Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

I juni, juli & august! ☀️ fra 1.110 kr.
Cypern-Konnos-Bay-Cape-Greko-banner
Fly

Billige fly til Cypern: Tur/retur-billetter til Larnaca fra kun 1.110 kr. i skolernes sommerferie 2023

Fly |

Billige fly til Cypern: Tur/retur-billetter til Larnaca fra kun 1.110 kr. i skolernes sommerferie 2023

Går du med tanker om at skifte det ustadige danske sommervejr ud med noget lidt mere solrigt vejr næste sommerferie? Så ville en tur til det østlige Middelhav ramme bull’s eye – f.eks. med en rejse til Cypern. Østaten, der ligger lige syd for Tyrkiet, har hele pakken – subtropisk sol, adskillige nationalparker, gyldne strande, duften af Middelhav, historiske vartegn og hyggelige byer! Samtidig kan du gå på opdagelse det velsmagende cypriotiske køkken, der er en blanding af græsk og tyrkisk gastronomi. Så du kan nok se, at Cypern er en rejse værd! Og fly til Cypern i højsæsonen bliver altså ikke meget billigere end dem, jeg har fundet i dag ✈🏝

Billige fly til Cypern

juni, juli og august

fra

1.110 kr.

Billund og København ✈ Larnaca

Billige fly til Larnaca

København

Fly til Cypern

Fra Danmark kan du hele året flyve direkte til Larnaca i Cypern fra København og i sommersæsonen fra Billund.

I begge tilfælde tilbyder det ungarske lavprisflyselskab Wizz Air typisk de billigste afgange.

Fra København er der direkte afgange alle torsdage og søndage. Og lige nu kan du finde billige afgange i både juni, juli og august (og faktisk det meste af året) til ca. 1.100-1.200 kr.

Fra Billund er direkte afgange på alle mandage og fredage, og priserne i sommermånederne ligger her ofte omkring de 1.100-1.200 kr. I juli er prisniveauet på nogle datoer dog lidt højere (men stadig billigt).

I tilbudsboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra Billund fra mandag den 26. juni til mandag den 3. juli. På disse datoer koster billetter kun 1.110 kr.!

Hos Wizz Air må du medbringe en mindre taske som håndbagage – vil du gerne have mere bagage med, kan det tilkøbes under bookingprocessen.

Fly til Cypern – billige rejsedage

Fra Billund

  • Mandage og fredage

Fra København

  • Torsdage og søndage

Hoteller på Cypern

De tre store turistområder i Cypern er Ayia Napa, Larnaca og Paphos.

Landet er forholdsvis lille, så uanset hvor du bestiller hotel, kan de fleste områder nås på maks. 1,5 times kørsel fra lufthavnen – du kan tjekke lejebiler her.

Der findes rigtig mange lækre hoteller på Cypern – nedenfor her jeg linket til hoteller i Larnaca-området, som også ligger i samme område som lufthavnen. Men du skal selvfølgelig være velkommen til at tilpasse søgningen, som du vil.

Hoteller i Larnaca-området

Billeder fra Cypern

Fly til CypernFly til CypernFly til Cypern

Vil du gerne inspireres ift. ture og aktiviteter på Cypern, kan du smutte forbi getyourguide.dk 😉

Oplevelser på Cypern

Fly til Cypern og corona

Der er ikke længere restriktioner som følge af COVID-19 ved indrejse i Cypern.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Cypern: Tur/retur-billetter til Larnaca fra kun 1.110 kr. i skolernes sommerferie 2023Billige fly til Cypern: Tur/retur-billetter til Larnaca fra kun 1.110 kr. i skolernes sommerferie 2023

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud