Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 4.257 kr.
Aharen-Beach-Tokashiki-Okinawa-Japan-banner-1280-x-1280-1080x1080
Fly

Oplev Japans strandparadis: Fly til Okinawa fra kun 4.257 kr. tur/retur inkl. bagage

Fly |

Oplev Japans strandparadis: Fly til Okinawa fra kun 4.257 kr. tur/retur inkl. bagage

Japan har så forfærdelig meget at byde på som rejsedestination, men nogen udpræget stranddestination er landet næppe. Eller hvad…? Der er i hvert fald én undtagelse. For hundrede af kilometer syd for hovedøen finder du øgruppen Okinawa. Og her får du altså ægte japansk strandparadis for alle pengene! Fordi Okinawa ligger så langt syd for Japan, forkæles øgruppen af et superlækkert subtropisk klima, der er varmt og solrigt næsten året rundt. Så Japan er faktisk leveringsdygtig i strandferier – du skal bare rejse til Okinawa! Og heldigvis har jeg i dag fundet billige fly til Okinawa – så det er da bare om at komme afsted! ✈️🏝️

OBS: Flytiderne for billetterne nedenfor ser på papiret forfærdelige ud, men det skyldes en lang mellemlanding i Beijing hver vej. Men den lange mellemlanding er faktisk en fordel! Dels gør det billetterne markant billigere, dels får du to dage til at opleve nogle af Beijing og Kinas allerstørste attraktioner.

Japans ø-paradis

april

fra

4.257 kr.

✈️ Fra København

🏖️ Japansk strandparadis

🏙️ To dage med sightseeing i Beijing

🔥 Virkelig god pris

Billige fly til Okinawa

inkl. indtjekket bagage

Billige fly til Okinawa

Normalt skal man smide en solid pose penge efter flybilletter til Okinawa.

Men i april kan du lige nu finde superbillige returbilletter fra København til Okinawa til priser mellem ca. 4.200 og 4.600 kr. hos Air China.

Sidste år lå temperaturerne i april i øvrigt mellem 21 og 29 grader. Ikke dårligt, hva’?

Jeg har f.eks. fundet en afgang fra mandag den 1. april til onsdag den 17. april til kun 4.257 kr.

Og det er altså en virkelig skarp pris! Prøv bare at scrolle lidt ned inde på Momondo og se, hvad andre flyselskaber tager for returbilletter til Okinawa (svaret er lige omkring 10.000 kr.).

Fordi du flyver med Air China, er 23 kg indtjekket bagage inkluderet i billetten. Hver vej har du også en mellemlanding i Beijing. Og den er som sagt lang. Heldigvis er den så lang, at det faktisk bliver en fordel!

Du får nemlig 21-23 timer i Beijing (så du får brug for et hotel, hvilket kan klares for 300-400 kr.). Dermed kan du snildt nå at se nogle af den kinesiske hovedstads allerstørste attraktioner – f.eks. Den Kinesiske Mur eller Den Forbudte by!

Du slipper faktisk også for at skulle søge om kinesisk visum, når der er tale om en mellemlanding på under 24 timer 😉

Eksempler på billige rejsedatoer

  • 01.04. – 17.04.
  • 04.04. – 20.04.
  • 08.04. – 24.04.
  • 11.04. – 27.04.
  • 15.04. – 01.05.
  • Og flere

Hoteller på Okinawa

Hotel skal der også til. Hvordan du sammensætter din rejse til Okinawa, er helt op til dig. Herunder kan du til den første nat lede efter hoteller i Naha, der er hovedstaden på Okinawa (og din ankomstby).

Hoteller i Naha

Du får som sagt også brug for en enkelt overnatning i Beijing hver vej. Men til en enkelt overnatning gælder det “bare” om at finde noget praktisk og billigt.

Hoteller i Beijing

inspiration til Okinawa

Hvad skal du så se og opleve på Okinawa? Her får du en lille top-3 😉

Shurijo Castle

Okinawas mest betydningsfulde historiske seværdighed er uden tvivl Shurijo Castle, der er et UNESCO World Heritage site. Hvis du er til japansk historie og kultur, vil dette tempel helt sikkert ikke skuffe dig.

Shurijo Castle i Okinawa


Okinawa Churaumi Aquarium

Som et af verdens allerstørste og mest imponerende akvarier er Okinawa Churaumi Aquarium et must see, hvis du elsker havet og alle de maritime dyr.

Okinawa Churaumi Aquarium

Strandene og øerne

Okinawa er kendt som lidt af et strandparadis. Hovedøen byder på en god håndfuld lækre strande – bl.a. Manza Beach og strandene ved Katsuren-halvøen.

Herudover finder du også en række billedkønne småøer i farvandene omkring Okinawa. På billedet herunder ser du f.eks. Aharen Beach på øen Tokashiki, der ligger en kort sejltur fra Naha.

Aharen Beach på øen Tokashiki - kun en kort sejltur fra Naha på Okinawa

Det var Okinawas top-3.

Drømmer du i højere grad om en større rundrejse i Japan, kan du også sagtens arrangere det.

Indenrigsflybilletter mellem Okinawa og Tokyo er nemlig virkeligt billige 😉

Vil du gerne læse mere om resten af Japan, vil jeg i øvrigt anbefale dig at kigge nærmere på min Japan-rundrejse.

Fly til Tokyo

Du kan også smutte forbi min Guide om Japan og lære mere om den folkerige stat.

Pas og visum

Japan er visumfrit i op til 90 dage, og dit pas skal være gyldigt under hele opholdets varighed.

Du kan læse mere om reglerne for pas og visum på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Oplev Japans strandparadis: Fly til Okinawa fra kun 4.257 kr. tur/retur inkl. bagageOplev Japans strandparadis: Fly til Okinawa fra kun 4.257 kr. tur/retur inkl. bagage

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud