• 28 jul 2021

  Billige fly til Malta: Tur/retur-billetter fra kun 95 kr.!

  Jeg ved godt, at Malta i øjeblikket er en orange destination, fordi de kræver, at indrejsende skal være vaccineret. Men hvis du allerede nu er færdigvaccineret (og det er knap 60 % af befolkningen i skrivende stund) eller vil være færdigvaccineret til august, så er der altså VILDT BILLIGE priser på fly til Malta lige nu! Malta er stedet, du tager hen, hvis du gerne vil være så godt som sikker på en sensommer med masser af sol og høje temperaturer. Øen lidt syd for Sicilien er en lækker, lille middelhavscocktail af alt det, du har brug for på en ferie: en bagende sol, smukke sandstrande, flot natur og klart, azurblåt badevand!

   

  OBS: Som altid med flybilletter i dette prisleje skal du ikke forvente, at de holder deres pris for evigt …

  Flyv billigt til Malta
  august
  95 kr.
  Billund
  Malta
  Billige fly til Malta

  Fly til Malta

  Fly til Malta vil næsten altid være billigst fra Billund, hvorfra det irske lavprisflyselskab Ryanair opererer en direkte rute. Det er også tilfældet med billetterne, jeg her har fundet.

   

  Fra Billund kan du finde direkte afgange på mandage, onsdage og fredage i august. Og priserne er næsten for gode til at være sande! På en god håndfuld datoer kan du booke tur/retur-billetter fra under eller omkring 100 kr.! Hvor langt kan du komme for 100 kr. med offentlig transport eller taxi i Danmark? (Ikke til Malta i hvert fald).

   

  Jeg har som eksempel fundet billetter fra fredag den 20. august til fredag den 27. august. På disse datoer koster billetterne kun 95 kr.

   

  Desværre findes der ikke lignende afgange fra København.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske (40 x 20 x 25 cm). Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Fly til Malta – eksempler på billige rejsedatoer

  • 04.08. – 11.08.
  • 06.08. – 13.08.
  • 09.08. – 16.08.
  • 11.08. – 18.08.
  • 13.08. – 16.08./20.08.
  • 16.08. – 23.08.
  • 18.08. – 25.08.
  • 20.08. – 23.08./27.08.
  • Og flere

   

   

  Hoteller på Malta

  På Malta kan du finde mange skønne hoteller – lige fra simple lejlighedshoteller til vilde luksushoteller.

   

  Hoteller på Malta

   

   

  Pakkerejser til Malta (med hotel og fly til Malta)

  Med så billige flybilletter er der også glimrende muligheder for at finde billige pakkerejser.

   

  På datoerne fra før (20. til 27. august) kan du f.eks. finde en topersoners pakkerejse med fly tur/retur og firstjernet hotel til kun 1.365 kr. pr. person! Det er voldsomt billigt for en hel uges sol- og strandferie på Malta i august!

   

  Til denne pris skal du selvfølgelig ikke forvente den vilde luksus, men du finder næppe et tilbud, hvor du får mere smæk for skillingen.

   

  Du skal selvfølgelig også være velkommen til at kigge på andre pakkerejser til Malta det kan du gøre her.

   

  Tip: Du kan også booke superbillige forlængede weekender ved at kigge på rejser fra fredag til mandag 😉

  Pakkerejse til Malta
  inkl. fly og 1 uge på det 4* Oriana at the Topaz Hotel
  1.364 kr.

   

  Billeder fra Malta

  Golden Bay Beach, Mellieha

  Fly til Malta

   

  Marsaxlokk

  Fly til Malta

   

  Valletta

  Fly til Malta

   

  Transport på Malta

  Det er ganske nemt at tage bussen rundt på Malta. En billet koster kun 2 euro.

   

  Planlægger du at rejse meget rundt på Malta og søsterøen Gozo med offentlig transport, kan du med fordel købe et såkaldt “explore card” for kun 21 euro (157 kr.). Med sådan et kort kan du i 7 dage køre lige så meget i bus, som du overhovedet har lyst til.

   

   

  Corona

  Malta er i øjeblikket orange ifølge Udenrigsministeriet. Ikke pga. smittetal, men pga. rejserestriktioner. Malta har nemlig indført et krav om, at alle indrejsende skal være færdigvaccinerede (tidligere smitte og/eller negativ test er altså ikke nok).

   

  Hvis du er færdigvaccineret (2 uger efter sidste stik), er der til gengæld ikke de store problemer i at rejse til Malta. Så skal du blot medbringe dit coronapas og udfylde en Digital Passenger Locator Form.

   

  Jeg vil som altid anbefale, at du holder dig opdateret om corona-situationen i Malta på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige fly til Malta: Tur/retur-billetter fra kun 95 kr.!

  1. Mathias says:

   Hvordan er restriktionerne på Malta i øjeblikket?

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Mathias 🙂

    Tak for din kommentar.

    Malta er i øjeblikket orange ifølge Udenrigsministeriet. Ikke pga. smittetal, men pga. rejserestriktioner. Malta har nemlig indført et krav om, at alle indrejsende skal være færdigvaccinerede (tidligere smitte og/eller negativ test er altså ikke nok).

    Hvis du er færdigvaccineret (2 uger efter sidste stik), er der til gengæld ikke de store problemer i at rejse til Malta. Så skal du blot medbringe dit coronapas og udfylde en Digital Passenger Locator Form.

    Så vidt jeg kan læse mig frem til, så har Malta også et forsamlingsforbud, hvor man ikke må samles mere end 6 🙂

  Se fly-tilbud her