• 18 feb 2017

  Billige fly til Cuba: direkte tur/retur til kun 1.963 kr.

  rsz_shutterstock_510246451

  Cuba er måske en af de mest unikke rejsemål man kan komme til. Hvem vil ikke gerne opleve de Amerikanske veteranbiler køre rundt mens man sidder og får sig en cigar og noget rom? Desuden kan du også opleve Cubansk salsa, turkisblå vand og alt i alt et land med en vanvittig spændende historie. Hvis noget af det overstående lyder interessant for dig, så er du heldig for jeg har fundet billige fly til spændende Cuba. 

   

  Fly

  Ving.se kan du lige nu få nogle meget billige "lastminute"-fly til Cuba. Du flyver direkte fra København til Varadero til kun 2.499 svenske kroner (1.963 kr.) fra d. 20.02. til d. 06.03. Der findes desværre kun en enkelt dato til denne pris. Alternativt findes der også en afgang fra d. 6. til d.  20. marts til 4.499 svenske kroner (3.535 kr.).

  SE FLY-TILBUD HER

  OBS! Hvis der er for mange, som klikker sig ind på tilbuddet på samme tid, kan det ske, at siden viser, at det er udsolgt – hvis det sker, så prøv igen lidt senere!

  Hos Ving er der håndbagage inkluderet i prisen – vil du have mere med koster det kun 300 svenske kroner (235 kr.) oveni.

  Alternativ dato

  06.03. – 20.03.

   

   

  Hotel

  trivago.dk kan du få et overblik over hotellerne i Cuba. Der findes alt fra enkle 3* hoteller til 5* all-inclusive resorts. Alternativ kan du kigge efter såkaldte ”Casa Particular”. Siden den Cubanske regering har givet lov til privatpersoner at udleje værelser til turister, er der kommet et hav af nye indkvarteringsmuligheder til Cuba. Det er en meget hyggelig måde at bo på Cuba og der findes ingen bedre måde at lære lokalbefolkning og den autentiske cubansk kultur at kende! En nat koster omkring 20-35 Cubanske Pesos (ca. 160 kr.). Kig f.eks. forbi AirBnB, hvis du vil booke det hjemmefra.

  skaermbillede-2016-12-30-kl-12-35-48HOTELLER I CUBA

   

  Transport på Cuba

  Busserne er det primære offentlige transportmiddel på Cuba. Busserne er meget sikre, har alle sammen aircondition og plejer at komme til tiden. Hos det statslige busselskab Viazul kan du finde køreplaner og andre informationer.

   

  Seværdigheder

  Havana: Cubas hovedstad er farverig, larmende, fyldt med amerikanske veteranbiler, cigarbutikker og historiske bygninger og pladser. Især den gamle bydel er meget spektakulær!

  Varadero: Byen er Cubas mest besøgte ferieby og ikke uden grund. Varadero ligger på en halvø og er omgivet af krystalklart vand og kridhvide strande. Cubas hovedstad ligger ca. 2,5 timer i bus fra Havana (billetten koster omkring 70 kr.).

  Cayo Levisa: Denne lille ø i Cubas vestlige del byder på landets måske smukkeste strand! Så jeg vil helt klart anbefale en tur forbi her, selvom der kun sejler en færge 2 gange om dagen dertil.

  Trinidad: Byen i Cubas østlige del er enormt smuk med en vidunderlig gammel bydel, der giver dig en følelse af at tiden er stoppet her. Farverige facader, fascinerende bygninger fra kolonialtiden, store og små gader med brosten, gademusikanter, bjerge og havet omkring gør denne by til et "must-see" i Cuba!

  Og mange mange andre

   

  Pas og visum

  • Visumpligt
  • Turistvisum udstedes for 30 dage, og koster 175 kr. hvis du selv henter det på den Cubanske ambassade i København. Hvis det skal sendes med posten koster det 355 kr.
  • Passet skal være gyldigt i 3 måneder udover opholdets varighed.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige fly til Cuba: direkte tur/retur til kun 1.963 kr.

  1. Hende den taknemmelige says:

   Du er megasej. På grund af dig, kan vi komme til vores allerstørste ønskedestination: Cuba <3 

   TUSIND TAK!!

  2. Tobias Thomsen says:

   Vildt tilbud!! Mig og konen til Cuba!

   Af en eller anden grund kunne siden til at begynde med ikke loade / finde afgange, men efter et par forsøg lykkedes det, så man skal nok bare være lidt tålmodig og klikke på linket et par gange

   Tak for tippet!