• 19 sep 2019

  VILDT billige fly til Santorini i juli: fly tur/retur fra kun 954 kr.!

  Jeg ved godt godt, at sommerferien 2020 ligger langt ude i fremtiden. Men hvis du drømmer om en bare nogenlunde billig sommerferie i juli og august, så må du smede, mens jernet er varmt. Og i rejsebranchen betyder det helt konkret, at man skal slå til, så snart drømmetilbuddet dukker op. Og det er altså i dag! Jeg har nemlig fundet megabillige fly til det græske paradis SANTORINI til under 1.000 kr. i juli og august – aka skolernes sommerferie! Dagens bedste råd kommer lige her: book dem før din nabo!

  Vildt billige fly til Santorini
  juli og august
  fra954 kr.
  København
  Santorini
  Billige fly til Santorini
  inkl. 10 kg håndbagage
  kr.

  Billige fly til Santorini

  Jeg var lige ved at få kaffen galt i halsen, da jeg i dag fandt ud af, hvor billigt Norwegian lige nu sælger tur/retur-flybilletter til Santorini. Endda i skolernes sommerferie! Santorini er normalt en voldsomt dyr destination. Skolernes sommerferie i juli og august er normalt en voldsomt dyr rejseperiode. Så hvordan det lige er gået til med billetter fra ca. 900 kr., skal jeg ikke kunne sige. Som regel ligger priserne for fly i juli og august på den gode side af 2.000 kr.

   

  Du kan finde de billige billetter fra slutningen af juni til og med midten af august 2020. Især afgange fra torsdage til fredage er billige. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra torsdag den 2. juli til fredag den 10. juli til kun 954 kr. Flytiderne er lidt skæve (som man tit ser det til Santorini hos lavprisselskaberne), men til denne pris kan man ikke tillade sig at klage. Prisniveauet i hele sommerferieperioden ligger mellem ca. 900 og 1.400 kr. Hos Norwegian får du som sædvanlig 10 kg gratis håndbagage inkluderet i billetten.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (Udrejsedage: mandage, torsdage. Hjemrejsedage: mandage, fredage)

  •  25.06. – 03.07./06.07.
  • 29.06. – 06.07./10.07.
  • 02.07. – 10.07./13.07.
  • 09.07. – 17.07.
  • 16.07. – 24.07.
  • 23.07. – 31.07.
  • 27.07. – 07.08.
  • 30.07. – 07.08./10.08.
  • 03.08. – 10.08./14.08.
  • 06.08. – 14.08.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller på Santorini

  Når du booker hotel, skal du selvfølgelig være obs på de skæve flytider. Herunder har jeg lavet en søgning fra den 2. juli til den 9. juli, men du kan selv tilpasse datoerne, som du ønsker 😉 Santorini har i øvrigt et rigtig fint udvalg af hyggelige – og tit meget anmelderroste – hoteller.

  Hoteller på Santorini
  kr.

   

  Rejseinspiration

  Santorini er kendt for sine hvide huse og mageløse solnedgange. Og især fra Oia Castle kan du nyde synet af begge. Men sørg for at komme i god tid – Oia Castle er et populært ‘sunset spot’! Det bedste tidspunkt er tidlig morgen, hvor man kan være heldig at have stedet næsten for sig selv, eller ved solnedgang hvor folk strømmer hertil fra hele øen. Byen Oia bør i det hele taget stå højt på din to-do-liste til Santorini. Ikoniske Oia er nemlig meget ofte den meget fotogene by, som pryder alverdens Santorini-rejseplakater og -hjemmesider (sørg bl.a. for at få et par billeder af bygningerne med de blå kuppelformede tage!). I forbindelse med din udflugt til Oia kan du i øvrigt overveje at snuppe en frokost ved den nærliggende og maleriske Amoudi Bay. Der bliver f.eks. serveret dejlig frisk fisk.

   

   

  Santorini er en vulkanø, så du finder ikke de klassiske hvide sandstrande her. Til gengæld kan du nyde en dag på Perissa Beach – der er kendt som den sorte strand. Og det navn giver ganske god mening, når man ser stranden!

   

   

  Til de eventyrlystne og friske typer kan jeg anbefale at tage den famøse gåtur fra Fira til Oia. Her får du lov at opleve 10 km af klipper, græske byer og blændende udsigter over calderaen. På grund af varmen, især om sommeren, er det bedst at gå turen tidlig morgen eller sen eftermiddag.

   

  Vil du gerne inspireres yderligere, kan du sondere terrænet på getyoudguide.dk.

  Oplevelser på Santorini
  kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på VILDT billige fly til Santorini i juli: fly tur/retur fra kun 954 kr.!

  1. Kenneth says:

   Hej Rejsespejder
   Vi er en familie på 5 som har bestilt flybilletter fra d 16/7 til d 31/7.
   Vi syntes det er svært at finde noget passende at bo i denne periode.
   Har du evt. nogle forslag på lejligheder eller lign.
   På forhånd tak
   Mvh kenneth

  Se fly-tilbud her