Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.078 kr.
Niagara-Falls-Toronto-Canada-Banner
Weekendophold

Rejse til Niagara Falls: 3 nætter på 3* hotel ved vandfaldet fra kun 3.078 kr. p.p. inkl. fly

Weekendophold |

Rejse til Niagara Falls: 3 nætter på 3* hotel ved vandfaldet fra kun 3.078 kr. p.p. inkl. fly

Skal en af Nordamerikas største naturattraktioner krydses af bucketlisten? Så kan du faktisk gøre det både nemt og billigt! I dag har jeg nemlig set nærmere på nogle virkelig billige fly til Toronto. Fra den canadiske storby har du nemlig ikke langt til Niagara Falls! Så hvis du længe har drømt om at rejse til Niagara Falls og opleve de brusende vandfald, så er det nu, du skal slå til! Rejsen herunder er blot et eksempel på en kort forlænget weekend. Men det ville være oplagt at kombinere en rejse som denne med en omgang storbyferie i Toronto 

Oplev Niagara Falls

april – oktober

fra

3.078 kr.

✈️ fra København og Billund

💦 Oplev en af Nordamerikas største naturattraktioner

🏨 Hotel lige ved vandfaldet

Hotel ved Niagara Falls

1.201 kr.

Fly til Toronto

1.877 kr.

Hotel

1.201 kr.

Fly

1.877 kr.

Total (pr. person):

3.078 kr.

Rejse til Niagara Falls – hotel

Et hotel af fin standard og tæt ved vanfaldet vil være helt ideelt ved en tur som denne. Og det er, hvad jeg har fundet frem til dig i dag!

Jeg har i dette eksempel fundet et hotel, der ligger tæt ved vandfaldet. Det er der bare et eller andet blæret over. Men som sagt kan du også sagtens finde hotel i Toronto og så lave Niagara Falls til en heldagsudflugt eller lignende.

Helt konkret har jeg fundet det trestjernede Tower Hotel Fallsview (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Her får du et fint mellemklassehotel med værelser, der har de gængse hotelfaciliteter som aircondition, fladskærms-tv, eget badeværelse osv.

Hotellet har forskellige værelser med forskellige udsigter. Så hvis du booker ophold på dette hotel, kan du selv bestemme, hvilket hotelværelse du selv synes mest om.

Fra fredag den 19. april til mandag den 22. april koster det billigste topersoners værelse i alt 2.401 kr. inkl. gratis afbestilling. Dvs. kun 1.201 kr. pr. person ved en rejse for to.

Vil du hellere finde et hotel selv, skal du naturligvis også være velkommen til det 😉 Vær dog opmærksom på, at du befinder dig lige ved grænsen til USA. Vil du krydse grænsen (og f.eks. finde et hotel i USA), kræver det en gyldig ESTA. Og der kan også være en potentielt tidskrævende grænsekontrol.

Rejse til Niagara Falls

Rejse til Niagara Falls

Rejse til Niagara Falls

Rejse til Niagara Falls – fly

Fra København har du i lang tid været godt stillet ift. transatlantiske flybilletter. Og vil du til Toronto, har du da også klart flest afgange at vælge imellem fra København.

Hovedstadslufthavnen tilbyder flyvninger til Toronto på alle ugens dage, da flere forskellige selskaber opererer ruter dertil.

Det islandske lavprisflyselskab PLAY tilbyder oftest de billigste returbilletter til priser mellem ca. 1.800 og 3.000 kr.

Fra Billund kan du også flyve til Toronto med PLAY.

Fra maj vil der være to ugentlige afgange på torsdage og søndage frem til oktober. Prisniveauet ligger dog noget højere end fra København, da priserne for returbilletter starter fra ca. 2.700 kr.

I denne artikel har jeg som sagt taget udgangspunkt i en forlænget weekend med afgang fra København fra fredag den 19. april til mandag den 22. april. På disse datoer koster flybilletter kun 1.877 kr.

Fordi du flyver med PLAY, vil du hver vej have en enkelt kort mellemlanding i Reykjavik.

Hos PLAY må du gratis medbringe et stykke personlig bagage, der skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne have ekstra håndbagage (til bagagehylden) eller indtjekket bagage med, skal det købes ved siden af (som regel billigst at gøre direkte ved flyselskabet).

Eksempler på billige flydatoer

København

Med PLAY

  • Stort set alle ugens dage frem til oktober 2024 (du kan dog også sagtens rejse med andre selskaber)

Billund

Fra maj til oktober

  • Udrejse: torsdage og søndage
  • Hjemrejse: onsdage og lørdage

Transport til Niagara Falls

Flyver du med PLAY, som i dette tilfælde, ankommer du til Jc Munro Hamilton International Airport. Og denne lufthavn ligger faktisk tættere på Niagara Falls, end Toronto gør. Så det er jo fint.

Du kan komme fra lufthavnen til Niagara Falls på flere måder.

Den helt nemme løsning er at booke en direkte transfer fra lufthavnen.

Men du kan også vælge at tage med buslinje 20 ind til Hamilton. Der kan du så booke billetter hos Go Transit til Niagara Falls. Denne tur udgøres af en kort 20-minutters togtur til Burlington GO og derefter en ca. halvanden times busstur til Niagara Falls.

Alt det kan du studere nærmere på rome2rio.com.

Det kan selvfølgelig også være, at du først vil ind til Toronto og opleve den canadiske storby i nogle dage. Hvis det er tilfældet, kan du bruge en lignende løsning med at tage buslinje 20 ind til Hamilton og så videre med bus eller tog til Toronto.

Og skal du fra Toronto til Niagara Falls, kan du finde busbilletter til ca. 20 dollars hos megabus.com.

Sidst, men ikke mindst, kan du også leje en bil i lufthavnen.

Rejse til Niagara Falls

Rejse til Niagara Falls

Pas, visum og corona

Canada er visumfrit i op til 6 måneder. Dit pas skal være gyldigt udover opholdets varighed. Og ligesom med rejser til USA skal man udfylde et online-skema (eTA), inden man rejser. Det kan du gøre på www.canada.ca.

Hvis du ønsker at krydse grænsen ind til USA, skal du være klar over, at der er grænsekontrol, og at du skal huske at have en gyldig ESTA.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Niagara Falls: 3 nætter på 3* hotel ved vandfaldet fra kun 3.078 kr. p.p. inkl. flyRejse til Niagara Falls: 3 nætter på 3* hotel ved vandfaldet fra kun 3.078 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud