• 05 jul 2018

  Billige fly til caribisk drømmedestination: tur/retur til Sint Maarten til kun 3.490 kr. inkl. bagage

  Varme, solrige Caribien er i den grad drømmerejse-territorium. Og en af Caribiens mere specielle drømmedestinationer er øen Sint Maartens! Faktisk er øen, der ligger mellem Det Caribiske Hav og Atlanterhavet, opdelt i en fransk (Saint Martin) og hollandsk (Sint Maarten) del. Jeg har i dag fundet billetter til den hollandske del af øen. Og det betyder faktisk, at du flyver til og fra den verdensberømte Princess Juliana Airport ved Maho Beach! Hvad der er så specielt ved denne strand og lufthavn, kan du blive klogere på længere nede!

  Drømmerejse til Caribien og Sint Maarten
  oktober - januar
  3.490 kr.
  Hamborg
  Sint Maarten
  Billige fly til Sint Maarten
  inkl. 23 kg bagage
  kr.

  Billige fly til Sint Maarten

  momondo.dk har jeg netop fundet billige fly fra Hamborg til Sint Maarten i Caribien. Det er KLM, der udbyder de billige billetter, som du kan finde fra oktober til januar. Ovenfor har jeg f.eks. taget udgangspunkt i en rejse fra Hamborg den 08.01. – 22.01. til kun 3.490 kr. inkl. 23 kg indchecket bagage. Selve flyturen indeholder 1 kort mellemlanding i Amsterdam (2 timer) derover og 2 mellemlandinger i hhv. Curaçao (1½ time) og Amsterdam på vej hjem. Desværre kan du ikke finde lignende tilbud med afgang fra en dansk lufthavn, her ligger priserne omkring 5-6.000 kr. – så turen til Hamborg kan sagtens betale sig!

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 30.10. – 13.11.
  • 04.11. – 18.11.
  • 06.11. – 23.11.
  • 18.11. – 25.11.
  • 23.11. – 07.12.
  • 30.11. – 07.12.
  • 08.01. – 22.01.
  • 15.01. – 22.01.

   

  Hoteller på Sint Maarten

  Hvis du gerne vil en tur til Caribien og Sint Maarten, får du også brug for overnatning. Her kan du på skyscanner.dk få det fulde overblik over hoteludvalget på Sint Maarten.

  Hoteller på Sint Maarten
  kr.

   

  Maho Beach og Princess Juliana Airport

  I introen teasede jeg lidt for Maho Beach og lufthavnen Princess Juliana. Det specielle ved Maho Beach er, at den i bogstaveligste fortand ligger klos op ad lufthavnen. Som gæst på stranden er du derfor meget, meget tæt på flytrafikken – og det er en ret unik oplevelse (og enhver fly-nørds drøm)!

   

  Prøv f.eks. at se her:

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her