• 26 nov 2019

  Billige fly til Kenya: tur/retur til Nairobi fra kun 2.672 kr. i højsæsonen

  Smukke Afrika! Uanset om du vil dase ved nogle af verdens smukkeste strande, blive fortryllet af vidunderlig natur og en gæstfri befolkning, eller om du vil tage på safari for at se ‘The Big Five’, så kan du opleve det hele i Kenya. Fly til Kenya plejer at være ret dyre, men i dag er jeg faldet over et supergodt tilbud. Der er nemlig tur/retur-billetter til under 3.000 kr.! Så skal drømmen om en ægte afrikansk safari udleves, kan du altså  booke flybilletterne meget billigt lige nu!

  Billige fly til Kenya
  januar - marts
  2.672 kr.
  København, Billund og Aalborg
  Nairobi
  Billige fly til Kenya
  Fra Billund
  Fra København
  Fra Aalborg

  Billige fly til Kenya

  Jeg har i dag fundet rigtig billige fly fra Danmark til Nairobi – hovedstaden i Kenya. Så hvis du drømmer om vild natur, smukke strande og ikke mindst safari, så bliver det her altså ikke meget bedre end Kenya.

   

  Du kan lige nu flyve til Nairobi og hjem igen for under 3.000 kr. Og det er både fra København og Billund – og lidt dyrere fra Aalborg (mellem ca. 3.200 og 3.500 kr.).

   

  Det er Kenya Airways, Turkish Airlines, KLM og/eller Air France, der sælger de billigste billetter i højsæsonen fra januar til marts. Jeg har f.eks. fundet billetter fra Billund fra mandag den 9. marts til onsdag den 18. november til kun 2.672 kr. inkl. bagage. Billetterne indeholder som regel kun en enkelt mellemlanding i Amsterdam hver vej (nogle gange også en enkelt i Tanzania), så du får ganske gode flytider.

   

  Vær opmærksom på, at indchecket bagage er inkluderet hos Kenya Airways og Turkish Airlines, mens du hos KLM/Air France som udgangspunkt må medbringe 12 kg håndbagage.

   

  Herunder får du andre eksempler på billige rejsedatoer.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 16.01. – 27.01.
  • 19.01. – 27.01.
  • 23.01. – 31.01.
  • 27.01. – 05.02.
  • 28.01. – 06.02.
  • 29.01. – 06.02.
  • 30.01. – 09.02.
  • 04.02. – 13.02.
  • 18.02. – 28.02.
  • 19.02. – 26.02.
  • 20.02. – 28.02./29.02.
  • 25.02. – 05.03.
  • 05.03. – 17.03.
  • 09.03. – 17.03./18.03.
  • Og mange flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Rejseinspiration

  Som tidligere skrevet byder Kenya på utrolig meget. Her kan du få lidt rejseinspiration.

   

  Safari

  Nairobi er det perfekte udgangspunkt for en safari. Hvis du vil booke en samlet safariferie fra Danmark, kan det hurtigt komme til at koste over 30.000 kr. Men jeg har et rigtig godt rejsetip til dig. Safaribookings.com sammenligner over 1.800 forskellige safariudbydere i Afrika, som du så kan sortere efter pris, antal dage osv.

   

  Elefanter, løver og savannens andre vilde dyr kan du opleve på en safari

   

  Kilimanjaro

  Turen op ad Mount Kilimanjaro er en drøm, mange rejseelskere har. Afrikas største bjerg ligger ca. 200 km fra Nairobi, og der kører busser dertil. Jeg anbefaler, at du kigger forbi hjemmesiden climbingkilimanjaro.com, som har masser af god info om de forskellige ruter, hvordan man kommer dertil fra Nairobi og meget mere.

   

  Kilimanjaro ligger i Tanzania – men meget tæt på den kenyanske grænse

   

  Strand

  Hvis du vil opleve Kenyas smukke strande, skal du til enten Mombassa eller Malindi. Der er muligt at flyve eller at tage toget til begge steder. Flyturen tager mindre end en time, og du kan som regel få tur/retur-billetter til omkring 600 kr. Billigere kan det lade sige gøre med toget. Kenyas første lyntogsrute blev opført mellem netop Nairobi og Mombassa, og den tur tager kun 4,5 timer (før lyntoget tog det over 12 timer). Billetter koster ca. 900 shillings (ca. 60 kr.).

   

  Kysten ved Mombasa er spækket med paradisstrande – her ser du Tiwi Beach

   

  Oplevelser i Kenya

  Hvis du mangler mere inspiration til oplevelser og ture i Kenya, så kan du se mere nedenfor.

  Hoteller i Kenya

  Ferie i Kenya kan gå i rigtig mange spændende retninger – alt efter hvad du helst vil. Nedenfor kan du søge efter hoteller i Nairobi, hvor du måske gerne vil tilbringe den første nat.

  Hotel i Nairobi

  Visum til Kenya

  Der er visumpligt i Kenya, og dit pas skal være gyldigt i 6 måneder fra indrejsedatoen. Det har siden september 2015 været muligt at ansøge om et e-visum på www.ecitizen.go.ke. Prisen for et e-visum ligger på USD 51 – altså ca. 327 kr.

   

   

  Vaccination

  Når turen går til Afrika, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Kig forbi sikkervaccination.dk, hvis du vil have det fulde overblik over de nødvendige vacciner til en rejse til Kenya.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Billige fly til Kenya: tur/retur til Nairobi fra kun 2.672 kr. i højsæsonen

  1. Erland Andreasen says:

   Hvor lang tid gælder billetten ?
   Da jeg gerne vil holde en måneds ferie.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Erland 🙂

    I dette eksempel rejser man fra den 23.09. – 02.10. Men du kan også sagtens finde billetter til længere rejser 🙂

  2. Nanna says:

   Hej, har du nogle erfaring med hvilke sider travelmarket kan sende dig videre til som man kan stole på, tripmonster, ticket.dk mv har fået ret dårlige anmeldelser på trustpilot, har du nogle ideer om det, da det jo er en slags mellemled hjemmesider? Tak for gode tips, mvh

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Nanna 🙂

    Det er faktisk et meget almindeligt fænomen inden for rejsebranchen, at både flyselskaber, rejsebureauer og bookingsider får dårlige/middelmådige anmeldelser på sider som trustpilot. Selv mange af de allerstørste og mest troværdige selskaber får decideret dårlige anmeldelser (fx SAS, Expedia, TUI og mange flere). Derfor skal man altid tage anmeldelserne med et gran salt. I øvrigt er sider som travelmarket, momondo osv. jo heller ikke interesseret i at sende deres kunder videre til snydesider. Så du kan sagtens stole på ticket.dk (som i øvrigt er Nordens største), tripmonster osv. 🙂

  3. Kerli says:

   Til Kenya med Turkish airlines er det enten 30kg Eller 2 gangs 23 kg baggage med I billeten 🙂

  Se fly-tilbud her