• 06 dec 2019

  Billige fly til Las Vegas: tur/retur fra kun 1.895 kr.

  Så er jeg netop faldet over et superlækkert flytilbud til De Forenede Stater! Lige nu kan du nemlig booke billetter fra under 2.000 kr. til Sin City – også kendt som Las Vegas. Især hvis heldet har en tendens til at tilsmile dig, er Las Vegas “the place to be” i kraft af sin status som verdens største casino-by. Så sæt dig endelig til rette ved pokerbordet, lad blackjack-dealeren give dig et kort mere, og giv rouletten et spin. Las Vegas byder dog også på meget mere end hasardspil. Byen er vært for et utal af storslåede shows, og så ligger Grand Canyon kun et par timers kørsel væk. Herudover er Las Vegas også et godt udgangspunkt til et roadtrip langs den amerikanske vestkyst!

  Billige fly til Las Vegas
  januar - marts
  fra1.895 kr.
  Hamborg
  Las Vegas
  Fly til Las Vegas
  inkl. håndbagage

  Billige fly til Las Vegas

  Hvis du tager til Las Vegas for at kaste penge efter diverse hasardspil, har du naturligvis brug for lidt startkapital. Derfor kan du lige så godt starte med at spare penge på flybilletterne. En krone sparet er jo en krone tjent – som man siger 😉

   

  Lige nu sælger British Airways og Finnair virkeligt billige tur/retur-billetter fra Hamborg til Las Vegas. På en række datoer i januar, februar og marts kan du finde billetter helt ned til mellem ca. 1.900 og 2.300 kr. Og herefter er det stadig muligt at finde fly til omkring 2.500 kr. Jeg har selv haft held med mange tirsdag-til-tirsdag-rejser (du kan dog også finde billige billetter på andre dage). F.eks. kan du fra tirsdag den 21. januar til tirsdag den 28. januar finde en tur/retur-billetter til kun 1.895 kr.

   

  Fordi du flyver med British Airways, er både håndbagage og forplejning inkluderet i prisen. Flybilletterne indeholder desuden en enkelt mellemlanding i Heathrow hver vej. I eksemplet ovenfor er der tale om ganske korte mellemlandinger på ca. 2 timer. På andre afgange kan den ene mellemlanding vare op til ca. 5 timer. Heathrow er dog langt fra den kedeligste lufthavn, du kan mellemlande ved.

   

  Du kan selvfølgelig også flyve fra Danmark, men så koster billetter typisk på over 3.000 kr. Så turen syd for grænsen vil nok kunne betale sig for langt de fleste i dette tilfælde.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 14.01. – 21.01.
  • 21.01. – 28.01.
  • 28.01. – 04.02.
  • 04.02. – 11.02.
  • 11.02. – 18.02.
  • 18.02. – 25.02.
  • 25.02. – 03.03.
  • 03.03. – 10.03.
  • 10.03. – 17.03.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Las Vegas

  Hotel skal der også til. Og udvalget i Las Vegas fejler i hvert fald ikke noget. Når du leder efter hotel i Las Vegas, skal du i øvrigt være opmærksom på, at mange af hotellerne opkræver en såkaldt “resort fee”. Dette gebyr er ikke nødvendigvis inkluderet på bookingsiden – så hold endelig øje med det.

  Hoteller i Las Vegas

   

  Lejebil

  Regner du med at bruge billetterne til Las Vegas som springbræt til et roadtrip langs vestkysten, får du også brug for en lejebil. Og dem plejer man at kunne leje til rigtig fornuftige priser. Husk dog, at de fleste biludlejningsfirmaer i USA (og udlandet generelt) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Lejebiler

   

   

  Pas og visum

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Billige fly til Las Vegas: tur/retur fra kun 1.895 kr.

  1. Jesper says:

   Fedt tilbud – og fantastiske tilbud, du generelt finder. Tusind tak for din store indsats. Men verdens største casiono-by er Las Vegas da ikke – siden 2007 har Macau haft de største spille-indtægter https://en.wikipedia.org/wiki/Gambling_in_Macau

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jesper 🙂

    Tak for din kommentar – og de rosende ord 😉

    Jeg kan godt se, at det er en upræcis formulering (størrelse kan jo gøres op på mange måder). Og du har ret i, at Macau har overhalet Las Vegas rent økonomisk. Dog er Las Vegas stadig storebror, hvad turisme angår 😉

  2. Sarah says:

   Når jeg trykker på linket er prisen 2000?

  Se fly-tilbud her