24 sep 2018

Billige fly til fantastiske Berlin: t/r til kun 30 kr.!

Hvis du elsker Berlin lige så meget som jeg gør, så er det altså nu du skal slå til! I dag har jeg nemlig fundet vanvittige billige billetter til herlige Berlin til kun 30 kr. for tur/retur – det er altså kun en lille smule mere end hvad man giver for en enkelt busbillet eller mindre end hvad en kop kaffe fra den nærmeste kaffebar koster! Berlin er en fantastisk storby, der bare skal opleves – her er der hyggelige områder med lækre cafeer og restauranter, streetart og fed stemning, sightseeing og museer, billig shopping og et spændende mix af kulturer. Berlin har bare noget for alle!

Oplev betagende Berlin
oktober - december
30 kr.
Billund (og København)
Berlin
Billige fly til Berlin
30 kr.

Billige fly til Berlin

Det er jo fuldstændig skørt, men i dag har jeg fundet flybilletter til Berlin til kun 30 kr.! Afgangen jeg har fundet er fra Billund d. 14.11. – 16.11., men der findes mange andre datoer i november til kun 30 kr. Vil du rejse i oktober og december, kan du finde billetter fra kun 88 kr.!

Billetter fra København til Berlin plejer at koste fra 250 kr., men de priser jeg kan finde lige nu koster fra 450 kr., så det kan godt være at turen til Jylland kan betale sig her.

 

Nye bagageregler hos Ryanair betyder, at du som udgangspunkt kun må medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45-75 kr. ekstra pr. vej. Hvis du flyver fra København, flyver du med easyJet, hvor der er håndbagage inkluderet i prisen.

 

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 01.10. – 03.10.
 • 21.10. – 24.10.
 • 05.11. – 07.11.
 • 11.11. – 14.11.
 • 12.11. – 14.11.
 • 18.11. – 21.11.
 • 19.11. – 21.11.
 • 21.11. – 23.11.
 • 26.11. – 28.11.
 • 28.11. – 30.11.
 • 03.12. – 05.12.
 • 12.12. – 14.12.
 • 21.12. – 23.12.
 • Og mange flere

 

Hoteller i Berlin

Der findes så mange dejlige hoteller i Berlin – du kan vælge alt fra billige, centrale hostels til store 5* hoteller med pool og spa. Og med billetter til 30 kr., så kunne det da godt være, at du skulle forkæle dig med et lidt lækkert og udover det sædvanlige hotel. Det er helt op til dig!

Hotel i Berlin

Transport til/fra lufthavnen

Det er nemt og hurtigt at komme fra lufthavnen til Berlin. Du kan f.eks. taget toget (S9), der kører hvert 10. minut. Du kan se en lille guide omkring det her.

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 kommentarer til Billige fly til fantastiske Berlin: t/r til kun 30 kr.!

 1. Anne Pedersen says:

  Er det nemt at komme fra lufthavnen til centrum ?

  • Anna says:

   Der går et tog ind til byen fra lufthavnen. Indtil for nogle år siden tog billetautomaterne ikke udenlandske kort, men det gør de i dag. Hav euro med for en sikkerheds skyld. Du skal bruge billet til zone ABC 🙂

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej med jer,
    Tusind tak for svaret Anna, du har helt ret! Toget hedder S9 og her er der en lille video af, hvordan det hele foregår 🙂

    • Søren says:

     Hvordan kan der kommenteres på et indlæg den 14. september, når det først er publiceret den 24. september?

     • Rejsespejder says:

      For at undgå at skrive for mange artikler med sammen eller næsten samme indhold opdaterer jeg artikler. Så denne artikel blev for første gang offentliggjort d. 14. september. Og så i dag opdateret da prisen er faldet endnu mere. Håber det giver mening :).

 2. Simon says:

  Hej rejsespejder
  Min kæreste og jeg skal til Berlin fra den 18-21 oktober. Men når jeg forsøger at taste dette ind, kommer den billigste pris op i 1400 pr næse. Hvordan kan det være så dyrt, i forhold til dine priser? Vi vil gerne rejse fra Billund.
  Mvh
  Simon

  • Mathias says:

   Hej Simon,

   Det kommer an på, hvem og hvornår du generelt er villig til at rejse. Jeg tjekkede de datoer, du valgte, og jeg kan se, at dette er datoer, hvor Ryanair ikke flyver deres faste rute BIL-BER, så du formentligt skal mellemlande med et andet selskab. Er du villig til at skyde det til d. 19-22 oktober, kan i komme afsted for 298,- Pr. person.

   Det handler generelt om at ramme de dage, hvor man kan time det med diverse selskabers ruter. Der kan være store besparelser at hente, hvis man er lidt fleksibel.

   Mvh. Mathias

 3. Maia says:

  Jeg kan ikke se nogen billige fly fra Kbh?

  • Rejsespejder_AP says:

   Hej Maia,
   Fra København finder du priser fra 244 – 400 kr. – du skal bare lige huske at ændre lufthavnen fra Billund til København i søgningen 🙂 Sig endelig til, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂

 4. Maia says:

  Nu skriver jeg igen. Sidt skrev jeg til jer da i vist det der 88 kr fly billetter. Jeg kan heller ikke denne gang finde dem fra Kbh. Vil i hjælpe mig? Mvh maia

 5. Tina says:

  Hej
  Jeg har bestilt flybilletter til mine to drenge og jeg fra d. 21. til d. 23. december.
  Jeg er sådan i tvivl om, hvilket hotel jeg skal vælge, da vi jo skal ret tidligt op, når vi skal hjem.
  Jeg har kigget på 2 hoteller, der begge er Hampton by Hilton, men ved ikke, hvilket et er bedst i forhold til offentlig transport mv.
  Mvh Tina

  • Rejsespejder_AP says:

   Hej Tina,
   Hvor dejligt at høre – jeg håber I får alletiders tur!
   Jeg har kigget lidt på begge hoteller og begge får super gode anmeldelser og det ser ud til at det er nemt at komme til både City West og City Centre Alexanderplatz.
   Personligt kan jeg selv rigtig godt lide det område, hvor Hampton by Hilton City West ligger – det ligger også tæt ved zoologisk have, hvor der er super gode transport-muligheder fra 🙂
   Men det er selvfølgelig op til dig, hvad du vælger 🙂

 6. Jasmin says:

  Hej Rejsespejder.
  Først og fremmest tak for du har lavet denne side! Den er så brugbar!
  Kan du mon hjælpe med at finde billig hotel i Berlin fra d. 2-4 november?

  • Rejsespejder_AP says:

   Hej Jasmin,
   Tusind tak for det – det er jeg virkelig glad for at høre!
   Du kan se en søgning over hoteller her. Personligt kan jeg godt lige at bo i området ved Berlin Zoo – men jeg synes generelt at offentlig trafik i Berlin fungerer super godt, så så længe hotellet ikke ligger for langt ude, er det ret nemt at komme rundt i hele byen 🙂

Se fly-tilbud her