• 13 aug 2018

  Betagende Cuba: billige fly t/r til Havana til kun 3.811 kr. inkl. bagage

  Fantastiske strande med krystalklart vand, en stemning ud over det sædvanlige med musik og dans, lækre madoplevelser, amerikanerbiler, cigarer, tobaksplantager og smuk natur – ja, du har nok gættet det, turen går nemlig til skønne Cuba. Denne skønne ø i Caribien er det perfekte sted at holde ferie, og jeg har endda fundet billige billetter i højsæsonen, så du kan undgå vinterens kulde i Danmark. På Cuba er der nok at opleve – tag f.eks. til ferieparadiset Varadero, hvor du finder kridhvide sandstrande og store all-inclusive hoteller, oplev storbystemning med amerikanerbiler, historiske bygninger og farverige gader i Havana eller tag på besøg til en kaffe- eller tobaksplantage uden for byen. Lige meget, hvad du er til, så er jeg sikker på, at Cuba er stedet for dig!

  Oplev skønne Cuba
  november - maj
  3.811 kr.
  København, Aalborg og Billund
  Havana
  Billige fly til Havana
  inkl. 23 kg bagage
  3.811 kr.
  Obs! der findes endnu billigere billetter med AirCanada (til omkring 3.500 kr.) dog med meget lange rejsetider - så hvis de dukker øverst op i din søgning prøv at scrolle ned til tilbuddet fra KLM 🙂

  Fly til Cuba

  skyscanner.dk har jeg fundet billige billetter til Havana. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København d. 07.11. – 18.11. til kun 3.811 kr. inkl. 23 kg bagage. Afgangene findes både dyrere og billigere med forskellige flytider – for at finde den afgang jeg foreslår, skal du scrolle en smule ned ad siden. Du finder de billige billetter fra november – maj (dog med undtagelse af februar). Prisniveauet ligger mellem 3.800 – 4.000 kr. Det er også muligt at flyve både fra Aalborg og Billund til lignende priser. Som skrevet i screenshot-boksen, så findes der endnu billigere billetter i denne periode med AirCanada – dog med rigtig lange rejsetider, som tit kræver en overnatning i Toronto – så, hvis de dukker op øverst i din søgning, så prøv at scrolle ned til KLMs tilbud!

   

  Billetterne er en del af KLMs Dream Deals tilbud, der slutter d. 28.08., så du skal ikke vente for længe med at bestille.

   

  Ovennævnte flyrejse er med afgang fra København d. 07.11. – 18.11. – her er nogle andre billige afgange.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 07.11. – 15.11.
  • 28.11. – 09.12.
  • 09.12. – 18.12.
  • 12.12. – 26.12.
  • 04.01. – 17.01.
  • 22.01. – 03.02.
  • 07.03. – 18.03.
  • 23.03. – 01.04.
  • 30.04. – 13.05.
  • 04.05. – 15.05.
  • Og flere

   

  Hotel på Cuba

  skyscanner.dk er det muligt at danne et overblik over de forskellige hoteller på Cuba. Du lander i Havana, så det er måske ret rart at have første overnatning der. Der findes alt fra små simple hoteller til store 5* resorts. Alternativt kan du kigge efter såkaldte ”Casa Particular”. Siden den cubanske regering gav privatpersoner lov til at udleje værelser til turister, er der kommet et hav af nye indkvarteringsmuligheder i Cuba. Det er en meget hyggelig måde at bo på i Cuba, og der findes ingen bedre måde at lære lokalbefolkning og den autentiske cubanske kultur at kende! En nat koster omkring 20-35 cubanske pesos (ca. 160 kr.). Kig f.eks. forbi AirBnB, hvis du vil booke det hjemmefra.

  Hotel på Cuba

  Transport på Cuba

  Busser er det primære offentlige transportmiddel på Cuba. Busserne er meget sikre, har aircondition og plejer at køre til tiden. Hos det statslige busselskab Viazul kan du finde køreplaner og andre informationer.

   

  Seværdigheder på Cuba

  Havana: Cubas hovedstad er farverig, larmende, fyldt med amerikanske veteranbiler, cigarbutikker og historiske bygninger og pladser. Især den gamle bydel er meget spektakulær!

   

  Varadero: Byen er Cubas mest besøgte ferieby og ikke uden grund. Varadero ligger på en halvø og er omgivet af krystalklart vand og kridhvide strande. Cubas hovedstad ligger ca. 2,5 timer i bus (billetten koster omkring 70 kr.).

   

  Cayo Levisa: Denne lille ø i Cubas vestlige del byder på landets måske smukkeste strand! Så jeg vil helt klart anbefale, at du tager et smut forbi denne ø, selvom der kun sejler en færge dertil 2 gange om dagen.

   

  Trinidad: Byen i Cubas østlige del er enormt smuk med en vidunderlig, gammel bydel, der giver dig en følelse af, at tiden er stoppet. Farverige facader, fascinerende bygninger fra kolonitiden, store og små gader med brosten, gademusikanter, bjerge og det omkringliggende hav gør denne by til et must-see i Cuba!

   

  Visum

  Der er visumpligt når du skal besøge Cuba. Turistvisum kan søges hos udvalgte rejsebureauer før rejsen, hvilket anbefales. Det skulle dog også være muligt at købe visum ifm. indrejsen. Visum udstedes for 30 dage og kan søges forlænget med 30 dage i Cuba.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Betagende Cuba: billige fly t/r til Havana til kun 3.811 kr. inkl. bagage

  1. J.knudsen says:

   Man bor ikke på hotel i cuba,hvis man vil opleve det sande cuba,så bor man i casa particulares..cubarejsende på 6 år..flere gange om året…og rejser rundt alene og oplever….er nu 64 år og danser cubansk salsa…