• 11 feb 2020

  Billige fly til Las Vegas: tur/retur fra kun 1.906 kr.

  Så er jeg netop faldet over et superlækkert flytilbud til De Forenede Stater! Lige nu kan du nemlig booke billetter fra under 2.000 kr. til Sin City – også kendt som Las Vegas. Især hvis heldet har en tendens til at tilsmile dig, er Las Vegas “the place to be” i kraft af sin status som verdens nok mest berømte casino-by. Så sæt dig endelig til rette ved pokerbordet, lad blackjack-dealeren give dig et kort mere, og giv rouletten et spin. Las Vegas byder dog også på meget mere end hasardspil. Byen er vært for et utal af storslåede shows, og så ligger Grand Canyon kun et par timers kørsel væk. Herudover er Las Vegas også et godt udgangspunkt til et roadtrip langs den amerikanske vestkyst!

   

  ** OPDATERING ** Jeg kan desværre ikke finde flere af de hel billige fly til 1.900 kr. – lige nu ligger den laveste pris på omkring 2.700 kr.

  Billige fly til Las Vegas
  marts - maj
  fra1.906 kr.
  Hamborg
  Las Vegas
  Fly til Las Vegas
  inkl. håndbagage
  fra1.906 kr.

  Billige fly til Las Vegas

  Hvis du tager til Las Vegas for at kaste penge efter diverse hasardspil, har du naturligvis brug for lidt startkapital. Derfor kan du lige så godt starte med at spare penge på flybilletterne. En krone sparet er jo en krone tjent – som man siger 😉

   

  Lige nu sælger British Airways rigtig billige tur/retur-billetter fra Hamborg til Las Vegas. På en række datoer i marts, april og maj kan du finde billetter fra mellem ca. 1.900 og 2.300 kr. (på nær påsken, hvor du skal forvente en pris på ca. 3.200 kr.). Fra juni koster billetterne fra ca. 2.900 kr. Jeg har selv haft held med tirsdag-til-tirsdag-rejser. F.eks. kan du fra tirsdag den 21. april til tirsdag den 28. april finde en tur/retur-billet til kun 1.906 kr.

   

  I eksemplet ovenfor er flytiderne rigtig fine – kun en enkelt mellemlanding hver vej i Heathrow. På andre afgange har du dog en forholdsvis lidt længere flytid den ene vej. Dels fordi der er to mellemlandinger.

   

  Fordi du flyver med British Airways, er både håndbagage og forplejning inkluderet i prisen. Hvis du vil have ekstra kilo med, vil jeg anbefale dig at tilkøbe indtjekket bagage på flyselskabets egen hjemmeside, efter du har købt billetterne. Det plejer at være billigst.

   

  Du kan selvfølgelig også flyve fra Danmark. Herfra koster billetterne typisk over 3.000 kr. Så turen syd for grænsen vil nok kunne betale sig for langt de fleste i dette tilfælde.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 10.03. – 17.03.
  • 17.03. – 24.03.
  • 07.04. – 14.04. – PÅSKE til ca. 3.200 kr.
  • 14.04. – 21.04.
  • 28.04. – 05.05.
  • 05.05. – 12.05.
  • 12.05. – 19.05.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Las Vegas

  Hotel skal der også til. Og udvalget i Las Vegas fejler i hvert fald ikke noget. Når du leder efter hotel i Las Vegas, skal du i øvrigt være opmærksom på, at mange af hotellerne opkræver en såkaldt “resort fee”. Dette gebyr er ikke nødvendigvis inkluderet på bookingsiden – så hold endelig øje med det.

  Hoteller i Las Vegas

   

  Lejebil

  Regner du med at bruge billetterne til Las Vegas som springbræt til et roadtrip langs vestkysten, får du også brug for en lejebil. Og dem plejer man at kunne leje til rigtig fornuftige priser. Husk dog, at de fleste biludlejningsfirmaer i USA (og udlandet generelt) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Lejebiler

   

   

  Pas og visum

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Billige fly til Las Vegas: tur/retur fra kun 1.906 kr.

  1. Michael says:

   hmmm ja det blilligeste jeg så kan finde er 3300 kr. det er det er da langt fra 1900 kr.
   hvorfor ikke bare skrive priserne som de er i stedet for alt det fup.

   • Rejsespejder says:

    Hej Michael,
    artiklen blev skrevet d. 11.02. Dvs. for 5 dage siden. Prisen er sidenhen steget – som jeg også skrev om i artiklen under ** OPDATERING **.
    Jeg har ingen indflydelse på priserne og nogle tilbud ændrer sig hurtigere end andre. Men det er bestemt ikke “fup” og du kan også se, at tilbuddet rent faktisk fandtes til 1.906 kr. i screenshottet.

  2. Jesper says:

   Fedt tilbud – og fantastiske tilbud, du generelt finder. Tusind tak for din store indsats. Men verdens største casiono-by er Las Vegas da ikke – siden 2007 har Macau haft de største spille-indtægter https://en.wikipedia.org/wiki/Gambling_in_Macau

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jesper 🙂

    Tak for din kommentar – og de rosende ord 😉

    Jeg kan godt se, at det er en upræcis formulering (størrelse kan jo gøres op på mange måder). Og du har ret i, at Macau har overhalet Las Vegas rent økonomisk. Dog er Las Vegas stadig storebror, hvad turisme angår 😉

  3. Sarah says:

   Når jeg trykker på linket er prisen 2000?

  Se fly-tilbud her