Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.968 kr.
flight-1
Fly

Billige fly til Canada: Direkte tur/retur-billetter til Toronto fra kun 2.968 kr.

Fly |

Billige fly til Canada: Direkte tur/retur-billetter til Toronto fra kun 2.968 kr.

Nordamerikas fjerdestørste by byder på masser af museer, et livligt natteliv og nogle af verdens bedste restauranter. Toronto ligger på den østlige side af Lake Ontario og er omgivet af pragtfuld natur. Bl.a. kan du tage en tur til Niagara Falls, som kun ligger halvanden time fra Toronto. Herudover er Toronto det perfekte udgangspunkt for at opleve resten af Canada. Så pak tasken og gør dig klar til en fantastisk rejse til Canada – for lige nu er der billige direkte fly til Toronto fra København 🇨🇦🍁

Billige fly til Toronto

maj – december

2.968 kr.

København ✈ Toronto

Billige fly til Toronto

2.968 kr.

Fly til Toronto

Hvis ud drømmer om en rejse til en ny nordamerikansk storby, så er der lige nu billige direkte fly til Toronto fra København.

Du kan finde de billige afgange fra maj til december (med undtagelse af juli, august og startseptember). På langt de fleste datoer koster billetterne faktisk kun omkring 3.000 kr. tyr/retur.

I maj er der afrejse på tirsdage, fredage og søndage og hjemrejse på mandage, fredag og søndag. Resten af året er der afrejse og hjemrejse på nærmest alle dage.

Ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra København til Toronto fra fredag den 27. maj til mandag den 6. juni. På disse datoer koster billetterne kun 2.968 kr.

Priserne for flybilletterne til Canada ligger oftest mellem ca. 3.000 og 4.000 kr. til de store byer.

Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige fly fra Jylland.

Hos Air Cananda er håndbagage inkluderet i prisen. Indtjekket bagage skal købes ved siden af (og er typisk billigst at tilkøbe direkte gennem flyselskabet).

Fly til Toronto – billige datoer

 • 04.05. – 14.05.
 • 08.05. – 16.05.
 • 20/22.05. – 30.05.
 • 24.05. – 03.06.
 • 27.05. – 05.06.
 • 31.05. – 09/10.05.
 • 04.06. – 11.06.
 • 14.06. – 21.06.
 • 18.06. – 27.06.
 • 23.06. – 30.06.
 • 08.09. – 15.09.
 • 15.09. – 22.09.
 • 21.09. – 29.09.
 • og flere

Hoteller

Canada har en masse at byde på. Og du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvor du gerne vil hen. Herunder kan du lede efter hoteller i Toronto, hvor du nok vil bo den første nat. Men du kan selvfølgelig tilpasse hotelsøgningen, som du vil, hvis du gerne vil på roadtrip.

Hoteller i Toronto

Lejebil

Canada er et stort land, og mange vælger ofte at lejebil eller autocamper, da det er en billig og sjov måde at opleve landet på. Derudover er der rigtig mange nationalparker og campingpladser, hvor man kan overnatte.

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Canada og generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Oplevelser i Toronto

Hvis du mangler inspiration til, hvad du kan lave i og omkring Toronto, så kan du se mere nedenfor. Du kan f.eks. tage på en dagstur til Niagara Falls eller sightseeing i Toronto by med cruise.

Oplevelser i Toronto

Fly til Toronto – rejseinspiration

Canada er en ubeskrivelig flot destination. Det er et af de lande, hvor billederne på ingen måde kan måle sig med virkeligheden. Nedenfor kan du finde rejseinspiration til nogle af de mest spektakulære oplevelse nær Toronto.

Toronto

CN TOWER

fly til Toronto

Harbourfront Centre i Toronto

fly til Toronto

Casa Loma

fly til Toronto

Oplevelser omkring Toronto

Niagara Falls

fly til Toronto

Algonquin Provincial Park

fly til Toronto

Dundas Peak

fly til Toronto

Corona og visum i Canada

Corona

Jeg vil anbefale dig at være færdigvaccineret ved indrejse til Canada. Ellers er der krav om 14 dages karantæne ved ankomst.

Som reglerne er lige nu, skal alle rejsende med fly fremvise en negativ antigen-test taget dagen før afgang mod Canada eller en negativ PCR-test foretaget maks. 72 timer før afgang mod Canada.

Bemærk: Kravet om COVID-19-test før afgang til Canada bortfalder 1 april.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Visum

Når du tager til Canada, skal du sørge for, at du har en elektronisk registrering i eTA. eTA er Canadas pendant til en ESTA, som du kender fra, rejser til USA. Du kan søge om eTA til kun 7 CAD (ca. 35 kr.) på canada.ca.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Canada: Direkte tur/retur-billetter til Toronto fra kun 2.968 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud