Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.820 kr.
Machu-Picchu-Cusco-Peru-Sydamerika-banner
Fly

Billige fly til Peru: Tur/retur til Lima fra kun 2.820 kr.!

Fly |

Billige fly til Peru: Tur/retur til Lima fra kun 2.820 kr.!

Så er der gode nyheder til alle, der drømmer om sydamerikansk rejseeventyr i 2022! Lige nu kan du nemlig finde en række virkeligt billige fly til Peru! Helt præcist flyver du til hovedstaden, Lima, der ligger helt ude ved ved stillehavskysten. Lima er en fascinerende sammenblanding af nyt og gammelt – den peruvianske hovedstad er en moderne millionby i evig bevægelse, men rummer samtidig historiske levn fra Inkariget og tiden før Colombus. Desuden har Lima i de senere år udviklet sig meget (bl.a. på den gastronomiske front), så byen i dag er en af Sydamerikas absolutte topdestinationer! Så vil du gerne en tur til Peru, har jeg i dag fundet en masse superbillige flybilletter! ✈🇵🇪

Opdag Peru

februar – juni

fra

2.820 kr.

Hamborg ✈ Peru

Billige fly til Lima

inkl. 12 kg håndbagage og forplejning

Billige fly til Peru

Som sagt har jeg netop fundet billige tur/retur-billetter til Lima – med afrejse fra Hamborg.

Det er KLM/Air France, der tilbyder billige tur/retur-billetter i store dele af 2022 – fra februar til maj. Særligt i marts, april og maj er der rigtig mange billige afgange, og priserne ligger ofte mellem ca. 2.800 og 3.500 kr.

Ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra Hamborg fra tirsdag den 8. marts til søndag den 20. marts. På disse datoer koster billetterne kun 2.820 kr. hos KLM/Air France. Billetterne har en enkelt kort mellemlanding hver vej (1-2 timer) og har derfor rigtig gode flytider.

Hos KLM og Air France må du gratis medbringe 12 kg håndbagage.

Man kan også flyve til Lima fra Danmark, men billetterne fra Hamborg er bare markant billigere. Den bedste måde at vise, hvor billigt tilbuddet egentligt er, er nok ved at sammenligne med tilsvarende billetter fra København – hvor tilsvarende billetter koster fra omkring 8.000 kr.!

Billige fly til Peru: Tur/retur til Lima fra kun 2.820 kr.!

OBS: Hvis du booker hos KLM/Air France, tilbyder de i øjeblikket rigtig fine ændrings- og refusionsvilkår på billetter med afrejse før 30. juni 2022. Det er nemlig muligt at ændre sine billetter (hvor du så kun betaler prisforskellen) eller refundere sine billetter til et tilgodebevis med et helt års gyldighed. Du kan læse mere på KLM.dk.

Eksempler på billige fly til Peru

 • 07.02. – 21.02.
 • 10.02. – 22.02./23.02.
 • 14.02. – 22.02./23.02.
 • 21.02. – 03.03./07.03.
 • 08.03. – 20.03.
 • 11.03. – 20.03.
 • 24.03. – 03.04./07.04.
 • 30.03. – 12.04.
 • 04.04. – 11.04./14.04./18.04.
 • 08.04. – 18.04. – påske
 • 18.04. – 27.04.
 • 03.05. – 15.05.
 • 05.05. – 23.05.
 • 12.05. – 24.05.
 • Og mange flere

Hoteller i Lima

Hvordan du planlægger din rejse til Lima/Peru/Sydamerika, styrer du selv. Herunder kan du lede efter hoteller i hovedstaden Lima, hvor du måske gerne vil starte din rejse (eller tilbringe hele ferien).

Hoteller i Lima

Rejseinspiration + billeder fra Peru

Perus vigtigste vartegn er naturligvis Machu Picchu (et af verdens syv vidundere). Men også de flydende huse på Titicacasøen er en unik oplevelse. Samtidig har hovedstaden Lima udviklet sig til et gastronomisk mekka, som mange turister rejser til udelukkende pga. de kulinariske oplevelser. Andre rejser til Perus hovedstad for at fordybe sig i historien i Kongernes By, som Lima kaldes. Byens historiske centrum er f.eks. at finde på UNESCO’s verdensarvsliste.

Fra Lima har du i øvrigt gode muligheder for at rejse videre rundt i Sydamerika til lande som Chile, Colombia, Bolivia, Brasilien, Argentina osv.

Plaza de Armas og katedralen i Lima

Fly til Peru

Plaza Mayor

Fly til Peru

Machu Picchu

Fly til Peru

Fly til Peru

Vinicunca (Rainbow Mountain)

Fly til Peru

Totora-både på Titicaca-søen 

Fly til Peru

Hvis du gerne vil kigge nærmere på ture til nogle af Perus fantastiske attraktioner, så smut forbi getyourguide.dk. Der kan du f.eks. finde ture til Machu Picchu!

Oplevelser i Peru

Pas, visum og corona

Peru er visumfrit i op til 90 dage. Dit pas skal dog være gyldigt i mindst 6 måneder ved indrejsen.

Ift. corona kan du frit rejse ind i Peru, hvis du er færdigvaccineret.

Hvis du ikke er fuldt vaccineret mindst 14 dage før indrejse, vil du blive afkrævet en negativ PCR-test (maks. 72 timer gammel).

Herudover skal du udfylde en elektronisk sundhedserklæring.

Du kan læse mere om reglerne på den meget brugervenlige hjemmeside www.peru.travel/en/covid. Du kan som altid også holde dig opdateret på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Vaccination

Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden practio.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Peru: Tur/retur til Lima fra kun 2.820 kr.!Billige fly til Peru: Tur/retur til Lima fra kun 2.820 kr.!

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud