• 23 dec 2019

  Ecuador og Galapagosøerne: fly tur/retur til kun 5.558 kr.

  Der findes destinationer, som du kun yderst sjældent finder gode tilbud til. Galapagosøerne er én af dem. Fly fra Danmark til den lille øgruppe i Stillehavet plejer at ligge mellem 10.000 – 12.000 kr. Men takket været nogle forholdsvis billige fly til Ecuadors største by, Guayaquil, kan du faktisk lige nu kombinere dig frem til en ret vild pris!

  Men lidt mere om destinationen. Hvis du har fulgt med i biologitimerne, så har du i hvert fald hørt navnet Charles Darwin før. Og netop Galapagosøerne er stedet, hvor Charles Darwin blev inspireret til sin teori om arternes oprindelse. Øgruppen, som ligger ca. 1.000 km ud fra den sydamerikanske stillehavskyst, byder nemlig på noget af verdens absolut mest unikke dyre- og planteliv. Galapagos-skildpadder, leguaner osv., osv.! Galapagosøerne er enhver naturelskers paradis og en ægte once-in-a-lifetime-destination!

  Ecuador og Galapagosøerne
  5.588 kr.
  Hamborg
  Ecuador og Galapagosøerne
  Billige fly til Ecuador
  Billige fly til Galapagosøerne
  Fly
  3.441 kr.
  Fly til Galapagosøerne
  2.147 kr.
  Total (pr.person)
  5.588 kr.

  Billige fly til Ecuador

  Som du kan se ovenfor, tager denne rejse udgangspunkt i tur/retur-billetter fra Hamborg til Guayaquil, der er Ecuadors største by. Her kan du i skrivende stund finde billetter med KLM til omkring 3.400 kr på rigtig mange datoer fra januar til juni. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra d. 28.01. til d. 11.02. til 3.441 kr.

  Et hurtigt kig på, hvad samme billet koster fra de danske lufthavne viser, hvor vild en pris det egentlig er – her koster nemlig en tur/retur billet (også med KLM) lidt over 7.000 kr.

   

  Hos KLM og Air France er 12 kg håndbagage og forplejning inkluderet i billetten. Vil du have mere med anbefaler jeg at tilkøbe det direkte hos flyselskabet efter du har fået dine billetter.

   

  Jeg har haft held med at finde billige afgange på en del tirsdag-til-tirsdag-rejser fra november til marts.

   

  Nedenunder kan du se en oversigt over billige rejsedatoer på flyvene mellem Hamborg og Guayaquil. Det er findes sikker flere end dem jeg har fundet, så leg lidt med datoerne. Flyvene videre til Galapagos-øerne er ikke svært at finde og koster ca. det samme året rundt (se mere nedenfor).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 28.01. – 11.02.
  • 29.01. – 12.02.
  • 02.02. – 16.02.
  • 04.02. – 18.02.
  • 11.03. – 25.03.
  • 24.03. – 07.04.
  • 25.03. – 08.04.
  • 06.04. – 21.04.
  • 07.04. – 22.04.
  • 09.05. – 24.05.
  • 20.05. – 04.06.
  • og flere

   

   

  Billige fly videre til Galapagosøerne

  Med styr på de transatlantiske billetter til Ecuador kan du nu se nærmere på flyene, der skal tage dig det sidste stykke ud over Stillehavet, hvor Galapagosøerne venter! Det er LATAM og TAME, som betjener denne rute og på stortset alle datoer koster billetterne omkring 2.000 – 2.500 kr. Hos begge selskaber indgår der 23 kg bagage.

  Og voila! Sammen med de billige fly til Ecuador har du nu en tur/retur-billet til Galapagosøerne til lidt over 5.000 kr.

   

   

  Tips til Galapagosøerne

  Når man begynder at researche lidt om Galapagos, falder man hurtigt over tilbud fra diverse rejsebureauer, hvor de fleste koster et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Men øerne kan sagtens opleves på et mindre budget.

   

  Et simpelt hotelværelse på en af de to “hoved-øer” Santa Cruz og San Cristobal med aircondition og eget bad kommer til at koste dig ca. 250 kr. (dobbeltværelse) pr. nat. Og så sejler der færger mellem de tre største øer, hvor priserne ligger omkring 200 – 250 kr. pr. vej.

   

  Stort set al mad på øerne skal importeres fra fastlandet, så priserne er noget dyrere end det, du kommer til at opleve i Ecuador. Men det “gode” ved at bo i Danmark er, at det stort set aldrig bliver dyrere end herhjemme 🙂 Det betyder med andre ord, at aftensmad på en lokal restaurant kommer til at koste dig ca. 80 – 100 kr.

   

  Det koster penge at komme ud til Galapagosøerne. Først skal man købe et såkaldt INGALA-pas (en form for visum til Galapagosøerne), som koster 20 dollars (ca. 130 kr.). Herudover kommer også et nationalparksgebyr på 100 dollars (ca. 660 kr.), hvilket jeg egentlig synes er forholdsvis billigt sammenlignet med nationalparkpriser i f.eks. Afrika, hvor du hurtigt kan betale det dobbelte.

   

  De tre største øer, som man kan sejle til med færge, er allerede hele turen værd. Her kan du se søløver, leguaner, skildpadder, rokker og meget mere. Herudover kan du selvfølgelig også komme på guidede ture til andre øer.

   

  Som du nok kan læse dig frem til ovenfor, behøver en tur til Galapagos ikke at ende med at koste de 30.000 til 50.000 kr. – især med de forholdsvis billige fly!

  Hoteller
  Hoteller i Guayaquil
  Hoteller på Galapagosøerne

   

   

   

   

  Pas og visum

  Ecuador er visumfrit i op til 90 dage (til EU-statsborgere). Herudover skal dit pas være gyldigt i mindst 6 måneder ved indrejsen.

   

   

  Vaccinationer

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Så kig forbi sikkervaccination.dk og bliv opdateret på de vacciner, du skal bruge i Ecuador.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  14 kommentarer til Ecuador og Galapagosøerne: fly tur/retur til kun 5.558 kr.

  1. Rie says:

   Jeg er også interesseret i Galapagos i 2021, så jeg vil også holde øje

  2. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  3. Kirsten Mortensen says:

   Jeg synes det lyder spændende, har altid sagt at her til, vil jeg besøge en gang i mit liv. Min mor drømte om at komme her men nåede det ikke men hun så mange film om øerne.

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Kirsten 🙂

    Tak for din kommentar. Jeg håber, du kommer afsted en dag og oplever de fantastiske øer 🙂

  4. Peter says:

   Hej Rejsespejder.
   Først, tak for en god rejse site.
   Jeg har nu hele dagen forsøgt at booke flybiletter til Ecuador. Jeg har forsøgt ved. Supersaver – Seat24 – Flybilletter (samme firma ?) Jeg har prøvet forskellige datoer, med og uden bagage. Fælles for alle er at når jeg har tastet mine kreditkort oplysninger og trykket på betal, skriver den at ruten er fuldt booket. Men biletterne er stadig til at søge frem. Jeg har snakket med dem pr. Telefon 2 gange idag, men uden de kan hjælpe.
   Jeg tror ikke at disse billige biletter eksistere, blot for at tiltrække opmærksomhed.
   Har du nogen erfaring med dette ??

   • Helle says:

    Jeg har oplevet det samme med billige billetter til NY her i efteråret, og blev så fornærmet at jeg opgav efter at have snakket med bookingsiden 2 gange uden at de hjalp med andet end dårlige undskyldninger om fejl i systemet osv. (“try again tomorrow) – man kunne også i mit tilfælde søge de billige billetter i flere uger efter jeg havde brokket mig over at de ikke kunne bookes når man forsøgte.
    Det var Opoda og Travellink (samme side og support, men forskellige navne – hvorfor ved jeg ikke).

   • Rejsespejder says:

    Hej Peter,
    tak for rosen. Men øv med din oplevelse med at booke billetterne.
    Det lyder godt nok mærkeligt. Jeg plejer altid at tjekke fly-tilbud til det sidste booking-skridt (inden man skal betale), netop fordi der en gang i mellem kan være en fejl i systemet, hvor den viser den forkerte pris på forskellige søgemaskiner.
    Men at den ikke går igennem når man vil betale har jeg ikke oplevet før :/.
    Jeg ville have anbefalet at du prøver nogle af de andre OTA (online-travel agencies) og evt. nogen andre datoer – men det har du jo alledere gjort uden succes.
    Jeg kan se at billetterne stadig er der – så prøv evt. en gang til, eller prøv Kilroys tilbud, som er en anelse dyrere men de er til gengæld også et af de mest troværdige OTAs.
    Jeg har svært at se, hvad idéen i at får en del opmærksomhed – men samtidig en del dårlige kundeoplevelser skulle være.
    Du må meget gerne skrive igen, hvis du finder ud af et eller andet, fordi så vil jeg opdatere artiklen med det sammen :).

  5. Line says:

   Hej. De billige flybilletter, du tit skriver om, ender med bookinger hos fx ticket.dk, seat24 eller lignende. Det er jo tit en anelse billigere end at booke hos selve flyselskabet, men hvad er din erfaring med disse booking-sider. Er de til at stole på og hvordan kan de gøre det billigere end flyselskaberne? Og tak for nogle super gode rejsetilbud. Vh Line

   • Helle says:

    Hej Line
    Jeg tillader mig lige at dele min erfaring som svar på dit spørgsmål:
    Bookingselskaberne har aftaler med flyselskaberne og kan derfor købe billetterne til en anden pris.
    Jeg har aldrig oplevet problemer med at købe ved bookingsiderne – det man bare skal være opmærksom på er at de altid forsøger at sælge nogle ekstra services (support, afbestillingsforsikring, bagage osv.) dyrere end hvis man logger på flyselskabets egen hjemmeside med sit bookingnr. efterfølgende og bestiller f.eks bagage dér.
    Jeg har én gang oplevet at flyselskabet ændrede tiderne på ét af mine fly i en rejse med flyskift, hvor jeg derfor fik besked om at skulle ændre det efterfølgende fly fordi transfertiden mellem flyene blev for kort. Jeg havde ikke bestilt support på bookingen ved bookingsiden, men American Airlines var meget behjælpelige og vejledte mig i at bede bookingsiden om at “frigive” ændringsretten af bookingen til selve flyselskabet så de kunne gøre det for mig uden beregning. Det var intet problem, og bookingsiden gjorde det hurtigt og uden at kræve nogetsomhelst.
    Kort sagt køber du bare selve flyrejsen ved bookingsiden, men får det samme bookingnr. som du ville have fået ved køb direkte af flyselskabet, som du derefter bruger når du f.eks skal logge ind på flyselskabets hjemmeside og checke ind online eller bestille ekstra bagage osv.

    • Rejsespejder_SB says:

     Hej Line og Helle 🙂

     Tusind tak for det fyldige svar, Helle! Jeg kunne ikke have skrevet det bedre selv 😉

     Jeg kan kort tilføje, at jeg regelmæssigt får henvendelser fra læsere, der spørger, om man kan stole på bookingsiderne – typisk fordi de har fået dårlige anmeldelser på trustpilot. I den sammenhæng kan jeg fortælle, at det faktisk er et meget almindeligt fænomen inden for rejsebranchen, at både flyselskaber, rejsebureauer og bookingsider får dårlige/middelmådige anmeldelser på sider som trustpilot. Selv mange af de allerstørste og mest troværdige selskaber får decideret dårlige anmeldelser (fx SAS, Expedia, TUI og mange flere). Derfor skal man altid tage anmeldelserne med et gran salt. I øvrigt er sider som Trivago, Travelmarket og Momondo jo heller ikke interesseret i at sende deres kunder videre til snydesider. Så som Helle skriver, kan du sagtens stole på bookingsiderne – men vær som sagt opmærksom på, at de forsøger at sælge en masse ekstra ydelser 😉

  6. Tina says:

   Jeg vil høre om det er muligt at i kan hjælpe med et tilbud til Afrika eller lignende med afrejse 7. Juli 2019 og 14 dage.
   Vi er 2 voksne og et barn 15 år.
   Vi glæder os til at høre fra jer.
   Med venlig hilsen
   Tina
   Ps. Vores max. Budget er 29.000 kr. Inkl. All inclusive
   Glæder os til at høre fra jer

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Tina 🙂

    Jeg har desværre ikke mulighed for at hjælpe med individuelle rejseforespørgsler. Men jeg vil helt sikkert holde øje med gode tilbud til Afrika i juli. Og hvis jeg finder noget godt, kommer det på bloggen 😉

  7. Niels Erik Pedersen says:

   Jeg vil være meget interesseret i tilbud på rejse til Galapagos i perioden fra November 2020 til februar 2021. varighed 3-4 uger.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Niels 🙂

    Det er ikke muligt at finde flybilletter mere end 1 år frem, så der er stadig god tid til, at man kan lede efter flybilletter til din rejse. Men jeg vil da fremover holde godt øje med lignende tilbud til Galapagosøerne 😉