• 25 jul 2018

  Billige sommerfly til Mallorca: tur/retur fra 342 kr.

  Mallorca står uundgåeligt højt på listen, hvis man skal udpege Europas bedste sommerferiedestinationer. Naturen på middelhavsøen er spektakulær, vejret er næsten altid upåklageligt godt og strandene med det azurblå havvand er blandt de bedste i hele Middelhavsregionen. I dag har jeg både fundet billige almindelige fly til Mallorca i slut-august og september OG billige last minute-fly, hvis du gerne vil afsted her i sommerferien!

  Sommerferie på Mallorca
  juli, august, september
  fra342 kr.
  København, Billund og Aalborg
  Mallorca
  Billige fly til Mallorca
  inkl. 10 kg håndbagage
  342 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Billige last minute-fly til Mallorca
  med afgange fra Aalborg, Billund og København
  fra498 kr.

  Fly til Mallorca

  Som du kan se ovenfor, har du 2 forskellige flybokse at vælge imellem. Den øverste boks linker til “almindelige” flybilletter, hvor jeg på momondo.dk f.eks. har fundet billige fly fra Billund den 17.08. – 24.08. til kun 342 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Her kan du finde afgange fra både Billund og København, og de billigste billetter ligger i den sidste halvdel af august og i hele september.

   

  Den anden flyboks linker til last minute-fly på prissammenligningssiden travelmarket.dk. Her kan du således finde billige afgange (både fra Aalborg, Billund og København), der ligger inden for skolernes sommerferie – dvs. resten af juli og starten af august. Priserne på disse billetter starter fra 498 kr.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer (alm. billetter)

  Fra Billund

  • 06.08. – 13.08.
  • 08.08. – 15.08.
  • 10.08. – 17.08.
  • 13.08. – 20.08.
  • 15.08. – 22.08.
  • 17.08. – 24.08.
  • 27.08. – 03.09.
  • 29.08. – 05.09.
  • og mange flere

   

  Fra København

  • 09.08. – 16.08.
  • 13.08. – 20.08.
  • 16.08. – 23.08.
  • 20.08. – 27.08.
  • 22.08. – 29.08.
  • 23.08. – 30.08.
  • 27.08. – 03.09.
  • 29.08. – 05.09.
  • og mange flere

   

   

  Hotel på Mallorca

  Når der nu er styr på flytransporten til Mallorca, mangler du blot et hotel. Og selvom prisniveauet på Mallorca i denne periode generelt er ret pebret, så kan du på skyscanner.dk få et godt overblik over hele øens store hoteludvalg. Du skal også altid være velkommen til at afgrænse din søgning lidt og søge efter hoteller i f.eks. Alcudia, Palma, Cala d’Or, Magaluf eller den del af Mallorca, du holder mest af.

  Hoteller på Mallorca
  kr.

   

   

  Lejebil

  Hvis du gerne vil ud og se noget mere af den smukke, bjergrige ø på egen hånd, ligger en lejebil lige til højrebenet. Hos skyscanner.dk kan du se deres store udvalg af lejebiler. Måske vil du leje en bil et par dage, måske under hele rejsen – det er helt op til dig.

   

  Bilen nedenfor får en 9,5 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og en gratis forbindelsesbus til udlejningsfirmaet. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  425 kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til Billige sommerfly til Mallorca: tur/retur fra 342 kr.

  1. Palani says:

   Hej rejsespejder. La os antage man tog dette tilbud, hvordan finder man så et hotel ved stranden via booking.com f.eks, men hvad skal man søge på? Fra lufthavnen ?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Palani 🙂

    Jeg plejer som udgangspunkt at bruge skyscanner til at finde hoteller. Den sammenligner hotelpriser fra mange forskellige bookingsider. Nogle bookingsider har nemlig billigere priser på bestemte hoteller, så det kan godt betale sig at bruge en prissammenligningsside som skyscanner i stedet for at søge på en bestemt bookingside 🙂

    Herefter plejer jeg altid selv at søge efter hoteller på hele Mallorca (medmindre du selv har et bestemt favoritsted, hvor du gerne vil bo – så søger du bare på det). Du kan desuden lege lidt med forskellige filtreringer (du kan fx vælge at sortere efter pris og vælge et bestemt antal stjerner osv.).

    Som udgangspunkt vil de fleste hoteller på Mallorca nok være ret tæt på stranden, men ellers kan du på skyscanner trykke på kortet oppe i venstre hjørne – så kan du nemlig se hotellernes geografiske placering. 😉

    Du kan lige få et link her: https://rejsespejder.dk/recommends/offer_content-5/180717-3/

    Jeg håber, at det hjalp dig lidt på vej 😉

  2. Iliyana says:

   Vi kom til Mallorca d. 06.07. Vi havde leget en bil til knap 300 kr igennem search maskine a la Skyscanner. Det gik lige så fint. Da vi skulle have bilen (udlejnings firmaet var Goldcar) skulle vi betale alle mulige andre ting, som der stod i bekræftelsen at vi allerede har betalt, fordi Goldcar ikke acceptere mellemfirmaets betingelser.
   Anbefaling på baggrund af erfaring. Book direkte ved udlejnings firmaet, ja det er måske noget dyrere men det kan betale sig.

   • Gitte says:

    Jep – samme erfaring her. Billigt blev ret dyrt! En anden gang vil vi leje direkte og ikke gennem tredjepart.

  3. Charlotte says:

   Synes ikke jeg kan få priserne på fly til at passe? Fx København til Palma den 19.7.
   Er det fordi priserne allerede er steget?
   Hilsen
   Charlotte

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Charlotte 🙂

    Som jeg skriver i artiklen, ligger prislejet fra København i skolernes sommerferie på mellem ca. 800 og 1.040 kr. Billetter fra CPH den 19.07. til 26.07. koster i skrivende stund 1.130 kr., så de er altså steget en smule. Hvis du synes, at det er for dyrt, kan du prøve at vente lidt og i stedet forsøge at finde nogle billige afbudsbilletter 🙂

  4. Torben Klemensen says:

   Forkert link.

   Mvh
   Torben

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Torben,
    Har du mulighed for at specificere lidt nærmere, hvilket link du mener er forkert? Så skal jeg lige prøve at undersøge det 🙂

  5. Brian M says:

   Wow kan man virkelig leje en bil i en uge for 50-100kr …det virker helt usansynligt- og man kan ikke lade vær at tænke på om det er scam ??? Nogen der har erfaringer ??

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Brian,
    Det skulle man næsten tro til den pris – men det passer 🙂 Ved billejen til under 100 kr. er der ikke inkluderet fuld forsikring (kun selvrisiko). Men hvis du scroller lidt længere ned ad siden, så kan du se priser til omkring 180 kr. for en uge, hvor prisen er inklusiv forsikring osv. Du må endelig sige til, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂

  Se fly-tilbud her