Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

fra 5.731 kr.
Ecuador og Galapagosøerne: Fly tur/retur fra kun 5.731 kr.
Fly

Ecuador og Galapagosøerne: Fly tur/retur fra kun 5.731 kr.

Fly |

Ecuador og Galapagosøerne: Fly tur/retur fra kun 5.731 kr.

Der findes destinationer, som du kun yderst sjældent finder gode tilbud til. Galapagosøerne er én af dem. Fly fra Danmark til den lille øgruppe i Stillehavet plejer at koste mellem 10.000 og 12.000 kr. Men takket været nogle billige fly til Ecuadors største by, Guayaquil, kan du faktisk lige nu kombinere dig frem til en ret vild pris! Men først lidt mere om destinationen. Hvis du har fulgt med i biologitimerne, så har du i hvert fald hørt navnet Charles Darwin før. Og netop Galapagosøerne er stedet, hvor Charles Darwin blev inspireret til sin teori om arternes oprindelse. Øgruppen, som ligger ca. 1.000 km ud fra den sydamerikanske stillehavskyst, byder nemlig på noget af verdens absolut mest unikke dyre- og planteliv. Galapagos-skildpadder, leguaner osv. osv.! Galapagosøerne er enhver naturelskers paradis og en ægte once-in-a-lifetime-destination. Og jeg har i dag fundet fly til Galapagosøerne, der kan spare dig for adskillige tusinde kroner! 

Ecuador og Galapagosøerne

november, december, januar og februar

5.731 kr.

København ✈ Ecuador og Galapagosøerne

Billige fly til Galapagosøerne

OBS: Består af tre separate flybilletter

5.731 kr.

Til Guayaquil

Til San Cristobal

Fly til Galapagosøerne

Som du kan se ovenfor, har jeg fundet tre separate flybilletter – og de sender dig altså en tur til Galapagosøerne til en markant billigere pris end almindelige returbilletter fra København til Galapagosøerne.

“Normalprisen” for flybilletter til Galapagosøerne er måske et godt sted at starte. Bare lige for at give dig en idé om, hvor mange penge du sparer.

Vil du gerne fra København til Isla San Cristobal (hvor den ene af Galapagosøernes to lufthavne ligger), skal du som regel slippe mindst 10.000 kr. F.eks. koster flybilletter fra 8. november til 22. november hele 11.709 kr. (med dårlige flytider).

Ecuador og Galapagosøerne: Fly tur/retur fra kun 5.731 kr.

Men med lidt snilde kan det naturligvis gøres væsentligt billigere. F.eks. kan du spare over 5.500 kr. ved at booke flybilletterne, som jeg har fundet ovenfor 😉

Der er som sagt tale om tre separate returbilletter: Fra København til Zürich (07.11. – 23.11.), fra Zürich til Guayaquil (08.11. – 22.11.) og fra Guayaquil til Isla San Cristobal (10.11. – 21.11.). Lægger man prisen for de tre returbilletter sammen, ender man med en samlet pris på kun 5.731 kr.!

Flybilletter fra København til Zürich burde ikke være et problem at finde. Der er talrige afgange, og prisniveauet ligger temmeligt stabilt fra omkring 1.000 kr. tur/retur.

Det samme gælder flybilletterne mellem Guayaquil til Isla San Cristobal. Her kan man finde masser af afgange til omkring 1.300-1.900 kr. tur/retur.

De afgørende flybilletter for rejsen er derfor de transatlantiske flybilletter fra Zürich til Guayaquil. Og disse flybilletter har jeg fundet til superskarpe priser fra ca. 3.500 – 4.800 kr.

Jeg har haft held med at finde en håndfuld megabillige afgange fordelt i november, december, januar og februar. Du skal være klar over, at flytiderne kan variere en del. Billetterne i tilbudsboksen ovenfor har en lang mellemlanding i New York på vej derover, men den ligger om dagen. De andre billetter har til gengæld rigtig fine flytider 🙂

Nedenunder kan du se en oversigt over billige rejsedatoer på flyvene mellem Zürich og Guayaquil. Der findes muligvis flere, så du skal være velkommen til selv at lege lidt med datoerne.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • 08.11. – 22.11.
  • 22.11. – 06.12.
  • 29.11. – 13.12.
  • 17.01. – 31.01.
  • 21.01. – 04.02.
  • og flere

Tips til Galapagosøerne

Når man begynder at researche lidt om Galapagos, falder man hurtigt over tilbud fra diverse rejsebureauer, hvor de fleste koster et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Men øerne kan sagtens opleves på et mindre budget.

Et simpelt hotelværelse på en af de to “hovedøer” Santa Cruz og San Cristobal med aircondition og eget bad kommer til at koste dig ca. 250 kr. (dobbeltværelse) pr. nat. Og så sejler der færger mellem de tre største øer, hvor priserne ligger omkring 200 – 250 kr. pr. vej.

Stort set al mad på øerne skal importeres fra fastlandet, så priserne er noget dyrere end i resten af Ecuador. Men det “gode” ved at bo i Danmark er, at det stort set aldrig bliver dyrere end herhjemme 🙂 Det betyder med andre ord, at aftensmad på en lokal restaurant kommer til at koste dig ca. 80 – 150 kr.

Det koster penge at komme ud til Galapagosøerne. Først skal man købe et såkaldt INGALA-pas (en form for visum til Galapagosøerne), som koster 20 dollars (ca. 130 kr.). Herudover kommer også et nationalparksgebyr på 100 dollars (ca. 660 kr.), hvilket jeg egentlig synes er forholdsvis billigt sammenlignet med nationalparkpriser i f.eks. Afrika, hvor du hurtigt kan betale det dobbelte.

De tre største øer, som man kan sejle til med færge, er allerede hele turen værd. Her kan du se søløver, leguaner, skildpadder, rokker og meget mere. Herudover kan du selvfølgelig også komme på guidede ture til andre øer.

Som du nok kan læse dig frem til ovenfor, behøver en tur til Galapagos ikke at ende med at koste de 30.000 til 50.000 kr. – især med de forholdsvis billige fly!

Du får selvfølgelig brug for både overnatninger i Zürich, Guayaquil og på Galapagosøerne. Så kig forbi min hotelsøgeside, og find de hoteller, du synes bedst om 😉

Fly til Galapagosøerne

Fly til Galapagosøerne

Fly til Galapagosøerne

Fly til Galapagosøerne – pas og visum

Pas og visum: Ecuador er visumfrit i op til 90 dage (til EU-statsborgere). Herudover skal dit pas være gyldigt i mindst 6 måneder ved indrejsen.

Fordi du mellemlander i USA, skal du også bruge en gyldig ESTA.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på um.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Ecuador og Galapagosøerne: Fly tur/retur fra kun 5.731 kr.Ecuador og Galapagosøerne: Fly tur/retur fra kun 5.731 kr.

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar