Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.498 kr.
Indonesien-banner-1080x1080
Fly

Billige fly til Indonesien

Flybilletter til hovedstaden Jakarta tur/retur inkl. bagage

Fly |

Billige fly til Indonesien

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at det sjældent er særligt budgetvenligt at booke fly til til Indonesien, men fortvivl ej! Rejsespejder er på vej! 💪

Indonesien emmer simpelthen af bucketlist-værdige destinationer og oplevelser, og du får her muligheden for at opleve det til en håndøre! Jeg har nemlig fisket virkeligt billige fly til Indonesien ud af rejse-hatten til dig 🎣
Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til at udforske de mere end 17.000 øer, der tilsammen udgør Indonesien. Og om du helst vil dase på en paradisstrand på Flores, lære at surfe på Bali, bestige aktive vulkaner på Østjava eller jungle-trekke med orangutanger på Sumatra, er faktisk fuldstændig op til dig ☀️🏝️

Fly til Indonesien

November – marts

fra

3.498 kr.

✈️ Fra København

🚪 Åbner døren til resten af Indonesien

🎒 Gode backpacker-muligheder

Fly til Indonesien

3.498 kr.

Fly til Indonesien

Som nævnt er det ikke altid heeelt billigt at rejse til Indonesien, men nu har jeg altså fundet en god håndfuld fly til Indonesien til priser fra under 4.000 kr. tur/retur.

Du kan finde de billige fly til Indonesien fra København til Jakarta med flere forskellige selskaber som f.eks. Qatar Airways, Turkish Airlines, Etihad og Air China.

Normalt koster de billigste flybilletter mellem ca. 5.000 og 6.000 kr. tur/retur. Men lige for tiden kan det altså lade sig gøre at komme afsted en del billigere.

Du finder de allerbilligste fly til Indonesien hos Air China i november, hvor du kan finde enkelte afgange helt ned til ca. 3.500 kr. tur/retur. Og det er altså næsten uhørt billigt! Men for det ikke skal være løgn, er der faktisk en hel del fly til Indonesien fra under 4.000 kr. godt ind i marts.

I den flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – linket til flybilletter fra København til Jakarta fra torsdag den 14. november til onsdag den 27. november. På disse datoer koster flybilletter kun 3.498 kr. Du har en enkelt mellemlanding i Beijing hver vej.

OBS: Sembo (som i dette tilfælde er den billigste bookingside inde på Momondo) oplyser, at billetterne ikke er med indtjekket bagage. Men det må være en fejl. For Air China sælger slet ikke billetter på denne rute uden 23 kg indtjekket bagage, og alle de andre bookingsider oplyser, at 23 kg bagage er inkluderet. Hvis du alligevel ikke er helt tryg ved Sembo, kan du altid vælge en af de andre bookingsider på Momondo.

Screenshottet her er fra Air Chinas egen hjemmeside, hvor du kan se, at alle deres billetter er inklusive bagage

Billige fly til Indonesien

Fly til Indonesien – eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

 • 07.11. – 20.11.
 • 14.11. – 27.11.
 • 21.11. – 04.12.
 • 28.11. – 11.12.
 • 05.12. – 18.12.
 • 09.01. – 22.01.
 • 16.01. – 29.01.
 • 13.02. – 26.02.
 • 20.02. – 05.03.
 • 27.02. – 12.03.
 • 06.03. – 19.03.
 • 13.03. – 26.03.
 • Og flere

Fly til Indonesien – hoteller i Jakarta

Selv hvis Jakarta ikke er din endelige destination, kan det alligevel være meget rart med et hotel til den første nat.

Heldigvis bliver det – i vidunderlig sydøstasiatisk stil – ikke særligt dyrt. Så når du først har booket dine fly til Indonesien, kan du slippe billigt på hotelfronten.

Hoteller i Jakarta

Fly til Indonesien – rejseinspiration

Når du først har fået fingrene i fly til Indonesien – eller andre steder i Sydøstasien for den sags skyld – kan du rejse billigt videre i regionen.

Og fra Jakarta er mulighederne MANGE, for nu at sige det mildt. Men hvis vi alligevel skal prøve at afgrænse os lidt, præsenterer jeg herunder nogle af mine egne favoritter i Indonesien 🥰

Raja Ampat

Kært barn har mange navne, og skal vi til at gøre stilling, så er Raja Ampat-øerne et VIRKELIG kært barn ❤️

Helt til at starte med er øgruppen kendt blandt lokale som “De fire konger” 🤴, fordi øgruppen består af fire hovedøer: Misool, Salawati, Batanta og Waigeo. Det virkelig imponerende er dog, at der omkring de fire hovedøer findes mere end 1.500 småøer, der tilsammen udgør Raja Ampat.

Blandt rejsende er øgruppen mere kendt som “Dykkernes Paradis” 🐠🐟, og der kan næsten ikke være tvivl om hvorfor.

Raja Ampat er en destination perfekt for dig, der ønsker at fordybe dig i vidunderlige naturoplevelser, særligt i vand-kategorien. Så frem med snorklen, paddleboardet eller ilt-tanken! 🤿

Fly til Indonesien - Raja Ampat

Fly til Indonesien - Raja Ampat

Fly til Indonesien - Raja Ampat

East Nusa Tenggara

Bevæger du næsen sydpå, lander du på et tidspunkt på East Nusa Tenggara, der trods sit navn er den sydligste provins i Indonesien.

Meget typisk for Indonesien består East Nusa Tenggara af mere end 500 øer, hvoraf de største (og mest besøgte) er Flores, Sumba og den vestlige del af øen Timor.

Her får du altså også smæk for skillingen, når det kommer til bucketlist-værdige oplevelser (og udsigter selvfølgelig). Bl.a. kan du tage på en tur til Komodo Natioal Park, hvor du kan get up close and personal med verdens største nulevende øgleart 🦎, eller måske du er mere til en gåtur på en lyserød sandstrand?

Alternativt kan du vende næsen mod Flores og nogle af de absolut smukkeste strande i verden 😍 Flores er kendt for mange ting, men særligt de intense vulkanske landskaber, krater-søer og andre naturlige dykker-oplevelser.

Fly til Indonesien - East Nusa Tenggara

Fly til Indonesien - East Nusa Tenggara

Fly til Indonesien - East Nusa Tenggara

Lombok – Giliøerne

Giliøerne er det perfekte eksempel på eskapisme i sin mest rå form 😍

Ikke langt fra Balis kyst finder du de tre små øer, den ene mindre end den anden, Gili Trawangan, Gili Meno og Gili Air. Disse tre små perler ligger som på en snor og har hver deres unikke identitet.

Gili Trawangan – storebror – er uden tvivl kosmopolitten i samlingen. Her vil du opleve pulserende natteliv og et bredere udvalg af hoteller, restauranter og barer.

Gili Meno – kæresteøen – er den komplette kontrast til Trawangan. Her er stort set intet natteliv, men til gengæld billedskønne strande, der egner sig perfekt til lange romantiske gåture, og små boutique-hoteller og resorter specialdesignet til rejsende, der søger ro og idyl.

Gili Air – midterbarnet og rosinen i pølseenden – er den perfekte kombination af dens to søskende. Autentisk indonesisk atmosfære og et afslappet natteliv gør den til et oplagt valg for dig, der måske ikke helt kan beslutte, hvad du er til.

Fly til Indonesien - Gili

Fly til Indonesien - Gili

Fly til Indonesien - Gili

Sulawesi

Hvis du ikke gider småøer og i stedet foretrækker de store øer, så er Sulawesi svaret.

Med sin imponerende status som verdens 11. største ø skorter det bestemt ikke med oplevelser i verdensklasse på Sulawesi. Særligt Bunaken og Wakatobi National Parks er to destinationer, der fortjener at komme på en hver rejseplan.

På Sulawesi befinder vi os endnu engang i et ægte dykkerparadis, og der er ingen grænser for, hvad du kan både se og opleve, skulle du fristes til at stikke hovedet under havoverfladen.

Der er selvfølgelig også fuldstændigt enestående oplevelser til lands, hvis du ikke er ligeså stor en vandhund som mig 😜

Fly til Indonesien - Sulawesi

Fly til Indonesien - Sulawesi

Fly til Indonesien - Sulawesi

Belitung

Til at runde af med synes jeg vi skal lidt ned i gear. Og hvor bedre at gøre det end Belitungøen? Denne ø er kendt for sine helt unikke granitstensformationer, krystalklart vand og smukke hvide sandstrande, og derfor er der ingen tvivl om, at Belitung er et perfekt sted at ligge vejen forbi, hvis du lige skal have pusten igen.

På Belitung er vi helt nede i et tempo, hvor alle kan følge med, og der er rig mulighed for små bådekskursioner til de nærliggende, mindre øer. Men så sandelig også for at slentre langs bløde sandstrande eller pøle rundt og snorkle langs kysten 🥰

Fly til Indonesien - Belitung

Fly til Indonesien - Belitung

Fly til Indonesien - Belitung

Så er der vist snart ikke flere undskyldninger for ikke at booke de fly til Indonesien!

Er du mere til at skippe alle de andre øer og rykke direkte til Indonesiens ukronede (eller måske faktisk kronede? 🧐👑) konge? Så har jeg også et bud på en billig rejse til Bali.

Desuden er der rigtig mange måder at besøge Sydøstasien på, så hvis du er mere tændt på lidt andre lande, har jeg også denne kombirejse til Sydøstasien, som du skal være velkommen til at lure lidt på.

Mangler du mere inspiration til hvad du ellers kan finde på af spændende aktiviteter i Indonesien? Så kan du altid hoppe ind forbi GetYourGuide 😉


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til IndonesienBillige fly til Indonesien

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud