• 16 jan 2020

  VILDT TILBUD! Fly til Berlin tur/retur fra kun 78 kr.!

  Så er der igen et tilbud af kategorien “helt vanvittigt”! Lige nu kan du nemlig finde fly til Berlin fra 78 kr.! Det er altså kun en lille smule mere, end hvad du punger ud for en kop kaffe på den nærmeste kaffebar – så her er prisen i hvert fald ikke en undskyldning. Selve Berlin behøver jeg vel næppe at sige så meget om. Den tyske hovedstad bare skal opleves – den er spækket med hyggelige områder med lækre cafeer og restauranter, farverig street art, en perlerække af enestående attraktioner, billig shopping og et spændende mix af kulturer!

  Billige fly til Berlin
  januar - februar
  fra78 kr.
  Billund
  Berlin
  Billige fly til Berlin
  fra78 kr.

  Billige fly til Berlin

  Et eller andet sted er det jo fuldstændig skørt, men lige nu kan du altså flyve til Berlin for kun 78 kr.! Jeg har f.eks. fundet en afgang fra Billund fra fredag den 14. februar til mandag den 17. februar – helt perfekt til en forlænget weekend i den fantastiske storby. Derudover findes der en del andre datoer til denne pris i både januar og februar (se nedenfor). Og hvis du kan skrabe ca. 95 kr. sammen, så findes der endnu flere.

   

  Hos Ryanair må du altid gratis medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du læse hvordan i min miniguide og Ryanairs bagageregler.

   

  Du kan selvfølgelig også flyve fra København til Berlin (typisk er easyJet og Norwegian billigst), men her finder du altså ikke flybilletter til samme vanvittige pris som fra Billund. Som regel kan du dog finde billetter helt ned til 250 – 400 kr.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 14.02. –14.02. – nedenfor er nogle andre billige afgange til mellem 78 – 95 kr.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 20.01. – 24.01.
  • 27.01. – 31.01.
  • 07.02. – 10.02. – WE
  • 14.02. – 17.02. – WE
  • 17.02. – 21.02.
  • 21.02. – 24.02. – WE
  • 24.02. – 28.02.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller i Berlin

  Der findes rigtig mange dejlige hoteller i Berlin – du kan vælge alt fra billige, centrale hostels til store 5* hoteller med pool og spa. Og med billetter til 78 kr., så kunne det da godt være, at du skulle forkæle dig selv med et lidt lækkert hotel. Men det er helt op til dig!

  Hoteller i Berlin

  Transport til/fra lufthavnen

  Det er nemt og hurtigt at komme fra lufthavnen til Berlin. Du kan f.eks. taget toget (S9), der kører hvert 10. minut. Du kan se en lille video om lufthavnstransporten her.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  18 kommentarer til VILDT TILBUD! Fly til Berlin tur/retur fra kun 78 kr.!

  1. Martin says:

   Hej ”Rejsespejder” m.fl.
   Til info er der også billige billetter fra AAR til Berlin (Tegel) – dog ikke så billige som Billund.
   Martin

  2. Jasmin says:

   Hej Rejsespejder.
   Først og fremmest tak for du har lavet denne side! Den er så brugbar!
   Kan du mon hjælpe med at finde billig hotel i Berlin fra d. 2-4 november?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Jasmin,
    Tusind tak for det – det er jeg virkelig glad for at høre!
    Du kan se en søgning over hoteller her. Personligt kan jeg godt lige at bo i området ved Berlin Zoo – men jeg synes generelt at offentlig trafik i Berlin fungerer super godt, så så længe hotellet ikke ligger for langt ude, er det ret nemt at komme rundt i hele byen 🙂

  3. Tina says:

   Hej
   Jeg har bestilt flybilletter til mine to drenge og jeg fra d. 21. til d. 23. december.
   Jeg er sådan i tvivl om, hvilket hotel jeg skal vælge, da vi jo skal ret tidligt op, når vi skal hjem.
   Jeg har kigget på 2 hoteller, der begge er Hampton by Hilton, men ved ikke, hvilket et er bedst i forhold til offentlig transport mv.
   Mvh Tina

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Tina,
    Hvor dejligt at høre – jeg håber I får alletiders tur!
    Jeg har kigget lidt på begge hoteller og begge får super gode anmeldelser og det ser ud til at det er nemt at komme til både City West og City Centre Alexanderplatz.
    Personligt kan jeg selv rigtig godt lide det område, hvor Hampton by Hilton City West ligger – det ligger også tæt ved zoologisk have, hvor der er super gode transport-muligheder fra 🙂
    Men det er selvfølgelig op til dig, hvad du vælger 🙂

  4. Maia says:

   Nu skriver jeg igen. Sidt skrev jeg til jer da i vist det der 88 kr fly billetter. Jeg kan heller ikke denne gang finde dem fra Kbh. Vil i hjælpe mig? Mvh maia

  5. Maia says:

   Jeg kan ikke se nogen billige fly fra Kbh?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Maia,
    Fra København finder du priser fra 244 – 400 kr. – du skal bare lige huske at ændre lufthavnen fra Billund til København i søgningen 🙂 Sig endelig til, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂

  6. Simon says:

   Hej rejsespejder
   Min kæreste og jeg skal til Berlin fra den 18-21 oktober. Men når jeg forsøger at taste dette ind, kommer den billigste pris op i 1400 pr næse. Hvordan kan det være så dyrt, i forhold til dine priser? Vi vil gerne rejse fra Billund.
   Mvh
   Simon

   • Mathias says:

    Hej Simon,

    Det kommer an på, hvem og hvornår du generelt er villig til at rejse. Jeg tjekkede de datoer, du valgte, og jeg kan se, at dette er datoer, hvor Ryanair ikke flyver deres faste rute BIL-BER, så du formentligt skal mellemlande med et andet selskab. Er du villig til at skyde det til d. 19-22 oktober, kan i komme afsted for 298,- Pr. person.

    Det handler generelt om at ramme de dage, hvor man kan time det med diverse selskabers ruter. Der kan være store besparelser at hente, hvis man er lidt fleksibel.

    Mvh. Mathias

  7. Anne Pedersen says:

   Er det nemt at komme fra lufthavnen til centrum ?

   • Anna says:

    Der går et tog ind til byen fra lufthavnen. Indtil for nogle år siden tog billetautomaterne ikke udenlandske kort, men det gør de i dag. Hav euro med for en sikkerheds skyld. Du skal bruge billet til zone ABC 🙂

    • Rejsespejder_AP says:

     Hej med jer,
     Tusind tak for svaret Anna, du har helt ret! Toget hedder S9 og her er der en lille video af, hvordan det hele foregår 🙂

     • Søren says:

      Hvordan kan der kommenteres på et indlæg den 14. september, når det først er publiceret den 24. september?

      • Rejsespejder says:

       For at undgå at skrive for mange artikler med sammen eller næsten samme indhold opdaterer jeg artikler. Så denne artikel blev for første gang offentliggjort d. 14. september. Og så i dag opdateret da prisen er faldet endnu mere. Håber det giver mening :).

  Se fly-tilbud her