• 17 apr 2018

  Billige fly til Las Vegas: tur/retur til kun 1.695 kr.

  Så er jeg faldet over et helt vildt tilbud! Lige nu kan du få billetter til under 2.000 kr. Så hvis du har lyst til Blackjack, Poker eller Roulette i verdens største casino-by, så har du chancen nu! Men Vegas byder selvfølgelig på meget mere end kun lykkespil. Byen er vært på et utal af forskellige shows og så ligger Gran Canyon kun et par timers kørsel herfra. Las Vegas er også et super udgangspunkt til en roadtrip ved USA’s vestkyst!

  ** OPDATERING ** De billige fly til 1.695 kr. findes ikke længere. Men der findes stadig en del til omkring 2.200 kr.

  Billige fly til Las Vegas
  maj - juni
  1.695 kr.
  København
  Las Vegas
  Fly til Las Vegas

  På prissammenligningssiden Travelmarket.dk kan du lige nu finde utrolig billige billetter til Las Vegas. Du flyver med KLM eller Delta og har en mellemlanding i enten Amsterdam eller New York. Jeg har f.eks. fundet billetter fra d. 29. maj til d. 7. juni til kun 1.695 kr. Du kan finde en del datoer i maj og juni. Med sådan en pris er det selvfølgelig ikke udelukket, at det handler om en error-fare (læs mere hvad det betyder nedenfor). Så vent med at bestille hotel, lejebil, osv. indtil du har fået din e-billet. Jeg kunne desværre kun finde billetter med afrejse fra København (selvom KLM også flyver fra Billund og Aalborg). Men prøv evt. at lege med datoerne fordi i princippet burde man kunne finde dem.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 29.05. – 07.06.
  • 04.06. – 13.06.
  • 10.06. – 14.06.
  • 11.06. – 19.06.
  • 19.06. – 27.06.
  • Og mange flere

   

  Hvad er en ”error-fare”?

  Error-fares er flybilletter, hvor flyselskabet har lavet en fejl i deres billetsystem. Det betyder, at du nogle gange kan få nogle helt vanvittige deals. Error-fares varer kun meget kort tid, indtil flyselskabet har opdaget fejlen. Så du skal være meget hurtigt, hvis du er interesseret og aldrig ringe til flyselskabet for at høre, om det kan passe. For så snart de ved det, så retter de fejlen!

   

  Hotel i Las Vegas

  Hoteller i Las Vegas

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Billige fly til Las Vegas: tur/retur til kun 1.695 kr.

  1. Sarah says:

   Når jeg trykker på linket er prisen 2000?

  Se fly-tilbud her