige K-ETA procedure, men de anbefaler, at rejsende fortsat registrerer deres rejseoplysninger på Q-Code systemet inden afrejse, da dette letter ankomstprocessen i lufthavnen.

Pas skal være gyldigt under opholdet.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Sydkorea: Fly til Seoul fra kun 3.794 kr. tur/returBillige fly til Sydkorea: Fly til Seoul fra kun 3.794 kr. tur/retur

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud