• 15 aug 2019

  Sydamerikansk backpacker-paradis: fly tur/retur til Ecuador fra kun 2.690 kr.

  Hvis du tænker hmm? har du ikke lige skrevet om de her billetter? så har du ret – jeg brugte de billige fly til Quito til en rejse til Galapagosøerne. Men priserne er sidenhen faldet endnu mere – og så har Ecuador SÅ meget mere at byde på end øgruppen i Stillehavet – og det vil jeg rigtig gerne give dig et lille indblik i med denne artikel. Så hvis du går rundt med sydamerikanske rejsedrømme, kan fortryllende Ecuador blive destinationen til dit næste rejseeventyr. Som navnet antyder, ligger Ecuador på Ækvator.  Landet er langt fra Sydamerikas største land. Men på trods af sin kompakte størrelse er Ecuador beriget med nogle af Andesbjergenes højeste tinder og vulkaner, frodige jungler, fine sandstrande langs atlanterhavskysten og utroligt velbevarede historiske byer som hovedstaden Quito. Efter en rejse til Ecuador kan du med andre ord være sikker på at vende hjem med en rygsæk fyldt med uforglemmelige rejseminder!

  Rejse til Sydamerika
  november - marts
  fra2.690 kr.
  Hamborg
  Quito, Ecuador
  Billige fly til Ecuador
  inkl. 12 kg håndbagage

  Billige fly til Ecuador

  Ecuador har længe været en superdyr rejsedestination. Men lige nu kan du finde virkelig billige tur/retur-billetter fra Hamborg til Ecuadors hovedstad Quito. Det er KLM og Air France, der fra november til marts udbyder billetter til mellem ca. 2.700 kr. og 3.500 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra tirsdag den 5. november til søndag den 17. november til kun 2.690 kr.

   

  Billetterne indeholder i alt tre mellemlandinger i hhv. Paris, Guayaquil og Amsterdam. På afgangen ovenfor er flytiderne faktisk rigtig pæne, men på andre afgange vil nogle af mellemlandingerne være lidt længere. Men der er altså stadig tale om fine flytider destinationen taget i betragtning. Hos KLM og Air France er 12 kg håndbagage og forplejning desuden inkluderet i billetten.

   

  Jeg har haft held med at finde billige afgange på en del tirsdag-til-tirsdag-rejser fra november til marts.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 05.11. – 17.11.
  • 12.11. – 26.11.
  • 19.11. – 03.12.
  • 03.12. – 17.12.
  • 14.01. – 28.01.
  • 21.01. – 11.02.
  • 04.02. – 18.02.
  • 11.02. – 25.02.
  • 25.02. – 10.03.
  • Og flere

   

   

  Hoteller

  Når du ankommer til Ecuador, kan det måske være rart at have booket hotel til den første nat. Jeg har derfor lavet en søgning til dig nedenfor. Du kan selvfølgelig tilpasse den, så den passer det lige netop det, du gerne vil have.

  Hoteller i Ecuador

   

  Rejseinspiration

  Quito

  Ecuadors hovedstad skal du naturligvis bruge lidt tid på at udforske. Byen er fyldt med arkitektur fra kolonitiden, og især hvis du elsker gamle, smukke kirker, vil du elske Quito. Sørg for at inkludere kirkerne San Francisco og La Compania de Jesus, byens imponerende katedral Basílica del Voto Nacional og Plaza Grande på din sightseeing-liste for Quito.

   

  Plaza Grande + katedralen i Quito

   

   

  Cotopaxi

  Ecuador hænger uløseligt sammen med bjerge og vulkaner! Landets bjergrige profil skyldes naturligvis Andesbjergene, men herudover finder du mere end 40 (både aktive og inaktive) vulkaner på ecuadoriansk terræn. En af de allerhøjeste og mest aktive vulkaner er stratovulkanen Cotopaxi på hele 5.897 meter. Vil du gerne opleve Cotopaxi og den omkringliggende natur, skal du helt klart afsted på en dagstur til Cotopaxi National Park, der ligger knap 50 kilometer fra Quito.

   

  Cotopaxi med Quito i forgrunden

   

   

  Baños de Agua Santa

  Er du til jungler, vandfald og en smule adventure, så er Baños de Agua Santa helt sikkert noget for dig.  Byen ligger ca. midt i Ecuador, og her kan du fornøje dig med hiking, mountain biking, river rafting og andre aktive forlystelser. 

   

  Paílón del Diablo-vandfaldet ved Baños

   

   

  Strandene ved Salinas, Bahía og Montañita

  Lidt strand har aldrig skadet på en ferie. Og vil du gerne have lidt sand mellem tæerne under din rejse i Ecuador, kan du overveje at lægge vejen forbi Salinas, Bahía eller Montañita. Ecuador er som sådan ikke en stranddestination – de fleste besøgende i Ecuador går efter natur-, dyreliv- og adventure-oplevelser. Men derfor kan man jo godt få lyst til lidt strand alligevel. Og ude ved kysten finder du et varmt, lækkert klima året rundt modsat de mere højtliggende egne længere inde i landet.

   

  Playa de Chipipe i byen Salinas

   

   

  Cuenca

  I det sydlige Ecuador finder du den smukke, historiske by Cuenca. Byens historiske centrum har indbragt Cuenca en plads på UNESCO’s verdensarvsliste. Og fordi de fleste af byens attraktioner ligger centralt, er det ligetil at udforske Cuenca til fods. Sørg bl.a. for at se både den gamle katedral (Iglesia del Sagrario) og den nye.

   

  Den nye katedral i Cuenca

   

   

  Markedet i Otavalo

  Små 90 kilometer nord for Quito ligger den lille maleriske by Otavalo i en dal omgivet af bjerge. Byens marked er blevet et lille tiløbsstykke, fordi man kan købe de mest fantastiske og farverige uldtæpper og -trøjer, som de lokale (som kaldes Otavaleños) laver. Så hvis du vil have en autentisk souvenir fra Ecuador med hjem, skal du helt sikkert en tur forbi markedet i Otavalo.

   

  Farverige tæpper på markedet i Otavalo

   

   

  Vil du gerne på udflugt til Cotopaxi, zip-line ved Baños de Agua Santa, på byvandring i Quito eller noget helt fjerde, kan du finde spændende udflugter og andre aktiviteter herunder.

  Oplevelser i Ecuador

   

  Pas og visum

  Ecuador er visumfrit i op til 90 dage. Herudover skal dit pas være gyldigt i mindst 6 måneder ved indrejsen.

   

   

  Vaccinationer

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Så kig forbi sikkervaccination.dk og bliv opdateret på de vacciner, du skal bruge i Ecuador.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Sydamerikansk backpacker-paradis: fly tur/retur til Ecuador fra kun 2.690 kr.

  1. Lisa says:

   Rejsedestination

  Se fly-tilbud her