• 29 mar 2017

  Billige fly til Paradiset: tur/retur til Bali til kun 2.885 kr. inkl. bagage – f.eks. 12 dage i Bali med dejligt 4* hotel og fly til kun 3.925 kr.

  Nær Ækvator ligger den frodige paradisø Bali, som er en af de smukkeste øer i Indonesien. Her er landskabet frodigt med tropiske planter, mægtige vulkaner, farverige blomster og smukke plateauer af rismarker. Ceremonier, festivaler og smukke templer bidrager også til den magiske stemning på Bali. Klimaet er superflot og er omkring de 30 grader året rundt, så det er en oplagt feriedestination i de kolde måneder i Danmark. Hvis du vil opleve et af Balis syv templer, helliget af havguderne, så er Tanah Lot-templet et populært valg. Den unikke beliggenhed på en lille undersøisk klippe i kombination med øens smukkeste solnedgange, gør templet til en af øens største attraktioner.

   

  Fly

  I dag har jeg fundet meget billige billetter til Bali. Du flyver med Xiamen Air fra København eller Aalborg til Bali til omkring eller under 3.000 kr.  Rejsetiden på 30 timer ser umiddelbart måske lidt voldsomt ud fordi man har en lang mellemlanding i Xiamen. Men Xiamen Air tilbyder gratis hotelværelser på alle ”layover” over 6 timer (se mere nedenfor). Og når man tænker over det så er den korteste forbindelse mellem Danmark og Bali knap 17 timer, så er dette tilbud er faktisk ikke dårligt, da man deler den lange tur til Bali op og selve tiden på flyet er næsten den samme. Og som bonus får du en ”gratis”-tur til Kina (Xiamen er en 72-timer-visum-fri by, så du behøver ikke at have et kinesisk visum). De billige fly findes fra oktober til december. Du kunne f.eks. tage af sted fra Aalborg fra d. 8 – 21 november til kun 2.885 kr.. Selvfølgelig findes der også andre (dyrere) muligheder at komme til Bali uden den lange stop i Kina (dog altid med mellemlanding). Singapore Airlinres flyver fra København til Bali med en rejsetid på ca. 17 timer og med Qatar Airways tager det ca. 18-19 timer.

  FLY FRA AALBORG

  FLY FRA KØBENHAVN

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 17.10. – 24.10.
  • 18.10. – 31.10.
  • 08.11. – 21.11.
  • 05.12. – 19.12.
  • 06.12. – 22.12.
  • og andre

   

  Hoteller på Bali

  Til din Bali eventyr har du selvfølgelig også brug for et hotel. Du kan du få et overblik over alle hoteller i landet her. Husk at du altid lander dagen efter du er fløj fra Danmark! F.eks. kan du vælge det dejlige 4* Grand Kuta Hotel, som ligger ca. 10 minutter fra Kuta Beach i 12 dage til kun 2.081 kr. (1.040 kr. pr. person ved en rejse for 2) – sammen med de billige fly kan du så få en rejse til Bali til kun 3.925 kr.!

  HOTELLER PÅ BALI

   

   

   

  Xiamen Air layover

  Som en meget lækker service tilbyder Xiamen Air gratis hotelværelser på alle layover over 6 timer i Xiamen. Du kan læse mere om det her under punktet "transfer accomadation". De eneste krav de stiller er at "layoveren" skal være længere end 6 timer og er gyldigt i alle billettklasser undtagen G og Z (billetklassen til denne rejse er U og S). Hvis du har spørgsmål kan du selvfølgelig også selv ringe til Xiamen Airlines.

   

  Pas og visum

  Turistvisum til Bali (Indonesien) kan opnås ved indrejse med gyldighed indtil 30 dage og dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Læs mere på udenrigsministeriets hjemmeside.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Billige fly til Paradiset: tur/retur til Bali til kun 2.885 kr. inkl. bagage – f.eks. 12 dage i Bali med dejligt 4* hotel og fly til kun 3.925 kr.

  1. Jytte Petersen says:

   Hvad med fly fra København til

   cario videre luxor

   der er 50 0/0 af verdens kulturarv

  2. Laila Mølholt says:

   Hej

   Vi sprang på og købte disse super billige flybilletter til Bali i går fra Aalborg. Det bli'r bare så godt. Men hvordan finder vi ud af det med det gratis layover hotel i Xiamen?

   På forhånd tak for svar – og tak for hjælpen til de billige flybilletter.

   Mh. Laila

   • karina says:

    Sidder i præcis samme situation. Har forsøgt at ringe rundt, men der er ikke rigtig nogen der ved hvordan man forholder sig. Skal man give besked inden afrejse om at man ønsker et værelse eller skal man bare gøre det i lufthavnen, ved ankomst ?

    Laila, hvis du finder ud af noget, vil du så evt give besked til mig, på [email protected] og jeg vil gøre det omvendt.

    • Rejsespejder_AP says:

     Hej Karina,

     Du kan læse mere på deres hjemmeside her. Der står blandt andet “Passengers can apply for this service at the transit counter, which is located at the gate of Domestic Arrival Hall of Terminal 3 and opposite to Gate 7 on the first floor.” – så det ser ud til, at I bare skal henvende jer i lufthavnen.

     Jeg håber I får den bedste tur! 🙂

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Laila,

    Tusind tak for rosen og hvor fedt, at I skal afsted!

    Du kan læse mere her. Det ser ud til, at man bare skal henvende sig i lufthavnen – på hjemmesiden står der: “Passengers can apply for this service at the transit counter, which is located at the gate of Domestic Arrival Hall of Terminal 3 and opposite to Gate 7 on the first floor”.

    Jeg håber I får en helt fantastisk tur! 🙂

    • Laila Mølholt says:

     Hej igen Rejsespejder

     Tak for svar – vi må henvende os i lufthavnen og se hvad der sker – ellers er vi også indstillet på at skulle ud og opleve Xiamen:-) 

     Mvh. Laila

  3. Thomas Berntsen says:

   Hej

   Jeg vil gerne til Bali i 14 dage i sommerferien. Gerne i perioden 3 juli – 6 august. Jeg ved godt det er dyrere, men har i et godt råd eller fif.

   Tak for en super side!

   Mvh Thomas