• 05 feb 2018

  Billige fly til Cuba: tur/retur til Varadero til kun 2.420 kr.

  Hvis du kunne tænke dig god rom, salsa-musik, smukke strande, masser af kultur og amerikanske veteranbiler i dejlig varme, så er en tur til Cuba nok lige noget for dig. Mærk den stemningsfyldte atmosfære på en af de utallige eksotiske strande hele øen er omgivet af og mød de smilende cubanere, som er så imødekommende! Du lander i Varadero, der byder på alt lige fra sol, strand, og klart turkisblåt vand med nogle af verdens bedste strande. Snyd ikke dig selv for en gåtur i den hyggelige gamle del af Havana og besøg også den unikke cigarfabrik – øens vigtigste eksportvare. Hvis du er klar på en oplagt feriedestination til strand såvel som historie og kultur, så er Cuba det rette valg!

  Caribiske drømmestrande i Cuba
  februar - marts
  2.420 kr.
  København
  Varadero
  Billige fly til Varadero
  inkl. 6 kg håndbagage
  2.420 kr.

  Fly

  I dag har jeg på ving.se fundet billige fly til Cubas ferieparadis Varadero. Selvom jeg har fundet billetterne på en svensk side, flyver du stadig fra København. F.eks. har jeg fundet billige billetter på datoerne d. 22.02. – 08.03 til 3.199 svenske kroner pr. person – dvs. 2.420 kr. Herudover kan du også finde billige billetter fra d. 08.03. til d. 22.03. til kun 3.799 svenske kroner, hvilket svarer til ca. 2.874 kr. Du kan få et overblik over alle datoer nedenfor. Takket være den lave svenske kroner kurs er selv de dyreste billetter (4.999 kr.) ret billige for os (dvs. ca. 3.782 kr.).

  Du får gratis håndbagage med i prisen, og for kun 288 kr. mere (380 svenske kroner), kan du få indchecket bagage med. Alle billetterne er 2 ugers rejser.

  Eksempler på billige rejsedatoer

   

  Hotel

  Der er mange gode hoteller på Cuba, så kig listen igennem på skyscanner og find det hotel, der passer allerbedst til dine behov.

  Hotel i Varadero

  Transport på Cuba

  Busserne er det primære offentlige transportmiddel på Cuba. Busserne er meget sikre, har aircondition og plejer at komme til tiden. Hos det statslige busselskab Viazul kan du finde køreplaner og andre informationer.

   

  Seværdigheder

  Havana: Cubas hovedstad er farverig, larmende, fyldt med amerikanske veteranbiler, cigarbutikker og historiske bygninger og pladser. Især den gamle bydel er meget spektakulær!

  Varadero: Byen er Cubas mest besøgte ferieby og ikke uden grund. Varadero ligger på en halvø og er omgivet af krystalklart vand og kridhvide strande. Cubas hovedstad ligger ca. 2,5 timer i bus (billetten koster omkring 70 kr.).

  Cayo Levisa: Denne lille ø i Cubas vestlige del byder på landets måske smukkeste strand! Så jeg vil helt klart anbefale en tur forbi her, selvom der kun sejler en færge dertil 2 gange om dagen.

  Trinidad: Byen i Cubas østlige del er enormt smuk med en vidunderlig gammel bydel, der giver dig en følelse af, at tiden er stoppet. Farverige facader, fascinerende bygninger fra kolonialtiden, store og små gader med brosten, gademusikanter, bjerge og havet omkring gør denne by til et “must-see” i Cuba!

   

  Pas og visum

  • Visumpligt
  • Turistvisum udstedes for 30 dage og koster 400 kr. Du kan bestille visum hos Alt Rejser, der tilmed kan ordne visummet samme arbejdsdag.
   Eneste krav er at du skal aflevere/sende kopi af dit pas.
  • Passet skal være gyldigt i 3 måneder udover opholdets varighed.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  14 kommentarer til Billige fly til Cuba: tur/retur til Varadero til kun 2.420 kr.

  1. Mia says:

   Når jeg klikker på rejse datoerne 22.3 til 5.4 er priserne helt oppe op 7.199 svenske? kigger jeg forkert eller er de billige væk?

  2. Mike Hvid says:

   Hej er der nogen billige billetter fra den 13 marts + 1 dag eller 2 til den 27 marts ca.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mike 🙂

    Lige her har du desværre kun de rejsedatoer, som jeg nævner ovenfor. Men jeg skal nok fortsat holde øje med fly til Cuba.

    Du kan jo overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

  3. Emil says:

   Er det muligt at rejse billigt fra d. 08.02 til d. 08.03?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Emil 🙂

    I dette tilfælde har du desværre kun de rejsedatoer, som jeg har præsenteret ovenfor.

  4. Andreas says:

   Hej Rejsespejder

   Min kæreste og jeg leder på livet løs efter en ferie til påsken (afrejse den 24. marts og 7-10 dages varighed). Vi kunne godt tænke os at komme hen et sted hvor det var varmt, men udover det har vi ikke nogen krav. Er du faldet over et godt tilbud?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Andreas 🙂

    Påsken er bare superdyr at rejse i, men jeg leder med lys og lygte 😉

    Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

  5. Cintia says:

   Try on Eurowings! Me and my Bf
   Went to Varadero this summer ( june) with them for 5000dkk per person ( retur) they only fly from Hamburg though, but we took a bus from Copenhagen to Hamburg ( 5hrs and really cheap) hope this helps 🙂

  6. Sarah says:

   Kære Rejsepejder,

   Blev meget inspireret af dette opslag – men kan desværre ikke finde billge billetter i uge 30. Har du nogen tips til søgningen ?

   bedste hilsner,  Sarah

  7. Karen says:

   Hej rejsespejder 🙂 

   Har du erfaring med at leje bil på Cuba? 

   Mvh Karen. 

  8. Anette bentsen says:

   Hej rejsespejder. 

   Vi er 2 der rigtig gerne vil til Cuba i uge 31 og 32. Men synes billetterne er meget dyre der. 

   Har du et godt råd til hvor vi skal finde biletterne billigere end 7000 Per person ?

   håber du kan hjælpe. 

   Vh Anette

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Anette,

    Jeg kan desværre heller ikke finde nogle super billige billetter i den periode – men jeg har fundet dem her til 5.352 kr. Ellers skal jeg selvfølgelig nok holde et vågent øje med gode tilbud i den periode 🙂

  Se fly-tilbud her