Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.650 kr.
Sint-Maarten
Fly

Billige fly til caribisk drømmedestination: Tur/retur til Saint Martin fra kun 3.650 kr.

Fly |

Billige fly til caribisk drømmedestination: Tur/retur til Saint Martin fra kun 3.650 kr.

Varme, solrige Caribien er i den grad drømmerejse-territorium. Og en af Caribiens mere specielle drømmedestinationer er øen Saint Martin – også kendt som Sint Maartens! Faktisk er øen, der ligger mellem Det Caribiske Hav og Atlanterhavet, opdelt i en fransk (Saint Martin) og hollandsk (Sint Maarten) del. Jeg har i dag fundet billetter til den hollandske del af øen. Og det betyder faktisk, at du flyver til og fra den verdensberømte Princess Juliana Airport ved Maho Beach! Hvad der er så specielt ved denne strand og lufthavn, kan du blive klogere på længere nede! Drømmer du om caribisk ferie, kan du lige nu booke billige fly til Saint Martin ✈🏝

Drømmerejse til Caribien og Saint Martin

januar – juni

fra

3.650 kr.

Billund, København (og Aalborg) ✈ Saint Martin

Billige fly til Saint Martin

inkl. håndbagage

Fra København

Billige fly til Saint Martin

KLM kører lige nu en Dream Deals-kampagne – og det bør du være glad for!

Lige nu kan du nemlig booke billige fly til Saint Martin fra både Billund og København (og til lidt flere penge også fra Aalborg).

I højsæsonmånederne januar, februar, marts og april kan du finde tur/retur-billetter til priser mellem ca. 3.600 og 3.900 kr. fra både København og Billund. Fra Aalborg kan du som sagt også finde afgange, men her starter priserne fra 4.000+ kr.

Jeg har generelt haft held med at finde billetterne på tirsdage og fredage (men også andre dage). F.eks. kan du fra fredag den 4. marts til fredag den 11. marts finde billetter fra Billund fra kun 3.650 kr.

Hver vej har du kun en enkelt mellemlanding i Amsterdam, så du ender endda med rigtig fine flytider.

Hos KLM er håndbagage inkluderet i prisen. Indtjekket bagage skal købes ved siden af.

Eksempler på billige fly til Saint Martin

 • 28.01. – 04.02.
 • 01.02. – 08.02.
 • 08.02. – 15.02.
 • 01.03. – 08.03.
 • 08.03. – 15.03.
 • 11.03. – 18.03.
 • 15.03. – 22.03.
 • 18.03. – 25.03.
 • 22.03. – 29.03.
 • 01.04. – 08.04.
 • 05.04. – 12.04.
 • 12.04. – 19.04.
 • 19.04. – 26.04.
 • Og flere

Hoteller på Saint Martin

Caribiske destinationer er sædvanligvis ikke de billigste, hvad hoteller angår. Og prisniveauet på Saint Martin er da heller ikke lavt. Men du kan faktisk godt finde ganske fine hoteller til overkommelige priser.

Hoteller på Saint Martin

Maho Beach og Princess Juliana Airport

I introen teasede jeg lidt for Maho Beach og lufthavnen Princess Juliana. Det specielle ved Maho Beach er, at den i bogstaveligste fortand ligger klos op ad lufthavnen. Som gæst på stranden er du derfor meget tæt på flytrafikken – og det er en ret unik oplevelse (og enhver flynørds drøm)!

Prøv f.eks. at se her:

Eller her:

Corona

Har du fået dit tredje booster-stik, skal du faktisk ikke foretage dig så meget på corona-fronten. Så skal du blot udfylde en online sundhedsformular.

Har du endnu ikke modtaget dit tredje booster-stik, skal du medbringe en negativ PCR-test (maks. 48 timer gammel). Fordi du mellemlander i Amsterdam, skal man også udfylde en hollandsk sundhedsformular.

Du kan læse mere om corona-restriktionerne på Saint Martins officielle turistside – www.st-martin.org.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til caribisk drømmedestination: Tur/retur til Saint Martin fra kun 3.650 kr.

Billige fly til caribisk drømmedestination: Tur/retur til Saint Martin fra kun 3.650 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud