• 27 jun 2018

  Billige fly til Mallorca i juli: tur/retur fra kun 215 kr.

  Mallorca er bare ikke til at komme udenom, når vi snakker om Europas bedste sommerferiedestinationer. Naturen på middelhavsøen er spektakulær, vejret er næsten altid upåklageligt godt og strandene med det azurblå havvand ligner noget fra et fotoredigeret rejsemagasin. I dag har jeg tilmed fundet superbillige flybilletter i juli! Så find badebukser, solbriller og det gode sommerhumør frem – Mallorca venter! Og de kolde sangrias drikker jo ikke sig selv!

  Sol, sommer og badeferie på Mallorca
  juli
  215 kr.
  Malmø, København, Billund, Aalborg
  Mallorca
  Billige fly til Mallorca
  inkl. 6 kg håndbagage
  Superbillige fly fra Malmø
  eksempel midt i sommerferien (17.07) til 799 SEK (575 kr.)!!
  Du kan også finde billige afgange fra Danmark

  Billige fly til Mallorca

  Fly til Mallorca i juli er normalt temmelig dyre, men i dag har jeg fundet tæskebillige lastminute-billetter fra Spies’ svenske pendant Ving. Her kan du nemlig finde adskillige flybilletter midt i skolernes sommerferie i juli helt ned til 299 SEK pr. person – hvilket svarer til 215 kr.! Det er superbilligt for fly til en sydeuropæisk strandferie i højsæsonen. Og det virkelig spændende er, at du kan finde billetter næsten hele juli (se datoer nedenfor)!

  Billetterne er godt nok med afgang fra Malmø, men du kommer nemt til Malmø med bus fra København for ca. 100 kr. hos Neptunbus.

  Ovenfor har jeg f.eks. fundet en superbillig afgang fra Malmø den 07.07. – 21.07. til kun 299 svenske kroner (215 danske kroner). Hos Ving har du 6 kg håndbagage inkluderet i prisen. Vil du gerne have 14 kg ekstra indtjekket bagage med, kan du tilkøbe det for 280 SEK (201 kr.).

  Hvis du hellere vil flyve fra Danmark, er det heldigvis også muligt at finde afgange fra både København, Billund og Aalborg. Fra Danmark kan du finde billetter ned til 499 kr. – du kan få det fulde overblik ved at klikke på knappen “Se alle flyafgange fra DK” ovenfor.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer (fra Malmø)

  • 30.06. – 21.07.
  • 03.07. – 07.07./10.07.
  • 06.07. – 20.07.
  • 07.07. – 21.07.
  • 10.07. – 17.07./24.07.
  • 14.07. – 21.07.
  • 17.07. – 24.07.
  • 20.07. – 27.07.
  • 28.07. – 04.08.
  • 31.07. – 14.08.

   

  Hoteller på Mallorca

  Flybilletterne er i hus – så mangler du bare et fedt sted at bo. Og det kan du uden tvivl finde på skyscanner.dk, hvor du kan finde en hoteloversigt over alle hoteller på Mallorca. Du skal også altid være velkommen til at afgrænse din søgning lidt og søge efter hoteller i f.eks. Alcudia, Palma, Cala d’Or, Magaluf eller den del af Mallorca, du holder mest af.

  Hoteller på Mallorca

  Lejebil

  Lejebiler på Mallorca er fantastisk billige lige for tiden. Så hvis du gerne vil ud og se noget mere af den smukke, bjergrige ø på egen hånd, ligger en lejebil lige til højrebenet. Hos skyscanner.dk kan du se deres store udvalg af lejebiler. Måske vil du leje en bil et par dage, måske under hele rejsen – det er helt op til dig.

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  lejebil i 2 uger
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og forbindelsesbus
  334 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Billige fly til Mallorca i juli: tur/retur fra kun 215 kr.

  1. brian c says:

   hej. jeg vil skal afsted med 2 voksene og 1 barn på 5 år. skal man så søge på 3 personer når man søger hoteller? eller går det som noget ekstra opredning eller andet?

   • Rejsespejder says:

    Hej Brian,
    som udgangspunkt ja – dog giver skyscanner ikke en mulighed for at søge på børn. Og der er alligevel tit nogle rabatter til dem :).
    Så du har 2 muligheder.
    1. Enten søge på 2 personer på Skyscanner og så ændre antal parsoner (2 voks. 1 barn) hos de forskellige bookingsider
    2. Brug Trivago.dk (link med hoteller på Mallorca her: https://rejsespejder.dk/recommends/link/180702-25/) – der kan du også tilføje børn til din søgning :).

  2. khawar says:

   send info

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej khawar 🙂

    Jeg er lidt i tvivl om, hvilken info du ønsker tilsendt? Al den info, du har brug for, skulle gerne stå i artiklen 😉

  Se fly-tilbud her