Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

2.848 kr.
Billige fly til Kenya
Fly

Billige fly til Kenya

Flybilletter til Nairobi tur/retur

Fly |

Billige fly til Kenya

Smukke Afrika! Uanset om du vil dase ved nogle af verdens smukkeste strande, fortrylles af vidunderlig natur og en gæstfri befolkning eller på safari for at se The Big Five, så kan du opleve det hele i Kenya. Fly til Kenya plejer at være ret dyre, men i dag er jeg faldet over et supergodt tilbud. Der er nemlig returbilletter fra under 3.000 kr.! Så skal drømmen om en ægte afrikansk safari udleves, kan du altså booke flybilletterne meget billigt lige nu! ✈️🌍 

Billige fly til Kenya

maj til november

fra

2.848 kr.

✈️ Fra København og Billund

🐘 Topdestination for safarier

🏖️ Tropiske strande ved Det Indiske Ocean

Billige fly til Kenya

inkl. håndbagage

2.848 kr.

Fly til Kenya

Jeg har i dag fundet rigtig billige fly fra Danmark til Nairobi – Kenyas hovedstad. Herudover har jeg også fundet enkelte billige afgange til kystbyen Mombasa.

Fra København finder du klart de fleste billige afgang.

Fra den danske hovedstad kan du finde returbilletter til Nairobi til priser, der ligger et sted mellem ca. 2.800 og 3.500 kr. hos Brussels Airlines og Lufthansa.

Disse priser kan du finde på flere datoer fra maj til november – med undtagelse af sommerferien. Især i september, oktober og november er der flere billige billetter.

I tilbudsboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet returbilletter fra lørdag den 7. september til lørdag den 21. september til kun 2.848 kr.

Du har kun en enkelt mellemlanding i Bruxelles på ca. 2 – 3 timer hver vej, så flytiderne er rigtig gode. Håndbagage er desuden inkluderet i prisen.

Fra Billund er det billigst at flyve til Mombasa, men det er også muligt at flyve til Nairobi, dog til noget dyrere priser. Fra Billund flyver du med Lufthansa. Her kan du også finde enkelte billige afgange – men slet ikke lige så mange som fra København.


Eksempler på billige fly til Kenya

Fra København til Nairobi

 • 22.05. – 05.06.
 • 30.08. – 13.09.
 • 30.08. – 14.09.
 • 04.09. – 18.09.
 • 07.09. – 21.09.
 • 12.09. – 29.09.
 • 13.09. – 29.09.
 • 01.11. – 17.11.
 • Og flere


Fra Billund til Mombasa

 • 08.11. – 24.11.
 • 09.11. – 24.11.
 • 11.11. – 24.11.
 • Og flereHoteller i Kenya

Ferie i Kenya kan gå i rigtig mange spændende retninger – alt efter hvad du helst vil. Nedenfor kan du få et overblik over hoteller i Nairobi til din først nat – derefter kan du ellers tilpasse søgningen til, hvor i Kenya du ønsker at rejse hen.

Hoteller i Nairobi


Fly til Kenya – rejseinspiration

Som tidligere skrevet byder Kenya på utrolig meget. Her kan du få lidt rejseinspiration.Safari

Nairobi er det perfekte udgangspunkt for en safari. Hvis du vil booke en samlet safariferie fra Danmark, kan det hurtigt komme til at koste over 30.000 kr. Men jeg har et rigtig godt rejsetip til dig. Safaribookings.com sammenligner over 8.900 forskellige safariudbydere i Afrika, som du så kan sortere efter pris, antal dage osv.

Billige fly til Kenya, Nairobi - safari

Billige fly til Kenya, Nairobi - safariKilimanjaro

Turen op ad Mount Kilimanjaro er en drøm, mange rejseelskere har. Afrikas største bjerg ligger ca. 200 km fra Nairobi, og der kører busser dertil. Jeg anbefaler, at du kigger forbi hjemmesiden climbingkilimanjaro.com, som har masser af god info om de forskellige ruter, hvordan man kommer dertil fra Nairobi og meget mere.Kilimanjaro ligger i Tanzania – men meget tæt på den kenyanske grænse

Billige fly til Kenya, Nairobi - Kilimanjaro


Strande

Hvis du vil opleve Kenyas smukke strande, skal du til enten Mombasa eller Malindi. Fra Nairobi kan du både flyve eller tage toget til begge steder.

Flyturen mellem Nairobi og Mombasa tager mindre end en time, og du kan som regel finde returbilletter til omkring 800-1.100 kr.

Toget er naturligvis billigere. Kenya har en lyntogsrute mellem netop Nairobi og Mombasa, og den tur tager kun 4,5 timer (før lyntoget tog det over 12 timer). Billetter koster ca. 900 shillings (ca. 60 kr.).


Kysten ved Mombasa er spækket med paradisstrande – her ser du Tiwi Beach

Billige fly til Kenya


Vil du gerne have konkret inspiration til en rundrejse, kan du se nærmere på denne rejse til Kenya.

Og hvis du i stedet foretrækker en samlet rejseløsning, kan du kigge nærmere på denne pakkerejse til Kenya.

Oplevelser i Kenya

Hvis du mangler mere inspiration til oplevelser og ture i Kenya, så kan du se mere nedenfor.


Pas og visum til Kenya

Det er visumfrit i Kenya. Det er dog påkrævet at søge og få godkendt eTA før din afrejse til Kenya.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til KenyaBillige fly til Kenya

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar