• 08 apr 2016

  Super billig tur til Dubai: 5 dage på et lækkert 4* hotel til kun 2.630 kr. pr. person inkl. fly – 5* luksushotel til 4.062 kr.

  rsz_arabic-704900_1280

  Vil du have varmegaranti og lækre strande, så er Dubai et rigtig godt bud. Her kan du opleve en af de mest spektakulære byer, der byder på alt fra lækre strande, overdådige skyskrapere i eliteklassen og verdens største shoppingcenter.

  Ørkenbyen tilbyder alt hvad man kan forestille sig. Udover strand og shopping kan man nemlig foretage sig alt lige fra ørkensafari til skitur på den kunstige indendørs skibakke, sightseeing i nogle af verdens højeste skyskrabere eller kulturoplevelser i det gamle Dubai.

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det lækre 4* Hotel Wincehster Grand Apartments (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Travellers Choice Award 2016") til kun 763 kr. pr. person, ved en rejse for 2, fra d. 8 – 13. maj (5 nætter). Hotellet har en lækker tagterrasse med pool og udsigt over byen. Derudover findes der spabad, sauna og fitnesscenter. Vil du en tur til den populære Jumeira Beach, ligger denne kun 10 minutters kørsel fra hotellet. Hotellet tilbyder gratis transport hertil samt til andre af de store seværdigheder i Dubai.

  Tidligere gæster roser især hotellet for sin gode service, det venlige personale og den gode beliggenhed.

  Læs mere om hotellet her

  hoteldubai

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Luksus-hotel

  Er du til super luksus, så har jeg fundet et vildt tilbud på den tyske hjemmeside weg.de. Her kan du bo på det 5* Jebel Ali Beach Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") til kun 295 Euro (2.195 kr.) pr. person i samme periode, hvis i rejser 2. Feriekomplekset ligger ved en 1 km lang privat strand ud til den Persiske Golf, et stykke udenfor Dubai centrum. Der er selvfølgelig swimmingpool som er omgivet af palmer. På stranden er der mulighed for både sejlsport og windsurfing. Har du børn med, findes der også et aktivitetsprogram for dem, så det går både godt til par/familier med eller uden børn. Sidst men ikke mindst har hotellet spabad, sauna og dampbad samt flere spa-behandlinger. Det er også muligt at tilkøbe all-inclusive til dette tilbud.

  rsz_hotel2dubai

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

   

  Fly

  Lige nu kan du på Skyscanner.dk finde rigtig billige flybilletter til Dubai fra København. Der findes mange billige billetter, specielt i maj. I dette eksempel rejser du fra d. 8 – 13. maj til kun 1.867 kr., med en lille omstigning i Istanbul.

  flydubai

  SE FLY-TILBUD HER

  Som sagt findes der rigtig mange billige afgange. Der er billige billetter faktisk hele året. Her her jeg fundet et par datoer frem til dig:

   

   

  Hotel

  763 kr.

  Fly

  1.867 kr.

  TOTAL (pr. person)

  2.630 kr.

   

  Fra: København

  Rejsedatoer: 8 – 13. maj (eller senere)

  Rejselængde: 6 dage (5 nætter)

  Flyselskab: Pegasus Airlines

  Til: Dubai, Forenede Arabiske Emirater

  Hotel: 4* Winchester Grand Apartments

  Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor og "Travellers Choice Award 2016"

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmeside.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *