• 17 aug 2018

  Billige fly til smukke Mallorca: t/r til kun 299 kr.

  Ferie på Mallorca, lyder det ikke alt for skønt? I dag har jeg fundet superbillige flybilletter til den charmerende spanske ø. Mallorca er en fantastisk feriedestination, da øen kan lidt af hvert. Her er der både plads til familieferie ved børnevenlige strande, lidt fart over feltet og festlig stemning i f.eks. Magaluf eller eventyr på nogle af øens knap så turistede områder. Mallorca er en virkelig smuk ø, hvor du kan opleve naturen i nationalparker, fotografere de flotteste udsigter, vandre i bjerge, opleve drypstenshuler og grotter eller køle ned på de fineste sandstrande med det klareste hav. Den er en ø, der skal opleves og med flybilletter til 299 kr., så er det bare med at komme afsted!

  Billige fly til charmerende Mallorca
  august - september
  299 kr.
  Billund, København og Aalborg
  Mallorca
  Billige fly til Mallorca
  inkl. håndbagage
  kr.

  Billige fly til Mallorca

  I dag har jeg fundet billige fly til skønne Mallorca – og der findes afgange fra både Billund, København og Aalborg med priser fra 299 – 499 kr.! Du finder de billige flybilletter fra august til september og der findes mange (!), så det er bare med at finde kalenderen frem og finde ud af, hvornår det passer dig bedst at rejse.

  De afgange jeg har fundet er 1 uge, men du kan sagtens forlænge eller forkorte din rejse. Hvis du vil afsted i 2 uger, kan du se en oversigt over flyafgange her. Hvis du er interesseret i en kortere rejse, så findes der f.eks. en afgang som denne – ellers er det bare at prøve at lege lidt med datoerne.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 18.08. – 25.08. (CPH)
  • 21.08. – 28.08. (CPH og BLL)
  • 24.08. – 31.08. (CPH)
  • 28.08. – 04.09. (CPH, BLL og AAL)
  • 01.09. – 08.09. (CPH)
  • 04.09. – 11.09. (CPH, BLL og AAL)
  • 07.09. – 14.09. (CPH)
  • 11.09. – 18.09. (CPH)
  • og flere

   

  Hotel på Mallorca

  Selvom temperaturen på Mallorca siger god for at sove under åben himmel, så er det nu meget rart med et hotel alligevel – du kan se en oversigt over hoteller her. Der findes alt fra små hyggelige guesthouses til store 5* resorts, så dan dig et overblik og find det hotel, der passer bedst til dig og dine ønsker.

  Hotel på Mallorca
  kr.

  Lejebil på Mallorca

  Med Mallorcas smukke natur og spændende ø, så kan det være du får lyst til at opleve noget af det på egen hånd. Du kan se en oversigt over lejebiler her – så er det op til dig, om du vil leje en bil i et par dage, eller under hele din rejse. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *